|
|
| Autor |
Teade |
Kadri
|
Postitatud:
Teis Sept 21, 2004 11:54 pm |
  |
Nägin kunagi unes et seisin suure vana maja ees, mille paljudest avadest( ustest, akendest ja kõikvõimalikest pragudest) tuli välja palju rotte. Minu kõrval seisis seal väike laps ja keegi mees, kelle nägu ma ei näinud, see tunne mis ma tundsin selles unes oli äärmine vastikus.
Nüüd on sellest unest möödunud aastaid, mul on mees ja laps ja suur maja, kus elades ma tunnen, et ei taha siin olla. Sama tunnet tunneb ka laps, kes igal võimalus eelistab vanavanemate väikeses kodus olla.
Nägin seda unenägu kaks või kolm korda. Pärast neid kordi oli vaikus ja algas uus "unenäo seerja".
Algas see sellega, et nägin oma postkastis üheksat sõrmust, panin nad kätte ja kõndisin mingit maad edasi.Ühel hetkel kukkusid nad näppudest maha.Korjasin kõik üheksa sõrmust maast üles ja panin tagasi ning läksin edasi. Pärast seda nägin mingi perjoodi jooksul (arvatavasti 6-7 ööd ) jäjest kaheosalisi unenägusid.Kord olin kullapoes müüa ja teises osas abiellusin, siis aga vastupidi, nägin pulmakleiti ja seejärel kas leti peal kuldehteid või siis poe vaateaknast ehteid.Kindlasti aga kordusid need motiivid ühes unenäos. Nüüd millegipärast tungivad need unenäod mu reaalsesse ellu. Mida tähendavad need märgid? |
|
|
  |
 |
vihm
|
Postitatud:
Kolm Sept 22, 2004 3:53 pm |
  |
Tundub, et need unenäod olid andmas aimet olukorrast, millesse oled välja jõudnud. Võib olla, et sellel majal on seos mingite energiatega, mis ei sobi sinuga, sinu perekonnaga. Kas siin on osa ka pere sisestel suhetel on iseasi. Motiivid ehetest ja sõrmustest võivad viidata sellele, et ihaldasite omale (kumab läbi, et suurt ja seega ka ilmselt hinnalist maja, nagu kullast ehted unenäos) midagi, mida te nii väga ei vajanudki (mitte maja ja välist hiilgust, vaid pereharmooniat ja armastust). Püüa olla loomingulisem tõlgenustes oma unede kohta  |
|
|
    |
 |
Kadri
|
Postitatud:
Reede Sept 24, 2004 10:20 pm |
  |
Tegelikkus hakkab juba selginema...  |
|
|
  |
 |
|
|
|
Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
| |