| Autor |
Teade |
icey
|
Postitatud:
Püh Mai 06, 2007 12:49 am |
  |
Selline lugu, et diagnoositi üks poolteist aastat tagasi reuma. Hakkasin rohtutid võtma lausa mitu korda päevas ja valuvaigisteid jne. Eelise aasta lõpus saadeti Tlna haiglasse nädalaks. Pärast seda otsustasin, et peab olema mingi muu võte, kuidas haigust leevendada. Jätsin rohtude võtmise, võimlesin, olin rahul. Nüüd kevadel hakkas valu jälle pihta, rohtusid ikkagi ei võta, üritan midagi välja mõelda. Praegu tegin endale kaseurva-piirituse "määret" ja see täitsa aitab.
Ükspäev seisin akna juures ja jalg üritas jälle valutama hakata, mõtlesin, et mitte praegu ja valu oli läinud. Seega olen aru saanud, et mõtte jõul saab nii mõndagi.
Samas mind häirib kohati päris suur hirm, mis edasi saab, olen alles 18 ja ei taha alla anda.
Ma ei tea, mida te oskate öelda, aga olen kaalunud joogatamist ja mingit mittearstlikku tervendamist. |
_________________ Mõtted viivad elu edasi. |
|
  |
 |
chela
|
Postitatud:
Esm Mai 07, 2007 9:24 am |
  |
Kasuks tuleb kindlasti ka toitumisharjumuste revideerimine. Taimetoitlus on kasulik. Soola nii vähe kui võimalik, ka kanged vürtsid ei ole soovitavad. On ju palju taimseid maitseaineid, mis söögi väga meeldivaks muudavad. |
|
|
   |
 |
pandu
|
Postitatud:
Kolm Mai 16, 2007 9:43 pm |
  |
Mul oli samas vanuses reuma väga tugev, arvasin, et enda praeguses vanuses käin karkudega, aga hoopis jooksen veel üsna käbedalt. Rohtusid suust sisse ei ole võtnud, need on väga tugeva toimega ja kindlasti saab haavandid. Minu esimene rusikareegel oli ja ka on, kunstmaterjalist riided kehast kaugemale, vastu keha linane, puuvillane, villane. Ära külmeta, soojalt riide, talvel kasvõi pikad soojad püksid teiste alla. Kindlasti kummikud on viimased asjad, mida jalga panna.
Nüüd aga ravist: kvarts, elektriravi, mudavann; kodus pane alati männiokka ekstrakti ja meresoola vannivette.
Vanarahva tarkus: tükeldatud kastaneid viinas leotada ja sellega määrida, võtab valud ära; kõrvenõgestega saunas haiget kohta vihelda (kuumast veest läbi käinud nõges ei kõrveta).
Ja muidugi kõige tähtsamast said juba aru... "mõtlesin, et mitte praegu ja valu oli läinud. Seega olen aru saanud, et mõtte jõul saab nii mõndagi." |
|
|
  |
 |
Midsummer
|
Postitatud:
Esm Mai 21, 2007 9:35 am |
  |
Taimetoitlus abiks kindlasti, tasuks loobuda ehk piimast ja piimatoodetest ning jälgida ise, mis juhtub. Võimalik, et ühe tugevaima toiduallergeenina üks raskendav asjaolu:
http://www.notmilk.com/r.html
Toiduharjumuste muutudes tulemused ei tule üleöö aga mõne kuu möödudes peaks juba olema teine olemine  |
|
|
  |
 |
|
|
|
Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|