| Autor |
Teade |
vikker

|
Postitatud:
Nelj Dets 02, 2004 5:33 am |
  |
Tänu erinevatele põhjustele on foorumisse tekkinud aja auk. Nädalajagu kirju on "ärasöödud" justkui oleks keegi joone alla tõmmanud. Nüüd siis on meil kõigil võimalus osaleda "ajahüppes". Üheskoos võimalus jätta maha kõik, mis olnud ja minna lihtsalt edasi. Pidades meeles, et ainus tõeline on see HETK siin. Pannes panuse mineviku või tuleviku peale võime ootamatult taibata, et neid kumbagi pole olemas. Nad on tühjad just selle HETKE tõttu siin ja olemaski on nad tänu sellele HETKELE.
Olen mitmeid päevi mõtisklenud ühe taevaseisu üle, mis vaikselt taevas tekkimas on. See on Saturni - Chironi opositsioon, ehk vastaseis. Selle kulminatsioon on vanaaasta õhtu. Üritan sellest astroloogia all lähiajal kirjutada. Saturn on siis karma ehk aja isand ja Chiron on sild "teiselepoole" ehk siis maistest piiridest välja. Enamasti kogetakse Chironi mõju shokina. Ta on ühteaegu nagu takistav ja samas ka vabastav. |
|
|
    |
 |
vikker

|
Postitatud:
Nelj Dets 02, 2004 6:59 am |
  |
Aja auk on neelanud ka kõik registreerunud ajavahemikus 23 november-1 detsember. Nüüd on siis võimalus end uuesti registreerida. |
|
|
    |
 |
ajastaja

|
Postitatud:
Nelj Dets 02, 2004 11:28 am |
  |
ei saa jätta märkimata, et teatud põhjustel on asetleidnud puhastustulel minu jaoks peaaegu eriline tähendus.
Kaotada ei olnud tegelikult kellelgi midagi - kommentaaride kirjutamise ja lugemisega seotud mõtete ja tunnete jäljed on ju kusagil alles ja elavad niikuinii juba ammu oma elu. |
_________________ Tee teadmine ja teel käimine on erinevad asjad. |
|
  |
 |
vaatleja
|
Postitatud:
Nelj Dets 02, 2004 11:55 am |
  |
Kirjade kadumine on ka teatud jõud, mis ei soosi selliseid teadvuse avardamise võimalusi.
Kuna maailmas on ka suured vastasjõud, olgu isikulised, või muud vaimu vastu suunatud jõud, mis toimivad selleks, et siinse maailma pimedusse valgust ei tuleks, siis me igakord võibolla ei võtagi kusagilt kinni, miks ja kust sellised apsud tulevad.
Ka on siin teatud ajamärk millegi puhul, sest kaduma läksid küllalt väärtuslikud kirjad, kus oli üsna sügav inf. ja arutelu, mis võis tekitada teatud jõudude vastuolusi.
Kuna maailm ei ole aegade algusest soosinud vaimset valgustumist ja teadvuse kasvamist, siis olekski imelik, kui miski vastu ei tööta, vaimu ilmenemisele on alati vastu töötatud.
Seda saab mitmeti näha, aga olen märganud, et kui asi siin või, kus iganes aktiveerub vaimses suunas, siis varsti ilmnevad takistused ehk vastasjõud, mis ei soosi edasi minekut.
Kuid inf. pole kadunud ja seda saab jätkata ikkagi, sest inimeste sees on see olemas. |
|
|
  |
 |
Mina13
Külaline
|
Postitatud:
Nelj Dets 02, 2004 1:08 pm |
  |
| vaatleja kirjutas: |
| Kirjade kadumine on ka teatud jõud, mis ei soosi selliseid teadvuse avardamise võimalusi. |
Samas kadus ka üht-teist sellist, mis oli üsna madala sagedusega. + ja - said kokku? |
|
|
|
 |
vaatleja
|
Postitatud:
Nelj Dets 02, 2004 1:17 pm |
  |
Nojah, midagi pole ka juhuslikku, ent kui vaadata maailma, siis seda va madalat on surem osa, kõikjal siin, seega suurem osa on miinuses, ja vastukaal vaimsuse poolelt on vähemuses, seega hävitavad jõud on paljuski ülekaalus, kuid üks piibli lause,"kui kurat tahab täis saada, siis saab ta seda enda arust küll, kui aga üks osagi n.n 1% 100-st puudu on, või kasvõi kui üks inimenegi õige on, ei ole pimedus veel täiuslik ja alati on võimalus pimedusel jalad alt lüüa, ent vaimupimedus seda kohta ja võimalust ei taju, ega näe, mida võib teha ja näha see üks. |
|
|
  |
 |
Mina13
Külaline
|
Postitatud:
Nelj Dets 02, 2004 1:22 pm |
  |
| vaatleja kirjutas: |
| kuid üks piibli lause,"kui kurat tahab täis saada, siis saab ta seda enda arust küll, kui aga üks osagi n.n 1% 100-st puudu on, või kasvõi kui üks inimenegi õige on, ei ole pimedus veel täiuslik ja alati on võimalus pimedusel jalad alt lüüa, ent vaimupimedus seda kohta ja võimalust ei taju, ega näe, mida võib teha ja näha see üks. |
Just. |
|
|
|
 |
vikker

|
Postitatud:
Nelj Dets 02, 2004 4:56 pm |
  |
Läksin eile magama kell 22.22. Ja teadsin, et kell 3 öösi olen üleval. Mõtlesin veel ,et ei nii vara küll ei tahaks tõusta. Aga see teadmine oli väga tugev. Ärkasin 2.12 Ja kella kolmeks olin valmis juba kirju kirjutama.
Esimese hooga, kui nägin, et kirjad kadunud,tekkis omamoodi jõuetuse tunne. Sisuliselt kaotasin hetke ja jäin minevikku. Siis viskasin pikali ja küsisin, mis see on. Ja tuli selline vastus. On selle põhjuseks mis on, seda on võimalik kasutada. KUi tuleb minna, on ka vaja hüpata ja siin on saatus lihtsalt loonud ühe võimaluse. Harjutamiseks. NIi, et nädalajagu kirjade kadumine annab hea pildi, kui vabad me seostest siis tegelikult oleme. Et kas me pole vahendeid ja eesmärke sassi ajanud. Foorum kui selline on kiirenduse vahend. Ja nagu elu näitab võib kirjade olemasolu foorumis olla lühiajaline. Niiet sellega tuleb nii lugejal kui kirjutajal arvestada. On see HETK siin ja praegu ja me keegi ei tea kas järgmist hetke enam üldse kunagi tuleb. Ehk tuleks foorumis käimistki võtta kui oma viimast tegu siin maailmas. Teha seda laitmatult, et siis vabana lahkuda. Aga niikaua kui me veel siin oleme, eks tehkem siis tegusid, mis tegemist väärt on.  |
|
|
    |
 |
Angelwing

|
Postitatud:
Nelj Dets 02, 2004 7:00 pm |
  |
Kell 10 õhtul või natsa peale 10 olid kirjad juba kadunud. Olin õhtul pikalt mõtisklenud ühe teema üle ja lõpuks kell 10 otsustasin kirjutama hakata. Esiotsa ei saanud arugi, mis seal tuulepesas õieti toimub, sest kõik tundus segamini olevat. Vahepeal näitas aastaarvuks hoopis 1974 ?? Kolasin paar minutit sinna-tänna ega saanud midagi aru. Ja siis kadus tuulepesa üldse ära...
Vaatasin veel et Vikker oli MSN-s sees ja mõtlesin talle et küsin mis toimub. Aga kuni küsimiseni jõudsin, oli ta juba MSN-st väljas. Imelikud need arvutiasjad, jah. |
_________________ Maailmas ei ole olemas nii suurt pimedust, mis suudaks kustutada kõige väiksemagi küünla valguse /Borealis/ |
|
    |
 |
veiho

|
Postitatud:
Nelj Dets 02, 2004 11:18 pm |
  |
| Angelwing kirjutas: |
| Imelikud need arvutiasjad, jah. |
Arvutiasjade kohapealt oskan selgitust anda. Kõik see, mida siin tuulepesas kirjutate salvestatakse andmebaasi, see baas on hunnik faile kõvakettal+ programm, mis nendest failidest loeb ja neisse kirjutab. Mingil põhjusel (ma ei hakka spekuleerima, et miks täpselt) läksid osa baasifailidest katki. Nad on ennegi katki läinud ja parandada on õnnestunud ilma kaotusteta, seekord aga tekitas parandamine tõesti olukorra, kus tuulepesast olid vaid riismed järel (ja väga segased riismed, kummalised aastaarvud jms). Õnneks oli mul olemas 23.11.2004 seisuga varukoopia baasist ja see saigi pandud üles.
Kui sain aru, et 7 päeva läksid kaduma, siis tuli kohe meelde selle päeva kaart, mida hommikul veel töötavast tuulepesast olin vaadanud. Meenus ka, et olin hommikul veel mõelnud, et huvitav, mis sellist tundmust küll võiks põhjustada minus... Igatahes on see üks kasvatav kogemus. Tänase päeva tolteekide tsitaat viitab kah kannatustele, mida õppides üle elama peab. |
_________________ Vabadus tähendab õigust kahelda ja valida veetlevaim veene. |
|
  |
 |
pacman

|
Postitatud:
Reede Dets 03, 2004 6:10 pm |
  |
äkki vajab foorum uuendamist 2.0.11 |
|
|
   |
 |
taotleja
|
Postitatud:
Reede Dets 03, 2004 6:20 pm |
  |
Kuna "tuulepesa" on juba korduvalt "katki läinud" ja seekord siis "veidike põhjalikumalt", siis on see "tugevaks" märgiks teatud seisule, mille põhjust saab vaadelda "mitmest nurgast" ja tasandist:
1. Inimühiskonna taotluse see "osa" mis tegeleb ühiskonna Vaimse arengu "pidurdamisega", on tunduvas enamuses selle "osaga" võrreldes kes huvitub enda ja ühiskonna tegelikust Vaimsest arengust. Peale usuliste ja ideeliste valdkondade, tegelikku Vaimset arengut "takistavat" mõju, on "pidurdavad" jõud "äärmisel juhul" nõus Vaimsust müüdava kaubana nägema, sest selline olukord sobiks kõige ülejäänud "pidurdus protsessiga" – senikaua kui "kõik on müügiks, püsime endisel tasemel ja kõik on korras". "Pidurdava" nähtuse hulka kuulub näiteks ka asjaolu, et "paljud sensitivsed" jõud saavad oma "väge ja tarkust" müües raha äraelamiseks – nad ei tee ju mingit muud sissetoovat "ilmalikku tööd" ja seega peavad oma "väest ja tarkusest" ka "maiselt" saama ära elada. Sellesmõttes on see õigustatud, et nad saavad end seljuhul "täielikumalt" pühendada usule, ideele, sensitiivsusele, millega ka teisi tõhusamalt aidata saab.
Kui nüüd aga selgub, et siin "tuulepesas" jagatakse infot ja "abi", mille eest "tegelikult tuleks" raha küsida, kuid ei küsita, siis on "tuulepesa" neile "kahjulikuks konkurendiks".
2. Praeguse taseme inimühiskond ei "lase läbi" infot, milleks ühiskond veel valmis pole. Näiteks: "mingis salalabaratooriumis on juba ammu valmis uued kütuse liigid mis ei ohusta üldse loodust ja atmosfääri, kuid ainult kasumit taotlev ühiskond ei saa seda rakendada, sest kasumi saamine katkeks reaalset võimu omavate kasumi taotlejate jaoks". Kui nüüd need reaalset võimu omavad kasumi taotlejad tajuvad, taipavad, arvestavad välja, jne, et ka teatud taseme Vaimne informatsioon hakkab "kõigutama" praeguse ja/või lähitulevase ühiskonna väärtushinnanguid, siis on see neile kahjulik, sest rahva väärtushinnangud on just need omadused mis ostavad seda mida reaalset võimu omavad kasumi taotlejad praegu müüvad.
3. Vaim "ise" ei "lase läbi" infot, milleks ühiskond veel valmis pole, sest selline info võib "lõhkuda" niigi ennast ohustava, vaevalt areneva ja püsiva inimühiskonna. "Parem" on veel oodata, kuni ühiskonna arvestatav enamus iseenesest jõuab "sobiva" taipamiseni ja nõudmiseni.
4. "Siinse maailma ehituse seisukohalt" ripub kõik nagu kohe katkeva niidi otsas" – piisab "vähesest et hävitada suurt". Näiteks kui teid hammustab "juhuslikult" puuk, siis võite sellest väga raskelt haigestuda ja isegi surra. Piblis on öeldus, et "üks tilk tõrva rikub kogu taigna".
Hävitada on tunduvalt lihtsam kui ehitada ja see on omadus mis kuulub "siinse maailma" kui eksisteerimise tasani "ehituse" juurde.
Seda sama hapralt püsimise omadust näeme ka "teistsuguse" nurga alt: "puu laseb igal aastal välja tohutul hulgal seemneid. Kuid ainult üksikutest seemnetest, võrreldes väljalastavate seemnete koguarvuga, kasvavad suured ja elujõulised puud – püsima suudavad jääda vaid vähesed.
5. Vaim on "ennast lasknud ärgata" juba ammustest aegadest alates kellegis "inimeses", kuid siiani pole sellest veel tulnud kogu ühiskonda tegelikult muutvat mõju, mis terve maailma Vaimset tasandit "tõstaks" instinktide-emotsioonide võimust "kõrgemale" – et maailma ei valitseks enam instinktid ja emotsioonid, mida mõistus teenib, vaid Vaimsus, mida mõistus peaks teenima.
Kuipalju, kuipaljudes tulevastes aegades ja isikutes peab Vaim veel ärkama, et sellest midagi arvestatavat kasvaks ka "siinse" jaoks ? Kuid ühte võib öelda, et Vaimul jätkub "oma seemneid" lõpmatuseni.
Seega "põdeda pole meil midagi", sest kui Vaimsus ei tule veel ka "tänapäeval ja siin", siis "tuleb" ta mingis "tulevikus või seal".
Vaimul on aega oodata lõpmatuseni, kuid inimesel paistab olema kiire "põrgusse jõudmisega".
Kui nüüd keegi siin "tuulepesas juhtub olema" Vaimne "inimene", siis on temas Vaim, kellel on aega oodata lõpmatuseni. Aga kui "maailm arvab", et ta on juba ennem valmis, siis annab ta sellest vastava "hoolivuse kujul märku". Seniks "peame" aga ootama ja andma vaid seda mida ka üldisemalt vastu võetakse ! |
_________________ Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!! |
|
  |
 |
Mina13
Külaline
|
Postitatud:
Esm Dets 06, 2004 1:26 pm |
  |
Tuli meelde venelaste seas populaarne võrdlus, et pesa kärises lõhki nagu vana särk Tuziku-nimelise koera hambus. Kui ikka ülemine ja alumine sagedus nii erinema hakkavad, siis ei suuda ükski vägi neid koos hoida.
Samas ei pruugi minu diagnoos muidugi adekvaatne olla.  |
|
|
|
 |
Root
|
Postitatud:
Kolm Dets 08, 2004 11:52 pm |
  |
| taotleja kirjutas: |
Kuna "tuulepesa" on juba korduvalt "katki läinud" ja seekord siis "veidike põhjalikumalt", siis on see "tugevaks" märgiks teatud seisule, mille põhjust saab vaadelda "mitmest nurgast" ja tasandist:
...
|
Tervist,
Erilist müstikat selles serveriga juhtunud õnnetuses ei tasu otsida. Süüdi olen selles ainuisikuliselt mina. Lugu järgmine:
uuendasime zzz.ee serverit. Puhtast inimlikust eksitusest tegin saatusliku liigutuse, mille tegejärjel masin seiskus ootamatult keset tihedat tööd. Mõned failid said selle tagajärjel pihta, kaasa arvatud käesoleva foorumi andmebaas.
Mul on väga kahju. Ehk leiate võimaluse omad kirjutised ja kadunud kasutajatunnused taastada. Igal juhul kinnitan, et "auk" ei tekkinud kurjade jõudude, viletsa tarkvara või aparatuuri ega ka kellegi pahatahtliku tegevuse tagajärjel. Süüdi olen ainult mina isiklikult.
Kasutaksin siinkohal vöimalust koputamaks baasi haldurite südametuunistusele ning soovitan igaks juhuks veelkord lugeda ZZZ serveri kasutamise juhendi (http://info.zzz.ee/) punkti nr. 4. Nüüd on masinal ka teine RAID kuhu on võimalik kiireid turvakoopiaid teha.
Tervitustega,
ZZZ Root |
_________________ Fiiber igasse kodusse! |
|
    |
 |
veiho

|
Postitatud:
Nelj Dets 09, 2004 7:01 pm |
  |
| Root kirjutas: |
Kasutaksin siinkohal vöimalust koputamaks baasi haldurite südametuunistusele ning soovitan igaks juhuks veelkord lugeda ZZZ serveri kasutamise juhendi (http://info.zzz.ee/) punkti nr. 4. Nüüd on masinal ka teine RAID kuhu on võimalik kiireid turvakoopiaid teha.
|
Täitsa õige märkus. zzz.ee serveri adminne ei saa kuidagi süüdistada kuna kasutustingimustes on sees, et igaüks vastutab oma andmete eest ise. Praegu saavad varukoopiad tehtud igapäevaselt või nii sageli kui mina neti ligi saan. |
|
  |
 |
taotleja
|
Postitatud:
Nelj Dets 09, 2004 11:27 pm |
  |
| ..... Süüdi olen selles ainuisikuliselt mina. ..... |
Abstraktsemalt ja laiemalt vaadates, "algab põhjus" Vaimust ("suure algus tähega") ja "jaguneb edasi", kuni inimühiskonna, selle mingi osa, isikute grupi ja üksikisiku taotluseni.
Keegi pole täielikult ise, vaid "käepikendus" alates Vaimust. Vaimne inimene on võrreldes "tavaimimesega" küll rohkem ise, sest temas on Vaim ("suure algus tähega"), millest kõik "algab". Kuna aga ka Vaimne inimene on "siinses" üks Vaimu võimalikkus antud ajas, kohas ja ruumis, siis jälgib ta seda mida selles võimalikkuses saab teha, mida mitte. Ta ei pea hakkama midagi läbi suruma ega tõestama, sest Vaimul pole midagi kaotada ega võita. Seepärast piisab teatud hulgast Vaimu vihjetest "siinse elu" vahendusel, et midagi alustada, midagi jätkata, midagi lõpetada, või siis midagi uuesti alustada jne.
"Kuid nüüd on vähemalt teada, et üksikisiku individuaalset taotlust selle taga pole – sinu inimlik eksitus tulenes seljuhul sinu omapärast, mille kujunemine on alguse saanud alates .... , kuni selleni, et "siinne elu, vanemad, kool jne, on sind selliseks kujundanud – see polnud sinu taotlus, vaid .... kuni Vaimuni". Nüüd kus sa oled sellest teadlikuks saanud, on sul "palju suurem võimalus sellist viga tulevikus vältida". Seega oleme "sammukese edasi jõudnud" !  |
_________________ Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!! |
|
  |
 |
Root
|
Postitatud:
Reede Dets 10, 2004 11:04 pm |
  |
| taotleja kirjutas: |
"Kuid nüüd on vähemalt teada, et üksikisiku individuaalset taotlust selle taga pole – sinu inimlik eksitus tulenes seljuhul sinu omapärast, mille kujunemine on alguse saanud alates .... , kuni selleni, et "siinne elu, vanemad, kool jne, on sind selliseks kujundanud – see polnud sinu taotlus, vaid .... kuni Vaimuni". Nüüd kus sa oled sellest teadlikuks saanud, on sul "palju suurem võimalus sellist viga tulevikus vältida". Seega oleme "sammukese edasi jõudnud" !  |
Toimis tüüpiline võileiva printsiip - kui võileib kukub maha, siis enamjaolt ikka või allapoole. Operatsioon ise, mida serveri kallal kavatsesime teha, oli imelihtne. Tarvis oli vaid lisada 2 "hot-swap" ketast. Viisakas oleks olnud siiski masin enne välja lülitada, teadmata kas "hot-swap" ikka reaalses elus kah töötab. Võib väita küll, et vaim on mind selliseks kujundanud, et ma kipun tihti eelistama riskantsemat varianti turvalisemale. Nii see "pauk" käis, kui ma kettad tõõ käigus masinasse torkasin. MySQL on mingil põhjusel eriti tundlik - ilmselt hoiab tõõ ajal palju asju mälus. Muu asi suurt kannatada ei saanud. Pihta sai veel http://demokraatia.ee/phpBB2/ -- samutp PHP ja MySQL-i põhine foorum. Kas võime väita, et (konkreetne) Vaim on siis demokraatia ja inimeste vaba mõttevahetuse vastane? Sellisel juhul oleme ilmselt Kurivaimu enda (arvuti)võrku püüdnud...
Igal juhul olen serverile nüüd ka valvuri üles seadnud:
http://anubis.zzz.ee/
Vaat nii.
 |
_________________ Fiiber igasse kodusse! |
|
    |
 |
taotleja
|
Postitatud:
Laup Dets 11, 2004 6:35 pm |
  |
..... . Kas võime väita, et (konkreetne) Vaim on siis demokraatia ja inimeste vaba mõttevahetuse vastane? Sellisel juhul oleme ilmselt Kurivaimu enda (arvuti)võrku püüdnud...
Igal juhul olen serverile nüüd ka valvuri üles seadnud:
http://anubis.zzz.ee/
Vaat nii.
 |
Vaim pole kellegi-millegi vastane ega pooldaja. Ta on "taust millel kogu mäng käib". Et "see mäng jõuaks oma võiduka lõpuni, on vaja seda reguleerida" – kui inimesed pole veel valmis loobuma oma senistest arusaamadest, tõekspidamistest ja veendumustest, siis ei hakata neid "vägisi läbi suruma", vaid "oodatakse" inimeste "loomulikku valmis saamist" senistest arusaamadest, tõekspidamistest ja veendumustest "loobumiseks".
See "ootamine" jätab jah mulje, nagu Vaim oleks demokraatia ja inimeste vaba mõttevahetuse vastane. Kuid nagu öeldud, pole Vaim ei vastane ega pooldaja. Inimeste enda taotlus sisaldab ka soovi, "muuta maailm ilusamaks, paremaks, puhtamaks, õiglasemaks jne". Vaim ei keela seda, kuid inimesed pole ise veel "valmis". "Valmimine" võtab aega ka sellepärast, et ajast lähtuvalt on kõik kujunenud alates Vaimust .... , kuni .... tänase päevani. |
|
  |
 |
admin
Site Admin
|
Postitatud:
Teis Mai 03, 2005 8:44 pm |
  |
Täna oli siis jälle tuulepesa pea terve päeva maas. Süüdi selles ootamatu serveri seiskumine, mis põhjustas andmebaasi riknemise. Taastasin 02.05.2005 hommikul tehtud varukoopiast. |
|
|
  |
 |
taotleja
|
Postitatud:
Kolm Mai 04, 2005 11:07 am |
  |
Elus on nähtusi, mis näivast võimatusest hoolimatta toimivad ikkagi, on nätusi mis ei toimi ikkagi, olenematta näivatest võimalustest, on nätusi mis toimivad vaatamatta takistustele ja on nätusi mis enam ei toimi siis kui neid piisavalt takistada.
Kõik see oleneb paljudest asjaoludest ja väga üldistavalt võiks öelda, et see mida Vaim "tahab", see toimib igal juhul ja olenematta takistustest, kuid küsimus on ka toimimise sobivuses vastavasse tasandisse, aega ja kohta, "vastuvõtjate ja mõjutatute" taluvuse piirides, millegi kaotuse kartuses jne.
Seega, kui Vaim "ei taha miskit jõuga läbi suruda, siis on sellega aega oodata niikaua kui vaja ja meie üritamisi on võimalik ka takistada niikaua kui vaja". Kui Vaim "ei taha miskit jõuga läbi suruda, siis on Vaimsed üritamised pigem varitsemised ja vihjamised, et anda ka sellele tasandile lihtsalt märku Vaimsematest võimalustest, mis võetakse vastu alles siis kui ollakse valmis. Sellest lähtuvalt saab "tuulepesa" isegi ka jäädavalt ära kaduda ja ka üritajad saavad "jäädavalt" kaduda, kuid siis on see olnud sellele tasandile "antud" vaba valiku võimalus ja selles võimaluses tehtud valik.
Kui Vaim "ei taha miskit jõuga läbi suruda, siis annab ta inimesele-rahvale-inimkonnale valida, "mida võtta mida jätta".
Eelnevaga poleks vastuolus ka "väide", et see oli lihtsalt üks järjekordne näpuviga või siis üks järjekordne puhas juhus - asjaolude kokulangevus, mille taga pole mingeid jõudusid. Ka sellise tõlgendamise saab vabalt valida, kui Vaim "ei taha miskit jõuga läbi suruda".
Kui Vaim "tahab miskit jõuga läbi suruda", siis ta teeb seda igal juhul. Näiteks, kui Vaimule "saab siiber inimeste hellitamisest ja poputamisest, siis "läheb päike pimedaks ja te näete teda tulemas suures aus ja väes"". |
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Kolm Mai 04, 2005 11:56 am |
  |
See mis on olnud ja mis tuleb on samalaadsed näivused, vaadatuna siit praegusest hetkest. Näivalt võib miski olla olemasolnud ja see miski võib ka tulevikus jätkuda, kuid sõltub see sellest hetkes siin ja praegu. Näivalt võib miski mis olnud ka tulevikus lõppeda, kuid nähtamatuse seisukohalt on see kõik üks ja sama - ilmnemine ja mitteilmnemine. Mingi asja nähtamatusesse kadumine annab ilmnemahakkavaid võimalikkusi juurde. Meie näiline arusaam asjast võib vihjata, et midagi on "kadunud", kuid kas tegelikult ikkagi on kadunud. Suure Elu voog ( mis sõltub inimeste teadvustest) lihtsalt taandub/tõmbub kokku mateeria elustamisest, et siis uue lainena taas tuua ilmingute maailma nähtavaid näivusi.
Isegi kui Tuulepesa kaoks jäädavalt, ei võtaks see ära seda, mis on olnud. Samamoodi on ka meie enda elus toimuvaga. MIngi protsessi lõpp ei võta midagi ära, vaid pigem annab juurde, sest vabanenud tähelepanule tekkivad võimalused toetuvad kõigele sellele, mis on olnud, kogu aeg. Inimmeel võib lahterdama hakata - võidud, kaotused, õnnestumised, ebaõnnestumised, paremad ja halvemad ajad, sisuliselt on aga asjad alati täpselt need, mis nad on - üks valik lõpmatutest võimalikkustest. |
|
|
    |
 |
taotleja
|
Postitatud:
Kolm Mai 04, 2005 1:24 pm |
  |
| vikker kirjutas: |
| See mis on olnud ja mis tuleb on samalaadsed näivused, vaadatuna siit praegusest hetkest. Näivalt võib miski olla olemasolnud ja see miski võib ka tulevikus jätkuda, kuid sõltub see sellest hetkes siin ja praegu. Näivalt võib miski mis olnud ka tulevikus lõppeda, kuid nähtamatuse seisukohalt on see kõik üks ja sama - ilmnemine ja mitteilmnemine. |
Jah kõik oleneb vaatenurgast ja tasandist, sellest millest lähtuvalt vaatavad lugejad-kuulajad ja milline vaatenurk ja tasand antud juhul "töötab". Vaimul "endal" pole vaatenurki ja tasandeid, ta on igas vaatenurgas ja tasandis "peitepildina" olemas. Inimestel on omad "kujunenud" vaatenurgad ja tasandid, nendest kramplikult kinni hoidmine ja hirm neid kaotada. Kui neid poleks, poleks ka inimestevahelisi probleeme, mis omakorda jälle arendavad paendlikkust, avatust ja universaalsust juhul kui "kogu aur" ei kulu teineteisele ärapategemiseks.
| Mingi asja nähtamatusesse kadumine annab ilmnemahakkavaid võimalikkusi juurde. Meie näiline arusaam asjast võib vihjata, et midagi on "kadunud", kuid kas tegelikult ikkagi on kadunud. Suure Elu voog ( mis sõltub inimeste teadvustest) lihtsalt taandub/tõmbub kokku mateeria elustamisest, et siis uue lainena taas tuua ilmingute maailma nähtavaid näivusi. |
Ega Vaim ei kao tõesti kusagile ja ta ei pea end väljendama antud vormis. Kui nähtamatusesse kadumine annab ilmnemahakkavaid võimalusi juurde, siis on see antud juhul "parem variant" ja kas saab Vaimul olla midagi selle "vastu ?"
| Isegi kui Tuulepesa kaoks jäädavalt, ei võtaks see ära seda, mis on olnud. Samamoodi on ka meie enda elus toimuvaga. MIngi protsessi lõpp ei võta midagi ära, vaid pigem annab juurde, sest vabanenud tähelepanule tekkivad võimalused toetuvad kõigele sellele, mis on olnud, kogu aeg. |
Ega mina ei püüagi "tuulepesa" säilitada, ma lihtsalt varitsen võimalikult erapooletuna selle toimimist, mis on näiteks näha ka sellest, et ma pole konkreetselt kellegi poolel ega ka kellegi vastu. Kui mind huvitaks "tuulepesa edukas ja järjepidev" toimimine isiklikult, siis osaleksin ma selles palju rohkem ja aktiivsemalt.
| Inimmeel võib lahterdama hakata - võidud, kaotused, õnnestumised, ebaõnnestumised, paremad ja halvemad ajad, sisuliselt on aga asjad alati täpselt need, mis nad on - üks valik lõpmatutest võimalikkustest. |
Jah inimmeel lahterdab ja "mõnikord on inimesega tegelemiseks sobilikum tegelda temaga tema enda lahrtis, et ta jõuaks mõistmiseni, mis teda võib oodata selles lahtris". Näiteks sellises lahtris kus "peremees ütleb oma lihaloomadele, et nüüd on aeg viia teid tapamajja, sest te jäite lihaloomadeks ja saate mulle kasulikud olla toiduna, või siis kohtunik kuulutab välja surmanuhtluse kurjategijale, kes niikuinii oma süüd enam kergendada ei saa – talle öeldakse seda ette ja ikka ennem kui ta tegelikult hukatakse". Nii on ka ühte lahtrisse juba ammu ette öeldud, et "päike läheb pimedaks ......". |
|
  |
 |
admin
Site Admin
|
Postitatud:
Nelj Mai 05, 2005 6:56 pm |
  |
Tuulepesa kolis nüüd tänu zzz.ee administraatori vastutulelikkusele oma andmebaasiserveri pealt zzz.ee süsteemsesse andmebaasiserverisse. Miks?
1) Süsteemi sulgemisel sulgetakse ka andmebaas "nii nagu peab", mitte jõuga, põhjustades andmete riknemist.
2) Toetab süsteemi andmebaasimootor mitmelõimelisust ja on seetõttu oluliselt kiirem. Tuulepesa kasutades on sellest kohe aru saada.
3) Andmete regulaarne automaatne varundamine. |
|
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Nelj Nov 24, 2005 3:42 pm |
  |
Niisiis ka 23. novembrit pole Tuulepesas olnudki
Elu vihjab oma pidevale ebapüsivusele. Ainus kindel asi, et kõik sünnib, muutub , kaob, et siis võimalusel taas sündida...Pidev ring, millest välja tõuseme spiraalipidi.... |
|
|
    |
 |
oTT

|
Postitatud:
Nelj Nov 24, 2005 8:41 pm |
  |
Elu vihjab oma pidevale ebapüsivusele. Ainus kindel asi, et kõik sünnib, muutub , kaob, et siis võimalusel taas sündida...Pidev ring, millest välja tõuseme spiraalipidi.... |
Juhtus.
Kogu baasi dump käib kell 4:00. Kasutajatel on võimalus seda omal äranägemisel ja tihedamini teha. MySQL on selline ebastabiilne asi -- ootamatu seiskumise korral kipub baas riknema. Et asi tööle saada, taastasin baasi viimase dump-i alusel 23. nov. kella 4:00 seisuga.
 |
_________________ Fiiber igasse kodusse!
-------------------------- |
|
    |
 |
veiho

|
Postitatud:
Nelj Nov 24, 2005 9:16 pm |
  |
Mujaoks on sellised juhtumised vabastavad. Hea teada, et kõik kaob. Eriti lohutav igasugu jamadega tegeledes. |
|
  |
 |
truude

|
Postitatud:
Nelj Nov 24, 2005 9:36 pm |
  |
23.nda nov . õhtul ei saanud tuulepesasse sissegi . |
_________________ Helgust ! |
|
  |
 |
oTT

|
Postitatud:
Nelj Nov 24, 2005 10:00 pm |
  |
| truude kirjutas: |
| 23.nda nov . õhtul ei saanud tuulepesasse sissegi . |
Jah,
õhtul juhtus ning enne hommikut polnud võimalik masina juurde minna. (mitte et poleks viitsinud, aga võrgusõlme ei saa öösel sisse...).
 |
_________________ Fiiber igasse kodusse!
-------------------------- |
|
    |
 |
Sorts
|
Postitatud:
Reede Nov 25, 2005 12:14 am |
  |
olen tähelepand ,et mitmesugustel saitidel on igasugu selliseid probleeme.Probleemide arv on võrdne seal oleva info sotsiaalse aktiivsusega! |
|
|
  |
 |
preestrinna
|
Postitatud:
Laup Nov 26, 2005 7:22 pm |
  |
Aga kujutage nüüd ette,kui ühel päeval kaoks kogu arvutisüsteem samamoodi ja keegi ei tea,millal "tagasi saabub" see värk?Ühtaegu täiesti vabastav ja teistmoodi parajat segadust tekitav(hästi veel öeldud).Seepärast olen püüdnud enda puhul arvutis võimalikult vähe asju ajada ja selles olla.Tahaksin elada nii,et oskaksin hakkama saada ka siis,kui poleks kogu seda kupatust arvutitega.Kunagi ju elasime ja miks ka mitte tulevikus?Tädi Maali ja Juuli kombel Parem oleks veel,kui pangas poleks üldse raha ja makseid-kuigi see on viidud nii kaugele,et odavam ja mugavam ju pankade abi kasutada-muidugi on eelkõige pangamaffia enda kasud mängus siin.Ja pank lüpsab sind igast sendist,mis seal hoiad ja läbi lased.Parem,kui kogu raha oleks enda käsutuses,olgu siis seda palju või vähe,aga tead,et iga päev sellest keegi miljoneid endale ei teeni.Mõte on selline,ehk küll nats ühekülgne,kui antud hetkel arvan,et sellest maailma hullusest tuleb samm haaval eemalduma hakata. |
|
|
  |
 |
Sorts
|
Postitatud:
Laup Nov 26, 2005 8:40 pm |
  |
Lugesin just sellest kuidas iseseisvad uudistesaidid(inimeste mitte korporatsioonide omad!) satuvad viiruste rünnaku alla. Oli mindud isegi niikaugele ,et lugejatele saadeti võltskirju viiruslisandiga ,et lõhkuda inimestevahelisi kommunikatsioone ja külvata usaldamatust.
..Ilmselt selline ''tendents'' süveneb kuna maailm läheb ju teadagi mis suunas. |
|
|
  |
 |
Õnnelik
|
Postitatud:
Kolm Nov 07, 2007 1:07 pm |
  |
| Sorts kirjutas: |
..Ilmselt selline ''tendents'' süveneb kuna maailm läheb ju teadagi mis suunas. |
Et mis suunas maailm läheb .... mu meelest käib see asi lainetena ...ühte jäävat suunda pole täheldanud et mis suunas siis nüüd |
|
|
  |
 |
Sorts
|
Postitatud:
Nelj Nov 08, 2007 1:32 am |
  |
maailma all pidasin siis silmas seda ''maailma'' millest räägib CNN. Näide oligi toodud selliste poliitiliste teemade kohta.
et siis maailm läheb sellepoole et meediamonopolide abiga aktiivselt võideldakse mingi ühe ideoloogilise maailmanägemuse eest ja üritatakse kõike teistsugust väljajuurida.
Et see läänelik ''maailm'' ( ) läheb reipas tempos suureneva totalitarismi suunas. |
|
|
  |
 |
veiho

|
Postitatud:
Nelj Nov 08, 2007 1:40 am |
  |
Ärge liialdage selliste paranoiadega. Tuulepesa aja-aukudel pole nende globaalsete propagandamasinatega küll midagi pistmist. |
|
  |
 |
Sorts
|
Postitatud:
Nelj Nov 08, 2007 1:51 am |
  |
See ei ole paranoia kui uskuda et läänelik demokraatia on totalitarism - seda juttu halvast läänemaailmas(t) on küll ja küll.
Tuulepesa probleemidel aga tõesti ei ole mingit pistmist kogu selle globaalse kammajaaga.
 |
|
|
  |
 |
onu
|
Postitatud:
Esm Märts 24, 2008 12:45 pm |
  |
Kas enam polegi siis kõik kõigegiga ja kõigega seotud? |
|
|
  |
 |
|
|
|
Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|