|
|
| Autor |
Teade |
k2tzu
|
Postitatud:
Esm Juul 30, 2007 12:29 am |
  |
Paar päeva tagasi tuli telekast seesamune ülipopulaarne film-Roheline Miil.Olen ka varem seda vaadanud ning ei ole veel ära tüdinenud.
Film räägib siis vangivalvuritest,kes viivad läbi ka surmanuhtluseid,ehk siis nemad peavad surmanuhtluse saanud vangid elektritooli panema.
Ühel päeval tuuakse sinna osakonda üks mees,kes on kasvult hiiglaslik ning tundub pisut alaarenenud mõistuselt,kuid mehel on väga suur anne-ravida haigusi läbi enda keha(Nii on mulle vähemalt endale mulje jäänud).
Filmis on ka omajagu õelust ühe vangivalvuri poolt,mis teeb filmi huvitavamaks ning ka jubedamaks.
Leian et see on üks parimaid filme ning soovitan soojalt kõigil see kunagi ära vaadata.  |
|
|
   |
 |
uxake
|
Postitatud:
Esm Juul 30, 2007 3:06 pm |
  |
olen näinud. Hea film, mis jättis pikaks ajaks sügava mulje. Aga seekord liiga varasel kellaajal, vanem laps pani just teleka käima kui üks mees elektritoolile pidi minema  |
|
|
   |
 |
sõps
|
Postitatud:
Kolm Aug 01, 2007 3:43 pm |
  |
Väga valus film on. Ma pole üldse kindel, et nii valusaid filme on vaja teha. Või mine sa tea... |
|
|
   |
 |
icey
|
Postitatud:
Kolm Aug 01, 2007 10:45 pm |
  |
Olen ka korduvalt näinud ja vaataks ikka veel.
Tõesti mõttega film ja nagu sõps ütles, valus, aga sunnib endasse piku heitma. |
_________________ Mõtted viivad elu edasi. |
|
  |
 |
isko

|
Postitatud:
Kolm Aug 01, 2007 11:24 pm |
  |
Mulle meeldib ka see film . sellest filmist juba ära ei tüdine . parasjagu nalja ja kurbust . Vägaviis (: |
|
|
  |
 |
|
|
|
Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
| |