Tuulepesa  
 KKK  •  Otsi  •  Liikmete nimekiri  •  Kasutajagrupid •  SmartFeedSmartFeed    •  Registreeri  •  Profiil  •  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  •  Logi sisse
 Hing läks seest Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Uus teemaVasta teemale
Autor Teade
dissimilar

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 1:49 pm Vasta viitegaTagasi üles

Mõni aeg tagasi elasin üle üsna raske avarii.Haiglas lamades-magades ärkasin esimesel ööl võpatades üles.Ei teagi mille peale.Aga silmi avades nägin kuidas minu seest mina ise välja tulin.Ma ei tundnud mitte midagi....see oli selline läbipaistev mina.Algul ehmatasin ära,et kas hakkan surema.Midagi sellist küll ei juhtunud aga see moment on meeles ja unune.Mis see küll oli?
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumMSN Messenger
sagi

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 4:10 pm Vasta viitegaTagasi üles

ärgates tulid endast välja?
nii nagu mina aru olen saanud, siis hinged rändavadki kui inimene teadvuseta või magab, aga ärgates tuleb ta just kehasse tagasi mitte ei lahku..

PostitusPostitatud: Nelj Mai 17, 2007 5:54 pm Vasta viitegaTagasi üles

Kas pole võimalik, et sa nägid und?
haiglad ajavad paljudele taolised luupainajad peale, eriti veel peale rasket avariid läbielatud ¹okki.

PostitusPostitatud: Nelj Mai 17, 2007 7:48 pm Vasta viitegaTagasi üles

Mitu aastat tagasi opereeriti mult põsekoobastest tsüstid. Sama päeval lasti mind juba kodu. Verd tuli ninast, valus oli ja oli ka mingisugune palavik. Järgmisel hommikul nägin voodis lamades enda tuba, päike paistis aknast sisse. Ja keset tuba nägin iseennast, samal ajal tundsin, kuidas ma ise olen toa keskel. Seejärel ma ärkasin ja tegin silmad lahti. Kõik tundus sama, ainult seda "ennast" enam ei näinud.
Kunagi hiljem arvasin, et nägin enda hingeosa kaduma minekut.
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnum
Sorts

PostitusPostitatud: Püh Mai 20, 2007 3:40 am Vasta viitegaTagasi üles

Confused need hingeosad ja muud sellised asjad on väga hea vahend enda sisse nägemiseks. Enamasti sümboolsel kujul. Ise olen näinud igasuguseid olevusi nende hingeosadena.
Shocked kadumaminek.. vb oli see siis mingi ''vägi'' mis ära läks. See võib ka mingil sümboolsel kujul ilmneda.

Kadumaläinud osasid toob tagasi shamaan traditsiooniliselt. Aga saab ka ise kui taotleda. Näiteks unenäorännakus. Paljud inimesed selliseid unesid võibolla teadlikult ei näegi või unustavad. Mis ei tähenda ,et nad ei suudaks!
Hingeosade tagasitoomine/uute hankimine väljendub reaalsuses uuenenud energias ja elus toimuvates muudatustes.
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnum
Reasta teated:      
Uus teemaVasta teemale

Hüppa:   

Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes