|
|
| Autor |
Teade |
Bright-crystal

|
Postitatud:
Teis Aug 07, 2007 10:59 pm |
  |
Kas inimene saab kahestuda?või muida see üldse tähendab?või muutuda mingil ajahetkel kellekski teiseks?või kas saab keegi teine minu sisse tulla?viimasel ajal on nii et kui ma vastassugupoolega suhtlen muutun täielikult-olen ükskõikne,külm,isegi solvav,ei tunne end üldse ära....absoluutne vastand sellele, kes ma muidu olen....ja nii kui ma vastassugupoolega ei suhtle on kõik jälle korras. |
|
|
  |
 |
Sorts
|
Postitatud:
Teis Aug 07, 2007 11:25 pm |
  |
See ei ole kahestumine. Sina oled sina.
Aga võibolla sa tunned et vastassugupoolega suheldes kuidagi sinusse ei suhtuta nii nagu sa tahaks või siis ,et oodatakse ja seatakse tingimusi missugune sa just pead olema jne..
Ma ei tea mida soovitada. Oleneb kui vana sa oled. Võibolla lihtsalt mingi endaavastamisega tegeleda ja suhelda just nendega kellega tahad. |
|
|
  |
 |
Bright-crystal

|
Postitatud:
Kolm Aug 08, 2007 12:34 am |
  |
Võib olla on sul õigus,pean endaga tegelema,aga lihtsalt see tunne kui suhtlen teistega,see lihtsalt nagu tuleb peale ja samamoodi läheb ära nagu poleks midagi olnudki...ja siis imestangi,et miks ma nii kohutavalt käitusin...  |
|
|
  |
 |
pihlakas
|
Postitatud:
Kolm Aug 08, 2007 8:07 am |
  |
kahestumine on võimalik. Pead uuesti enda üle valitsemise tagasi saama. Kõige lihtsam on mantra või loitsu "Olen Hea" kasutamine. |
_________________ Muuda oma iseloomu ja Sa saavutad KÕIK! |
|
   |
 |
vikker

|
Postitatud:
Kolm Aug 08, 2007 8:55 am |
  |
Kogu meie kogutud sisemus ilmneb läbi suhete. On neid, kes äratavad meis head - andeid , oskusi, tekitavad huvi ja on neid, kes äratavad meis olevat halba - pahesid, harjumusi ja suheldes on väga oluline meelespidada, et teised inimesed ei tee meile mittemidagi. Kõige põhjused, mis toimub suhtlemise ajal, on loodud iseenda poolt. Keeruliseks teeb asja see, et inimene vahetab aegajalt oma välist riietust ja ta igakord õpib uuesti tundma, kes ta on...Suhtlemine on suur võimalus iseennast tundmaõppida. |
|
|
    |
 |
jarwer
|
Postitatud:
Kolm Aug 08, 2007 9:11 am |
  |
kui sa ei ole mitte keegi, siis sa saad olla kõik
kui sa ei ole mitte miski, siis sa võid olla ükskõik milline
(kui sind pole mitte kuskil, siis sa oled mujal ) |
_________________ Vadistaja ehk tünnikõmina kaja |
|
  |
 |
|
|
|
Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
| |