| Autor |
Teade |
isko

|
Postitatud:
Nelj Juul 26, 2007 1:25 pm |
  |
Lugu siis järgmine :
Olin naabriga ta isa sünnipäeval kukerannas . Oli öö me polnud magada saanud juba 48 tundi, me hakkasime rääkima vaimudest, kummitustest ja voodoost ma räägisin et on olemas majavaim jne. Mu naabril tekkis äkk huvi vaimude väljakutsumise kohta, ma veits seletasin talle mis tagajärjed võivad olla jne. ja kui ma olin talle selle ära rääkinud hakkas ta kummitustesse uskuma ja üritas vist majavaimu väljakutsuda igatahes oli seal toa suur kamin mis järsku hakkas tossu sisse ajama. Ta pidi veel vetsu minema kuid ei julgenud, noh me läksime siis koos ja ma tegin vetsuukse lahti kuna tema ei julgenud ja kui ma selle lahti tegin siis ma nägin seal vetsu seinal kuradi pead . või midagi taolist.
mis see võiks tähendada ? |
|
|
  |
 |
celtic

|
Postitatud:
Nelj Juul 26, 2007 3:03 pm |
  |
Hirmul on suured silmad  |
|
|
   |
 |
isko

|
Postitatud:
Nelj Juul 26, 2007 3:51 pm |
  |
noh mina ei kartnudgi tema kartis . ma tegin lihtsalt talle ukse lahti . |
|
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Nelj Juul 26, 2007 4:08 pm |
  |
Eks teiste lood huvitavad meid enamasti ikka seetõttu, et tajume mingit seost iseendaga. Siin tuleks alustada ehk sellest, mida kuradi pea inimesele tähendada võiks. Sest energia võtab vormi vastavale inimese meelemustritele ja väline maailm räägib igaühega tema oma keeles. Mõnele tähendab kuradi pea viisnurka ja viisnurk omakorda Veenust ja Veenus omakorda armastuse kõrgemaid tasandeid. Mõnele tähendab ta vihjet oma mustale sisemusele. Samas on näiteks eetertasandi olendid kõik üsna "kuradite" moodi, kui neid näha ja nende ülesandeks on vormide algolekusse tagasiviimine. Üsna tänuväärne töö kui võtta, mis solki me oma mõtlemise ja tundmisega vahel kokkukeerame.... |
|
|
    |
 |
isko

|
Postitatud:
Nelj Juul 26, 2007 5:07 pm |
  |
|
  |
 |
Yggdrasill
|
Postitatud:
Nelj Juul 26, 2007 11:45 pm |
  |
Mina olin kunagi 38 tundi magamata - viimaks kui uinusin olevat ma unes kõndinud - laagris taldrikuid pildunud ja lollakat ilmet näkku manades ringi tatsund...
Inimene pole mõeldud nii kaua üleval olema - kõik mis tuleb peale seda piiraega, mis on tavaliselt 30 tundi läheb üle lihtsaks hallutsinatsiooniks, ärge pidage asju mida te selle aja möödudes näete tõeliseks - ma usun, et need olid "tõelised", aga siiski palun - lööge aju asja sisse ja kaine loogiline mõistus. |
_________________ Minu vaenlase vaenlane on minu sõber |
|
  |
 |
isko

|
Postitatud:
Reede Juul 27, 2007 12:18 am |
  |
Noo jah võibolla oli tõesti uni oma töö teinud aga, ma olen ennemgi niikaua üleval olnud ilma magamatta . |
|
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Reede Juul 27, 2007 12:30 am |
  |
Meie kõrval on koguaeg elu erinevates olemise kihtides, teatud aegadel see lihtsalt kajab läbi ja me "näeme" ja "kuuleme" selgelt kõik nii nagu on. Mingil hetkel suudab inimene rahulikult toimetada ka nähes enda kõrval erinevaid eluvorme. Teatud ajani oleme oma välja kaitsva "seina" taga, nagu munakoore taga. Kui kaitsed mingite vahenditega - magamatus, igasugu ained , hingamisharjutused jne, mahavõtta enne õiget aega, paneb teadvuse end sundarengu seisukorda. Ta kas jääb "ellu" või "lendab laiali". See on siis juba olukord, kus sild on põlenud ja tuleb kas ellujääda või surra ja seda mitte keha mõttes vaid hingelise seisundi mõttes. Kui katted kaovad, siis satume sellesse maailma, milline meie seisund siis kattemaailma kadumise hetkeks on. On hinges selleks hetkeks heledust, voorusi, armastust, tarkus, siis satutakse nägema taevalikke maailmu. On aga tumedust, pahesid, viha ja iha, oleme vastamisi siis vastava maailmaga ka astraalses tasandis. Loodetavasti ei satu me püsivalt kuhugi enne kui meie teadvus/hing on selleks valmis... |
|
|
    |
 |
soileen

|
Postitatud:
Reede Juul 27, 2007 1:15 pm |
  |
| vikker kirjutas: |
| Kui kaitsed mingite vahenditega - magamatus, igasugu ained , hingamisharjutused jne, mahavõtta enne õiget aega, paneb teadvuse end sundarengu seisukorda. Ta kas jääb "ellu" või "lendab laiali". See on siis juba olukord, kus sild on põlenud ja tuleb kas ellujääda või surra ja seda mitte keha mõttes vaid hingelise seisundi mõttes. Kui katted kaovad, siis satume sellesse maailma, milline meie seisund siis kattemaailma kadumise hetkeks on. |
Kas piisab ühest sisenemisest, et sild jäädavalt põletada või on siin juttu siiski mitmest ja korduvast ärakäimisest?
Kas on võimalik olukord, kus inimene võib olla tegelikult valmis nö teisele poole minekuks, kuid ta ise jätab võimaluse mingil põhjusel(hirm, ei tunne selleks vajadust, ükskõiksus, vmt) teadlikult või poolteadlikult kasutamata? Või on see põhjus samuti kaitse? |
|
|
    |
 |
vikker

|
Postitatud:
Reede Juul 27, 2007 1:22 pm |
  |
| soileen kirjutas: |
Kas piisab ühest sisenemisest, et sild jäädavalt põletada või on siin juttu siiski mitmest ja korduvast ärakäimisest?
Kas on võimalik olukord, kus inimene võib olla tegelikult valmis nö teisele poole minekuks, kuid ta ise jätab võimaluse mingil põhjusel(hirm, ei tunne selleks vajadust, ükskõiksus, vmt) teadlikult või poolteadlikult kasutamata? Või on see põhjus samuti kaitse? |
Sillapõletajaks on Elu Tuli meis enestes - Kundalini. Kui juba sünnitakse liikuva kundaliniga, siis ollakse juba otsused tehtud. See millest ma üritasin rääkida on see, kui sünnitakse nn "seisva" Kundaliniga ja et miskit üldse korralikult näha ja kuulda, peab selle Kundalini liikuma saama, aga kui üldine eetiline tasand ja isiku küpsus ise veel pole valmis, võikski tekkida nähtus mida üritasin kirjeldada. |
|
|
    |
 |
isko

|
Postitatud:
Reede Juul 27, 2007 1:25 pm |
  |
Tänan, mina sain oma vastuse kätte  |
|
|
  |
 |
|
|
|
Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|