Tuulepesa  
 KKK  •  Otsi  •  Liikmete nimekiri  •  Kasutajagrupid •  SmartFeedSmartFeed    •  Registreeri  •  Profiil  •  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  •  Logi sisse
 horoskoop Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Uus teemaVasta teemale
Autor Teade
helbeke

PostitusPostitatud: Laup Dets 04, 2004 11:55 pm Vasta viitegaTagasi üles

Kas kellelgi on kogemusi netis pakutava horoskoobi teenusega? Nende tasuliste horoskoopidega, mida tellida saab? Tekkis huvi, aga ei tea, kas sellise raha eest ka midagi väärt kaupa saab või on see kõik sulaselge jama?
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnum
sagi

PostitusPostitatud: Püh Dets 05, 2004 1:00 pm Vasta viitegaTagasi üles

Oleneb ju sellest kust sa seda tellida soovid.....ise olen tellinud ja väga rahul Smile

PostitusPostitatud: Püh Dets 05, 2004 2:50 pm Vasta viitegaTagasi üles

Suures Elurattas energia kord liigub peenemast jämedama suunas. KOrd jämedamast peenema suunas. Ja sellest lähtuvalt on ka inimesi siin kahe suunalisi. On neid, kes on suunaga mateeriasse ehk siis energia jämedamatesse ilmingutesse. On neid, kes on teadvustanud endale suuna, mis viib peenemasse olemisse. Ja on neid, kes ekslevad nende kah vahepeal. Ja kahtlevad, teadmata, mis on nende jaoks õige. Võiks väita, et ka astroloogiat on mitmesuunalist. On seda, mis aitab mateeriaalses maailmas paremini hakkama saada ja on seda, mis aitab teadvusel vabaneda ja edasi liikuda. Nii, et minnes kusagilt abi otsima, tuleks endale teadvustada, mida otsitakse. Kui soovime end mateerias paremini tunda, end sellega siduda, on soovitused hoopis teised, kui siis kui soovime vabaneda maistest seostest.
Aga astroloogiaga on nii, et kõige rohkem on abi ikka sellest, kui see asi endale ise selgeks teha. Sest planeedid ju liiguvad taevas pidevalt edasi luues meile ühe uusi ja uusi võimalusi.
Netis on praegu täiesti tasuta eestikeelsed kaardiseletused. Nad ei lähtu küll konkreetsest isikust ja pole võimelised sünteesima, aga nad on parimad, mis võimalik.
http://www.horoskoop.ee
http://www.horoskoop.net
Mõlemas on ka foorumid
Mida sa loodad, et astroloog sulle ütleks, seletaks ?
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumVaata liikme veebilehteMSN Messenger
helk

PostitusPostitatud: Reede Juun 02, 2006 3:02 am Vasta viitegaTagasi üles

Mõni aeg tagasi vastas mulle horoskoop.ee foorumis üks originaalne isik minu töövaliku kindlakstegemisele. Soovitas oodata Uraani transiidi läbimist üle oma suhteliselt tähtsa Kuu+Tõususõlm ja Marsi Kalades. Töö näikse olevat seotud tervendavate jõududega: Pluuto trigoon Veenus+Päikese+Merkuuri Asc-le ja tänavu Vulcan radixi Asc-l. Ütles, et valgus vormis, hääle või sõna kaudu. Laul, luuletus, palve?

Lapsepõlvest peale pole olnud harvad juhused, et sõna omab määratut jõudu, mõtted veel enam, ons tegu meditatiivse ajuga/tajuga või on viga muus, ei tea, kuid ka imelaadseid tervenemisi on ette tulnud, hiljuti kursaõe puhul, kui olin just eespalves pisarais palunud (kõikidele) haigetele paranemist... Sai punktipealt palavikust lahti ja silmad särama. Mõned ütlevad end hästi tundvat just siis kui ise tean, et olen neist oma meelepildis mõelnud. Mõned tajuvad seda hea enesetundena, mõned rahu ja selgusena, ning kummalisel kombel just samal ajahetkel.

Tuli meelde seik koolipõlves, 10-11 aastased lapsed, klass vastas parasjagu arutelule, kes kelleks tahab saada. Minu vastus oli, tahan saada arstiks... Ent arsti minust ei saanud. Nüüd tuli see mälukild meelde.

Otsustasin küsida:
Milles seisneb Pluuto tervendav jõud ja kuidas seda kasutada kombinatsioonis Chiron Asc-l. Näiteks laps tahab koguaeg seljamassaa˛i või kleebib niisama füüsilisse lähedusse. Tajun endale suunatud mõtteenergiat erilise selgusega aga tahaks selles näha ka võimalust see kuhugi rakendada.

Oleksin tänulik mistahes viidete eest.
vikker

PostitusPostitatud: Reede Juun 02, 2006 1:17 pm Vasta viitegaTagasi üles

Tervendamist mõistetakse enamasti üsnagi piiratult. Näiteks nohu peetakse haiguseks, aga negatiivset omadust enamasti mitte. Ometi on see negatiivne omadus palju suurem haigus, kui see väike nohu, mis meid vahel külastab. Kõigil haigustel on omad juured inimeste peeenmatest kihtides ja tõeline tervenemine toimub siis, kui põhjus saab kõrvaldatud. Kõige raskemad haigused on need, mille juured on "ideaalis"/"elumõttes", mis siis jätab ülajäänud kihid kaitseta. "Elumõttekadumine" viib aga väga kiiresti keha lagunemiseni ja sellise inimese jaoks on iga inimene, kes suudab vihjata sihile elus Tervendaja. Nii et on Tervendajaid ka mürgistele väärtustele, tegudele, mõtetele ja tunnetele, enamasti ei peeta neid isikuid, kes suudavad korrigeerida neid tasandeid Tervendajateks. Isegi ainus kokkupuude Targa Inimesega on tervendava toimega!
Tugeva Pluutoga inimesed on võimelised siis toetama teises inimeses Tervenemise /Muundumise ja Transformatsiooni protsessi. Seda siis juhul kui Tervendaja ja Tervendatav seda mõlemad teadvustavad. Tervendaja tugeva Pluutoga sisuliselt "kangutab liikuma" iga temaga kohtunud inimese....

Tugev Pluuto aga eeldab eelkõige Iseenda Tervenemist eelkõige. Pidev transformatsioon ja Loobumine kõigest, mis pole Vaimsele Olemusele sobiv. Sisuliselt võetakse Kõik ära, mis on Liiast ja maisele inimesele on see paras katsumus. Sünnikaardi Pluuto maja asetus näitab siis sedavaldkonda, kus tuleb kõige enam Loobuda. Siin tuleb muidugi juurde ka, et millises Eluratta asetuses on Inimene. Kas on ta teel Mateeriasse või Mateeria seostest Välja või veel vahepealsest kõhkluste ja kahtluste seisundis. Vastavalt sellele toimib siis kogu energia. Chiron Ascendil võimaldab isikule endal läbi pidevate shokeerivate kogemuste vabaneda väärpiltidest, mis on iseenda isiku suhtes aegadejooksul tekkinud.
sir

PostitusPostitatud: Kolm Sept 13, 2006 9:39 am Vasta viitegaTagasi üles

Küsimus Vikkerile eelneva lõigu kohta.
Kuidas sa vaatad seda, kas inimene on oma arengus teel Mateeriasse või Mateeria seostest välja? (Võib vastata astroloogilises, numeroloogilises või taro sümboolikas, terminites.)
vikker

PostitusPostitatud: Reede Sept 15, 2006 11:15 am Vasta viitegaTagasi üles

sir kirjutas:
Küsimus Vikkerile eelneva lõigu kohta.
Kuidas sa vaatad seda, kas inimene on oma arengus teel Mateeriasse või Mateeria seostest välja? (Võib vastata astroloogilises, numeroloogilises või taro sümboolikas, terminites.)

See selgub 10 esimese lausega. Inimene räägib ju ikka oma Teest koguaeg. Samas on iga tee ikkagi Tee. Teel ei saa hüpata üle teatud astmetest, oleme täpselt seal kus oleme. Oleme siin ajastus, kus vaikselt vaikselt Iseenda eest vastutamine läheb üle inimesele endale. Nii et eelkõige peaks inimene Ise taipama, mida ta õpib. Ja seda teatakse väga hästi. Pole näinud ühtegi inimest, kes ei elaks oma Tee kohaselt. Tõsi enamus inimesi ei nimeta seda Teeks ja palju on segadust iseenda mõistmisel. Aga igaühes on Taipaja, Tarkuse kiir, Elusäde, ühendus AlgAllikaga ja see on üks Suur Õnn, meile kõigile. Nii ,et kuidas luua selliseid tingimusi, et meis endasolev saaks ärgata nii Iseendas, kui ka teistes Isedes.
sir

PostitusPostitatud: Reede Sept 15, 2006 1:46 pm Vasta viitegaTagasi üles

Tänud, see esimene 10 lauset sobib suurepäraselt!

Kuigi jah, vahel, kaarti tõlgendades, ei ole võimalik kohe paralleelselt juttu vesta, aga see selleks.
vikker

PostitusPostitatud: Reede Sept 15, 2006 2:15 pm Vasta viitegaTagasi üles

sir kirjutas:
Tänud, see esimene 10 lauset sobib suurepäraselt!

Kuigi jah, vahel, kaarti tõlgendades, ei ole võimalik kohe paralleelselt juttu vesta, aga see selleks.

Tõlgendamise puhul saab mingeid vihjeid selle kohta, mida palutakse vaadata. Kas seda, kuidas maised asjad paremini läheks või on mureks Elumõtte otsingud. Enamus inimesi on siin nn. vahepealses staadiumis. Ühes elus tehtud vaimseid pingutisi, siis on tulnud justkui tagasilöögid, järgmises kardab "vaimseid" asju nagu tuld, olles ise oma sisult hulga vaimsem paljudest " end vaimseks" nimetatavatest inimestest. Kui teadvus on suutnud süüvida niikaugele, et ajaline ja ajatu on kohtunud "kunagi", see ei saa hingeliselt enne rahu, kui kogeb seda üha uuesti ja uuesti. Taaskehastudes on eelmine kogemus hinnangute , harjumuste jne aluseks ja ainult ajalisega lihtsalt ei olda rahul...
sir

PostitusPostitatud: Reede Sept 15, 2006 3:44 pm Vasta viitegaTagasi üles

Tänud kiire reaksiooni eest!
Sherlok minus on ajanud läbi aegade taga mingit sümbolite keelset otsest vastust nendele küsimusele, - kas hing on vana, teel mateeriasse või sealt välja, millistel tasanditel jne - aga ilmselt neid vastuseid ei olegi nii otseseid, üheseid.
vikker

PostitusPostitatud: Reede Sept 15, 2006 6:05 pm Vasta viitegaTagasi üles

sir kirjutas:
Tänud kiire reaksiooni eest!
Sherlok minus on ajanud läbi aegade taga mingit sümbolite keelset otsest vastust nendele küsimusele, - kas hing on vana, teel mateeriasse või sealt välja, millistel tasanditel jne - aga ilmselt neid vastuseid ei olegi nii otseseid, üheseid.

Väga keeruline on olla mõõtja ja mõõdetav olukorras ,kus oma tuumalt on kõik Üks ja Täiuslik , aga oma ilmingutelt pidevas arengus ja liikumises. Teisele midagi väga täpselt öeldes tuleb paratamatult arvestada ka asjaoluga, et nn. piiratum avaramat ei näe. Tavaelus puutume kokku sellega, et kui toimub teadvuses mingi nihe, saame õpetuste laviini osaliseks, kuidas tuleb "õigesti " elada ja käituda. Neid ,kes päästmatormavad on hulgim. Nii et võin sama küsida ka iseendalt, kui ma näen kedagi, kellele mul justkui oleks midagi öelda, ehk siis õigele teele juhtada, et äkki ma olen samasugune "piiraja" ja "takistaja " hoopis. On väga keeruline näha teadvuse tasandit, mis ei ilmne mittemingil moel ehk siis on magavas seisus, samas jääb tasand ikkagi tasandist, hoolimata kas ta ilmneb või mitte. Piisab ühest elusündmusest ja kõik ärkab oma täiest hiilguses. Astroloogia oma sümbolitekeelega on üks võimalusi seda olemasolevat äratada, selleks peab välisesmaailmas olev "keegi"(inimene,raamat, kuuldud lause jne ) olema sisemuses oleva kvaliteediga üks. Ja olgu mis sümboliga tegemist, äratundja on alati Inimeses. Rääkija rääkija mis tahes, Kuulja kuuleb mida kuulda saab....
sir

PostitusPostitatud: Laup Sept 16, 2006 10:19 am Vasta viitegaTagasi üles

Püüda seda, mis on pidevas liikumises ja muutumises, vahel varjatud ja vahel nähtav, on tõepoolest väga keeruline. Paraku tundub nii, et see mind just kõidabki. Kõik süsteemid, kaasaarvatud astroloogia, saavad olla vaid abivahenditeks. Nõus.
Lihtsalt mõõtmine ja lahterdamine võivad muidugi kergelt ego mängudeks muutuda, aga seegi võimalus muutumiseks.
vikker

PostitusPostitatud: Laup Sept 16, 2006 10:53 am Vasta viitegaTagasi üles

sir kirjutas:
Püüda seda, mis on pidevas liikumises ja muutumises, vahel varjatud ja vahel nähtav, on tõepoolest väga keeruline. Paraku tundub nii, et see mind just kõidabki. Kõik süsteemid, kaasaarvatud astroloogia, saavad olla vaid abivahenditeks.
Lihtsalt mõõtmine ja lahterdamine võivad muidugi kergelt ego mängudeks muutuda.

Tehes teisele kaarti ei sõltu tehtava kvaliteet, mitte tegija teadmiste hulgast, vaid küsijast. Sama on tervendamisega. Kvaliteetne "ravi"(mida on ka astroloogilise kaardi lahtiseletamine) sõltub suures osas "patsiendist". Nii, et kui patsiendile on vaja kehva "ravitsejat" , küll ta selle siis kusagilt leiab või kui ta on valmis abi saama, suudab teda aidata ka "inimene tänavalt", sest Elu Lugu võimaldab. Inimesed erinevad aktiivse teadvuse pooles. Oma olemuselt aga elab kõigis Jumalik Sähvatus, kes magab vaikselt kuni teatud momendini. Ja selleks Sähvatuse ärtajaks on "väline" elu, iseenesest ta ei ärka. Selleks ongi vaja kogu seda mateeriasse laskumist ja sellest väljatõusmist. Nii mateeriasse laskuja kui ka sellest väljuja teevad Suurt Tööd , nad Ärkavad Iseendaks olemisele. KUi laskuja peab end "kinnitama" , siis väljuja peab end "vabastama". Ühtejaoks on planeedid majades kui kinnihaaramise punktid, teisejaoks lahtilaskmise punktid. Maist õppimist võiks nimetada millegi juurdesaamiseks ja vaimset õppimist kui millestki vabanemist. Nii et võiks ka väita astroloogia puhul , et kui tunneme et saame pidevalt "juurde" on see kinnistumine mateeriasse , aga kui need teadmised teevad nii uurijat kui uuritajat vabamaks, on tegemist vaimse õppimisega. Astronoom olevat vanasti 7 astme pühitsetu olnud, kes edukalt läbinud kõik eelnevad pühitsused. Õnneks on kõik kunagised Tarkusekoolid alles ja kui teadvus on sobiv, on väravad kõigile lahti. Ja kord juba Õpitut ei saa meilt keegi äravõtta ja alati on lootus, et kohtame Õpituga samalaadse aktiivse teadvusega inimest, kes suudab hetkega äratada Õpitu. Ja inimesed , kes meie teele tulevad, tulevad ehk oma Õpitu järgi....? Nii et saame olla Ise parimas kvaliteedis ja kohtudes inimestega tuleb ärateha neede teod, mis on võimalikud, tulemus aga sõltub Elu Loost, kõigi osapoolte Elu Loost.....
sir

PostitusPostitatud: Laup Sept 16, 2006 11:21 am Vasta viitegaTagasi üles

Arvan, et saan aru mida sa räägid. Ja siirad tänud sulle, lihtsalt, et osaled.
Lisaks veel, et päästma ma ei torma, aga just samastumine on olnud see, mis on andnud mõismisi ja see omakorda on toiminud kuidagi vabastavalt ja rikastavalt. Muidugi on ka olnud olukordi, kus tunnen, et taon lihtsalt pead vastu seina, aga see selleks.
vikker

PostitusPostitatud: Laup Sept 16, 2006 12:03 pm Vasta viitegaTagasi üles

sir kirjutas:
Arvan, et saan aru mida sa räägid. Ja siirad tänud sulle, lihtsalt, et osaled.
Lisaks veel, et päästma ma ei torma, aga just samastumine on olnud see, mis on andnud mõismisi ja see omakorda on toiminud kuidagi vabastavalt ja rikastavalt. Muidugi on ka olnud olukordi, kus tunnen, et taon lihtsalt pead vastu seina, aga see selleks.

Üks väga tark inimene ütles mõni aasta tagasi sõnad, mis on mind saatnud peale seda koguaeg." Me saame teistele anda võimalusi, mida nad nende võimalustega peale hakkavad, see on juba nende otsustada." See oli öeldud peale seda, kui ta nägi, et muretsesin "tulemuse" pärast. Olen seda lauset tänu sellele, et mäletan ka uurinud ja tuleb tunnistada, et tõesti ,saame anda ainult võimalusi....Nii Olgem tänulikud Elus Olevate võimaluste üle, kasutagem ja jagagem....
sir

PostitusPostitatud: Laup Sept 16, 2006 1:04 pm Vasta viitegaTagasi üles

Kuna mina isiklikult ei ole veel täiuslik, siis iga tulemus, kaasaarvatud õnnestumine ja ebaõnnestumine, on tahestahtmatult viinud mõtetele, kas ma oleksin saanud teha midagi teisiti ja millised oleksid olnud eri suhtestumiste tagajärjed. Paraku on vahel nii, et kõik toimub liialt kiiresti, selleks, et ise protsessides osaledes jälgida toimuva kogu ulatust ja sügavust. Olen tihti tajunud end kui marionetti nendes mängudes. Alles tagantjärele on saabunud mõistmisi ja äratundmisi, kus on olnud käänukohad ja milline oli minu tegelik roll.
Mesi

PostitusPostitatud: Laup Sept 16, 2006 2:00 pm Vasta viitegaTagasi üles

Jälgin huviga teie dialoogi.

Olen ka hakanud vaikselt astroloogiaga pusserdama ning kohe tekkis välgatus. Palun parandage / täiendage minu tundmust ...

sir kirjutas:
Olen tihti tajunud end kui marionetti nendes mängudes. Alles tagantjärele on saabunud mõistmisi ja äratundmisi, kus on olnud käänukohad ja milline oli minu tegelik roll.

Kas selliseid asju teeb meiega sünnikaardis olev tugev pluuto?

/Selliseid avaldusi tehes tunnen end kui kinni silmi üle pea nooli viskav algaja tirts/

PostitusPostitatud: Laup Sept 16, 2006 8:20 pm Vasta viitegaTagasi üles

Mingi seltskonna tola või teiste lollitaja, tugevate Pluuto mõjutustega inimene, sõna otses mõttes küll ei ole, aga puht intuitiivselt on ta võimeline vajutama täpselt õigetele nuppudele, õigel ajal ja õiges kohas ja ebatavalisel viisil. Kuna arenenud Pluuto inimese ego on üsna läbi töödeldud, siis tema mängumaa on üsna avar ja tal ei ole mingit probleemi laskuda äärmustesse - olla kord tark - kord loll, tähtis - siis tähtsusetu, tähelepanu keskmes - kõrvaleheidetu, olla ilus või inetu. Kuna teda ei saa mõjutada väliste faktoritega, saab ta selle kõik jätta kõrvale, nii enda, kui teiste puhul, ja suundub otsejoones nähtamatutele objektidele ehk sisemaailmadesse. Tal on üsna suur katalüseeriv toime, ja jah, ta võib mingis grupis käivitada nn. transformatsiooni protsesse. Mulle tundub, et tegemist võib olla mingit laadi tagasi peegeldusega. Aga see eeldab tõepoolest seda, et kõik see, mis suundub temale, ei haaku temasse. Kui välises maailmas peaks olema midagigi, mis on tema omadustest üle, siis ta on sunnitud alluma samuti nendele samadele reeglitele ja suundub samuti läbi tegema nn transformatsiooni protsessi.
Oleks ennatlik pidada end tugevate Pluuto mõjutustega inimeseks, kui ei ole seal aspekte Isiklike Planeetidega. Pinge aspektid näitavad, et transformeerivad jõud on alles tegevad ja neid jõude ei valitseta veel.
Mesi

PostitusPostitatud: Laup Sept 16, 2006 8:51 pm Vasta viitegaTagasi üles

Ma täpsustan oma mõtet:

St. et pluuto inimene ei saa suurt oma rajalt enam kõrvale kalduda kas või ebateadlikult. St. et ta küll kontrollib juba teisi planeete, aga pluuto ei allu ja veab inimest läbi elu.

Nagu mingi mootorpaat veesuusatajaga ning mootorpaadil on suht suva kuidas see suusataja seal taga hakkama saab ...

PostitusPostitatud: Laup Sept 16, 2006 9:22 pm Vasta viitegaTagasi üles

Areng on lõputu kõigile inimestele, nii Pluutoga, kui ilma.
Meie eesmärk ei ole kedagi allutada ega kellegile alluda. Aga ilmselt teatud arengu astmetel me hakkame harmoonilisemalt sulanduma teatud energiatega ja konfliktide asemele tekib koostöö, loomine, inspiratsioon, armastus, sõprus ...
Ehk sinu näite puhul, suusataja ja paat teevad koostööd, ja saavad veel lisaks kõigele suure kaifi ka.
vikker

PostitusPostitatud: Esm Sept 18, 2006 9:33 am Vasta viitegaTagasi üles

sir kirjutas:
Kuna mina isiklikult ei ole veel täiuslik, siis iga tulemus, kaasaarvatud õnnestumine ja ebaõnnestumine, on tahestahtmatult viinud mõtetele, kas ma oleksin saanud teha midagi teisiti ja millised oleksid olnud eri suhtestumiste tagajärjed. Paraku on vahel nii, et kõik toimub liialt kiiresti, selleks, et ise protsessides osaledes jälgida toimuva kogu ulatust ja sügavust. Olen tihti tajunud end kui marionetti nendes mängudes. Alles tagantjärele on saabunud mõistmisi ja äratundmisi, kus on olnud käänukohad ja milline oli minu tegelik roll.

Kuidas saab muuta midagi paremaks ? See on vana tuntud lause - tuleb muutuda ise paremaks. Me oleme kõik ühesuguse ehitusega ja meeleseisundid on nakkavad, olles rahu, kiirgame rahu, olles rahutu, läheb seegi maailma laiali jne. Oluseim iga tegemise juures on olemine. Läbi Olemise saab ideedemaailm kehastuda sellesse materiaalsesse maailma ja seda siis läbi tegemise. Ja see Olemine on siis tegemiste "auraks". Ja Iseenda Olemist saab igaüks koguaeg ise jälgida. Niikaua kui tundume iseendale veel üsnagi täiuslik, näeme oma ebatäiuslikkust teistes. Meie oma "ebatäiuslikkus" tõmbab nii sarnaseid ligi ja sedaniikaua kui magnetit enam pole. Samuti võime näha iseenda omadusi ka selliste inimeste peal, kellel seda omadust enam polegi. Sealt võib see omadus kõige suurema jõuga vastuvaadata. Nii et inimesed , kes pidevalt töötavad teiste inimestega on kui kiirteel, sest kui tuleb taipamine, et iga tulnud inimene on Õpetaja, saab ainult tänulik olla. Igas suhtes ei saa toimuda mittemidagi, mida mõlemalvaja poleks. Nii et kõike tuleks teha parimas olemises ja tulemus jätta Kõiksusele. Sest teise inimese elus mängime ju täpselt sellist rolli, nagu Temal Vaja On. Igaüks näeb maailma läbi Oma Eludesloodud Meelemustri. Nii, et kui hetkes teed oma parima, siis järgmimõtlemine on ehk küll vajalik ja selle tulemusel ka muudatuste tegemine. See, mis juba toimub, see on põhjuste tõttu just selline nagu tema on. Ja selleks et "oleks" saanud muuta mingit hetke minevikus, oleks kõigepealt tulnud äramuuta "põhjused". Ja ka nüüd mõeldes ehk midagi muuta, tuleks eelkõige tegeleda põhjustega ja siis tulevad tagajärjed iseenesest.
vikker

PostitusPostitatud: Esm Sept 18, 2006 10:03 am Vasta viitegaTagasi üles

Mesi kirjutas:

Kas selliseid asju teeb meiega sünnikaardis olev tugev pluuto?

Lisaks kõigele juba sir-i poolt öeldule, et tugeva Pluutoga isik kannab endas väga tugevat transformatsiooni väge. Kõigepeal on tal endal elus väga palju võimalusi Loobuda ja Kaotada ja tänu sellele muutuda teadlikumaks. Ja see transformatsiooni vägi puudutab kõiki, kellega ta kohtub. Kes on enesearenguteel, neid suudab selline isik toetada selliselt, et " isik justkui tõuseb tuhast". Samas kui teine inimene on oma arenguteel jäänud toppama võib ta tunda kohates tugeva Pluutoga inimest, et tema kallal "tarvitatakse vägivalda", kõik seismajäänu hakkab liikuma ja hakkavad toimuma muutused, millega ehk inimese maisel teadvusel on väga keeruline leppida. Nii et tugeva Pluutoga inimene võib aegajalt olla sündmuste keerises, kus inimesed saavad temaga seoses mingi väga valusa kogemuse, kuigi isik ise ei pruugi üldse taibata, et midagi teinud oleks. Tema oli lihtsalt omas olemises. Tulemuseks võib olla suhtlemiskartus ja tahtmine eralduda ( mida paljud ka ilmselt teostavad). Kui nüüd tuleb Karma ja Taassünni seaduse mõistmine ja taipamine , et keegi ei tee kellelegi mittemidagi, et kõik mis toimub Inimesega on tema enda Loodud (jätaks kõrvale praegu pühakud) ja teised inimesed mängivad ainult meie endapoolt loodud rolle elus. Ja et Karma seadus on see, kes toob "teised" meie ellu ja põhjused võivad olla eludetaga ja nii tuleb lihtsalt Ise olla oma parimas Olemises ja Armastada Kõike. Ja kui nüüd horoskoobi teema juurde tagasi tulla võime väita. Astroloogi saab täpselt sellised kaarditellijad, nagu temal vaja on ja kaardi tellija satub täpselt sellise astroloogi juurde ja kuuleb temalt sellist infot , nagu temal vaja on. Kuigi üks tahaks rääkida ehk hoopis midagi muud ja teine kuulata endale sobivat....
sir

PostitusPostitatud: Esm Sept 18, 2006 11:18 am Vasta viitegaTagasi üles

vikker kirjutas:

Igas suhtes ei saa toimuda mittemidagi, mida mõlemal vaja poleks. Nii et kõike tuleks teha parimas olemises ja tulemus jätta Kõiksusele. Sest teise inimese elus mängime ju täpselt sellist rolli, nagu Temal Vaja On. Igaüks näeb maailma läbi Oma Eludesloodud Meelemustri. Nii, et kui hetkes teed oma parima, siis järgmimõtlemine on ehk küll vajalik ja selle tulemusel ka muudatuste tegemine. See, mis juba toimub, see on põhjuste tõttu just selline nagu tema on. Ja selleks et "oleks" saanud muuta mingit hetke minevikus, oleks kõigepealt tulnud äramuuta "põhjused". Ja ka nüüd mõeldes ehk midagi muuta, tuleks eelkõige tegeleda põhjustega ja siis tulevad tagajärjed iseenesest.

See kõik on isegi väga mõistetav ja sa harutad seda teemat suurepäraselt. Aga, ilmselt ma lihtsalt ei tea, - mida teha selleks, et toimides nii nagu ma toimin, ja tõepoolest, kui isegi järele mõelda ei oleks kuidagi saanud teisiti toimida, sp et olen toiminud vastavalt oma Loole, - mida teha selle valuga, mis kaasneb teiste muutumiste protsessidega. Tundes teiste valu, see omakorda muudab, lahutab mind, selle asemel, et liita.
chela

PostitusPostitatud: Esm Sept 18, 2006 11:58 am Vasta viitegaTagasi üles

Kui oleme kunagi midagi teinud nii, et selle tagajärjed tulevad meile nüüd valu ja murena, siis on ka see meie suur õppetund. Meie meeleseisund on see, mis määrab, kuivõrd me neid tagajärgi kannatusena talume. Kõik see, mis on nüüd tagajärjena meie ees, on just selline, nagu kunagi loodud põhjus määrab. Sündmused/muutused/muutmised on objektiivsel tasandil, meel toimib subjektiivsel tasandil ja määrab meie mure/kannatuse taseme. Kui tunneme karma- ja taassünniseaduse toimimismehhanisme, siis oskame olukorda ka hinnata ja oma meeles sellele õige hinnangu anda. Õige arusaam muudab meele seisundit ja kannatuslikkus taandub.
Iseenda muutmine - eriti meele plaanis ja suhtumistes, on loomulikult valulik. Valulik on ka see, kui vaatame teiste "kannatusi" ja tahaksime siin kohe midagi teistmoodi korraldada. Pole võimalik muuta teisi, pole võimalik muuta maailma. On võimalik muuta vaid iseennast ja oma suhtumisi ning siis, karma- ja taassünniseduse mõistmise kaudu, hävitades teadmatuse, jõuda tõelise, isetu kaastunde ja armastuseni. Seejärel on meil kasutada ülivõimas "relv" - muutmiseks.
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumMSN Messenger
sir

PostitusPostitatud: Esm Sept 18, 2006 12:35 pm Vasta viitegaTagasi üles

chela kirjutas:
Iseenda muutmine - eriti meele plaanis ja suhtumistes, on loomulikult valulik. Valulik on ka see, kui vaatame teiste "kannatusi" ja tahaksime siin kohe midagi teistmoodi korraldada. Pole võimalik muuta teisi, pole võimalik muuta maailma. On võimalik muuta vaid iseennast ja oma suhtumisi ning siis, karma- ja taassünniseduse mõistmise kaudu, hävitades teadmatuse, jõuda tõelise, isetu kaastunde ja armastuseni. Seejärel on meil kasutada ülivõimas "relv" - muutmiseks.

Sõnad on kõigest pakend. Ja see on tõesti kaunis jutt, võin ise samamoodi siristada. Tänud sulle!
Sa aitasid mind veelgi rohkem täpsustada olemasolevat. Ilmselt mind vaevab pidev sund liikuda edasi, ilma et ma saaksin kuhugile kanda kinnitada. See on lihtsalt "Minu Lugu" - igavesti lindprii - teinud oma töö, suunatakse juba järgmisele objektile.

Kuna see on astroloogiline lk, siis kogemuste jagamisks - Pluuto aspektid 3. esimese planeediga, 2 -ga neist konjuksioonid ja kolmandaga trigoon.
chela

PostitusPostitatud: Esm Sept 18, 2006 1:29 pm Vasta viitegaTagasi üles

sir kirjutas:
chela kirjutas:
Iseenda muutmine - eriti meele plaanis ja suhtumistes.

Sõnad on kõigest pakend. Ja see on tõesti kaunis jutt, võin ise samamoodi siristada.

See ongi meie Ainus Võimalus. Pakendist hoolimata.
Tugevad juhivad tähti...
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumMSN Messenger
sir

PostitusPostitatud: Esm Sept 18, 2006 2:05 pm Vasta viitegaTagasi üles

chela kirjutas:

Tugevad juhivad tähti...

Muideks seegi stamp.
Olen kohtunud paljude õpetajatega nii siin, kui väljapool Eestit ja mul on olnud võimalus jälgida, et ka neile mõjuvad nii transiidid, kui muud aspektid. Tõsi, nad tõesti suudavad suhtestuda teadlikumalt. Aga ära surevad ka täpselt siis, kui aeg käes.
Hiljuti pakuti mulle kokkusaamist surematutega, kahjuks oleksin pidanud selleks liiga kaugele sõitma. Ilmselt nemad on tõesti vabad. Siiamaani olen kohtunud ainult ühega, kes arvab ennast olevat selle piiri ületanud. Oleks tore teda 20 a pärast näha, kui ta selleks ajaks juba surnud pole.
Aga muidugi tänud sulle, teoreetiliselt on sul õigus.
vikker

PostitusPostitatud: Esm Sept 18, 2006 2:43 pm Vasta viitegaTagasi üles

sir kirjutas:

See kõik on isegi väga mõistetav ja sa harutad seda teemat suurepäraselt. Aga, ilmselt ma lihtsalt ei tea, - mida teha selleks, et toimides nii nagu ma toimin, ja tõepoolest, kui isegi järele mõelda ei oleks kuidagi saanud teisiti toimida, sp et olen toiminud vastavalt oma Loole, - mida teha selle valuga, mis kaasneb teiste muutumiste protsessidega. Tundes teiste valu, see omakorda muudab, lahutab mind, selle asemel, et liita.

Valu vihjab võib vihjata sellele, et Igavikuline osa on samastunud ajas muutuva energiaga ehk siis ajalise loomise osaga. Kuidas toimub vabanemine mõtete ja tunnetega samastumisest....ikka läbi valu. Ükskord lihtsalt enam ei jõua kannatada ja lastakse lahti ja ollakse vaba. Vaba ka neidsamu mõtteid ja tundeid "kasutama" Loomiseks. Kannatus valuna otsekui vihjaks, oled oma "Kodust" eksinud kaugele ja see on samaaegselt ka kojukutse ja majakas mis näitab ka valgust. Ja Uks koju on selles hetkes siin. Mitte eilsetes ja üleeilsetes "kogemata juhtunud tegudes" , ega homses "võimaluses" samalaadselt toimida". Käitume ehk "jubedalt" minutit 5-10 ja toodame selle pinnapealt kannatusi , päevi, aastaid , aastakümneid, elusid , ajastuid...kuni ükskord tuleb tunne ja teadmine, AITAB. Ma teen kõik, et see muutuks...Ja alguses polegi muud, kui üritada taibata, kuidasmoodi käivituvad nood mehhanismid, mille tagajärjeks on 5-10 minutit , misomakorda tekitavad süütunnete laviini....See on juba suur võit, kui on olemas teadlikus võimalikust täiusest ja olemasolevast olukorrast. Me märkame selgelt oma vigu ja see on Suur Õnn, sest nüüd pole muud, kui parandada põhjused, et vead saaks kaduda. Selles vigade nägemise selguses unustatakse tegelikult see, miks meil on võimalik oma vigu näha. Selle üle tasub väga pikalt järgimõelda, mis või kes võimaldab meil märgata ebatäiust ja kuna see on hinnang, siis millest lähtuvalt seda ebatäiust nähakse. See vihjab sellele, et Säde Elab juba oma Elu...

Aga kui on toimunud miskit sobimatut ja tõesti ei suudeta tulla siia sellesse hetke, siis on Vesi suureks abiks. 3 pange külma vett katkestavad igasuguse "negatiivse seose", lisaks igasugu voolavad veed ja merelainete loksumine ja kasvõi kraanivee vulin ja kui muud pole, siis mõni veest inspireeritud muusika. Astraaltasandit on sümboliseeritud Veega, nii et maine vesi ka siin suureks abiks. Võib mõttes end nii veega pesta ,kui seda "veeõhku" sissehingata. Ega ilmaaegu ei tähista veehauast tõusmine Uuesti Sündimist....
sir

PostitusPostitatud: Esm Sept 18, 2006 5:22 pm Vasta viitegaTagasi üles

vikker kirjutas:

Ja Uks koju on selles hetkes siin.

... Me märkame selgelt oma vigu ja see on Suur Õnn, sest nüüd pole muud, kui parandada põhjused, et vead saaks kaduda.

Kas selleks, et väljuda mingist vanast valust, peaks laskma luua elul uus analoog situatsioon ja siis laskma uutel valikutel ennast sellest vanast välja kanda.

Aga, kui ma ei pea oma eelnevaid valikuid veaks vaid lihtsalt need ei ole sobinud minu lähedastele inimestele ja nende valu on põhjustanud minu valu.

(Midagi sobimatut enda meelest ei ole teinud. Ja loomine on minu professioon.)
vikker

PostitusPostitatud: Esm Sept 18, 2006 5:54 pm Vasta viitegaTagasi üles

Siis on ehk üks samm kaastundeni...enne seda elame kaasa / ka elame koos. Mul on endal olnud sügavalt ja valusalt "kahju", et mul pole võimalik teise kannatusi leevendada ja seda just oma ebatäiuslikkuse tõttu. Piinav valu teiste tegude ja kannatustepärast on saatnud lapsest saadik ja nüüd on tulnud on alles hakanud vaikselt tulema mõistmist, taipamist, et kõigel on põhjused ja kui on põhjused on ka tagajärjed ja et kannatusel on alati ühesugused juurpõhjused ja kui need on kõrvaldatud, kaovad ka kannatused. Budismis on kirjeldatud neid kolme kannatuste allikat kui kogu elurattast ringiliigutavaid. 12 olemasolupõhjust on vägagi sarnased astroloogias kasutusel oleva 12 majaga.
Ja kannatame niikaua kui ükskord on lihtsalt "kõrini", ehk "mõõt " täis ja oleme valmis nood 3 juurpõhjust vahetama välja 3 kalliskivi vastu. Ise need põhjused minema ei kõnni, isegi kui mõni "kasvataja" seda kogu hingest üritab. Selleks tuleb iseendas teha otsus, sellele otsusele ka kindlaksjääda ja üritada oma elu uuestiluua nende kalliskivide "vääriliseks".
Üks on kindel "jõuga " kellegi vaimset tasandit ei tõsta, ikka läbi Arusaamine, Armastuse, Andestamise, Avaruse ja Hetkes Olemisega. Ja samamoodi Andestavalt ja Asusaavalt on meil võimalik ka Iseendasse suhtuda.

Ja selleks väljatulla vanast valust, oleks vaja sellesse Hetke tulla. Siin, selles Hetkes, pole meie egol, kes toetub mäletatavale minevikule ja oletatavale tulevikule, mittemingisugust väge meie Igavikulise Olemasolu üle. Ja neid Hetkevõimalusi on terve Igavik. Pole oluline, kuna valime ja kas valime. Kuna oleme pärit KODUST ja teel KOJU, annab Elu koguaeg võimalusi taibata, et olemegi KODUS, juba siin ja praegu. Et aega Teadvuse jaoks polegi ehk olemas...
sir

PostitusPostitatud: Esm Sept 18, 2006 6:12 pm Vasta viitegaTagasi üles

vikker kirjutas:
sir kirjutas:

See selgub 10 esimese lausega. Inimene räägib ju ikka oma Teest koguaeg.

No nii, suur tänu sulle veel kord, nüüd sai puust ette tehtud ja punaseks värvitud!

Minu Tee on seotud Mateeria seostest välja liikumisega ja ühtlasi sai täpsustatud, millised seosed mind kõige tugevamini kinni hoiavad.

Astroloogiliselt olen märganud seda, et isiklike planeetide aspektid transendentaalsete planeetidega vihjavad taolistele püüdlustele, ühtlasi vananev Kuu, aga mitte alati. Õnnestumiseks on veel vajalik tugev Saturn.
vikker

PostitusPostitatud: Esm Sept 18, 2006 9:18 pm Vasta viitegaTagasi üles

Kui ma alustasin astroloogia uurimist ( pole ühelgi kursusel käinud) huvitasid mind eelkõige transententaalsed planeedid. Kuidagi nagu iseeneest oli alguses peale selge, et kuni Saturni kirjeldatakse Inimest, seda millises "seisus " ta on. Ja trandendentaalsetes planeetides on info, kuidas me uueneme, avardume ja teiseneme...Uraan toob meie ellu "uut" ja seninägematut ja võimaldab vabaduse ja vabanemise...Neptuun lahustab piire, viib meid harjumuspärasest kogemusest "välja" ja Pluuto teisendab ja aitab väljakeeta kõike seda ,mis peab minema meie ajaloo isiklikku prügikasti.... Ole kes tahad, aga ikka tuleb uut, lahustuvad piirid ja tuleb muunduda. Kui neid protsesse suudetakse mõtte ja tunde tasandil pärsida ja peatada, siis võtab füüsiline keha selle "koorma " kanda.

Seoses vana Kuuga olen märganud järgmist seost , et nagu on tegemist Ideedega, Elu Andvate Ideedega, olgu Kuu seis mis tahes, Vägi ja Energia on hetkega kohal. Samas on hulgaliselt mõtteid, mida üritad ja üritad ajada ja vat see tasand siis kohe vägagi on mõjutatud noorest Kuust ja vanast Kuust.

MIda arvata pööripäevast ? Vahetult peal noorkuud ja Päikesevarjutust .... ?
sir

PostitusPostitatud: Teis Sept 19, 2006 12:55 am Vasta viitegaTagasi üles

Enamus parimaid astrolooge ja huvilisi Eestis on iseõppijad. Ise, alustasin küll ammu, aga selleks, et mõista sügavuti, tegin ja teen lihtsalt vaatlusi. Mõnda asja lihtsalt ei ole võimalik mõista, kui seda läbi enda ei lase. Progressioonide ja transiitide ületulek sünniplaneetidest aastate jooksul, on andnud ka päris hea kogemuse. Samuti solaaride ja lunaaride jälgimine. Nende puhul tuleb eriti hästi esile see, et me kogeme mingi seisu vastandit alles paari aasta pärast. Nii et, ennem, kui terviku ühest asjast kätte saame, läheb ikkagi aega. Mul on ka see suur "õnn" sünnikaardis, et kõik isiklikud planeedid on aspektides nii Pluuto, Uraani kui ka Neptuuniga, nii et igav just ei hakka.

Vot see Päikesevarjutus on muidugi huvitav, aga kahjuks selle kohta on nii vähe kirjandust. Protsess algas juba palju varem, kui Kuu oli vastasseisus - see oli siis 7.sept ja ühtlasi oli ka Kuuvarjutus siis. Peale seda algasid kohe tormilised protsessid kõikjal emotsionaalsel tasandil. See, et Marss ja Lilith seal lõunasõlme lähedal olid ja ühtlasi ka kvadraati Pluutole tegid, suurendas seda mõllu veelgi. Sõlmed on alati omavahel seotud, nii et see, mis sealt alguse sai ja siiamaani kasvanud on, peaks nüüd nagu muunduma millekski muuks. Võib olla Kuu, kes Päikese ära varjutab annab sellel hetkel oma pagasi lihtsalt Päikesele üle. Ja ilmselt see pagas, mida on kogutud, on jällegi iga inimese jaoks erinev olnud. Aga, seda, kuidas ta pööripäeva või aastat mõjutama hakkab, ei oskagi öelda.
Panen siia ühe persooni lingi, kes on sündinud 22.sept. Temal jääb see seis solaari ja mõjutab kogu aastat.

http://www.andreabocelli.com/

Siin tuleb siseneda ja Amore cd -le klikates saab sellele lehele. Siis juba vasakul pildi all Besame mucho - kõikidele romantikutele väike ergutus. Mees on pime. Armastus on pime - sümboolika.

Lisan ka otse lingi.
Arrow Andrea Bocelli sings `Besame Mucho`

Viimati muutis seda sir (Nelj Aug 09, 2007 7:14 pm). Kokku muudetud 2 korda
sir

PostitusPostitatud: Teis Sept 19, 2006 9:28 am Vasta viitegaTagasi üles

http://www.horoskoop.ee/article.php?getarticle=19&PHPSESSID=398d6ccf9cd4215484c692c626cf3f36

So. link, kus on vähekene käsitletud päikesevarjutusi
vikker

PostitusPostitatud: Teis Sept 19, 2006 11:18 am Vasta viitegaTagasi üles

Astroloogia, kõige avaramas tähenduses kirjeldab meile Kõige Loomist, samuti inimese Loomise lugu , tema ehitust ja Inimeseks saamise Lugu ja siis veel praktilised osad, kus uuritakse Loomise ilminguid. Omamoodi võtmeküsimus on Inimese ehitus, ilma Iseennast Inimesena sügavamalt mõistmata on keeruline mõista Maailma ja ka Teisi. Võime uurida järjest sügavamalt ilmingute maailma, kuid kui jääb uurimata selle Algne Allikas, jääb teadmata ka ilmingute sisu. Meil siin on vedanud, igaühes meis voolab selle Suure Allika piisakene, erineme ainult sellepoolest, kas see "paistab" välja või mitte. Kui Ookean valgub piiska, on võimatu seda mitte näha....
Kui nüüd võtta appi inimese ehituses olevad loodusjõud, mis kannavad ka planeedi nimetusi, siis Kuu ja Päikesevarjutused üks korralik eksam neile. Varjutuste mingid väga täpsed seisud oma sünnikaardile võiksid tähistada suure teadvuse nihke võimalusi. Suures plaanis tähistatakse Päikesega Atmat, Elu,Universumis KeskPäike, ilmnenud inimeses on ta Praana, Elujõud , mille lõppedes lagunevad erinevad inimesed kihid/osad oma algolekusse tagasi. Kuu esindab Suures plaanis algainet, Suurt Ema, kes annab ilmingute maailma võimaluse. Seda Ema ja Isa me siin Maapeal ühendamegi....

Kuu varjutus , kus Maa on Päikese ja Kuu vahel ja kui see veel oma sünnikaardiga haakub, peaks andma võimaluse näha, millist Astraalmaailma on Inimene loonud ja see looming justkui pöörduks väga intensiivselt inimese juurde tagasi. Päikesevarjutus, kus Kuu on Maa ja Päikese vahel, saab inimene justkui hetkeks võimaluse "olla ise Päike". Sest seesama "taevas" olev Päike/KeskPäike elab igaühe Südames. Oma jälgimistes ütleks, et 99 aasta Päikesevarjutus ja üldse 99 aastal toimunu on hetkel üsnagi aktiivne. Miks see nii on...ei oska kuidagi põhjendada....
Igaljuhul puudutame Astrloogiat lugedes/uurides/või teda kirudes Loomist ja Loomisprotsesse, uurides mingeid väliseid printsiipe, anna väge ka Iseendasolevale ja kui tähelepanu läheb liialt väliselt murravad "toidetud" väed ükskord end selliselt inimese teadvusesse, et seda saab nimetada juba kannatuseks. Nii, et võiks väita, et samakaugele kui vaatame kaugustesse, tuleks vaadata ka sügavustesse - Iseendasse. Kasutades KeskPäikese mõistet keskme tähistamiseks, peaks kaasnema ka taipamine AlgAllikast Iseendas. Taevasuuritud Saturn on samaaegselt ka Iseendas olev Saturn...Niipalju kui olen kuulnud erinevatest õpetustest , siis kõik toonitavad palve/meditatsiooni/Vaikuse kuulamise/Iseendale lubatud aja vajalikkust. Kusagil Iseendas on Päike, oma kaaslastega, kauged tähed ja Linnutee, galaktikad ja Kõige Algus....Siinsamas ja koguaeg....Leidmist , Taipamist ja Märkamist...
soileen

PostitusPostitatud: Reede Juul 20, 2007 10:45 pm Vasta viitegaTagasi üles

Vabandust, kaks rumalat küsimust...

Mida tähendab - tugev planeet.. tugev Saturn, jne.... kuidas aru saada, millised planeedid on sünnikaardil tugevad?

Ja mida tähendab, kui ühes majas on pisut rohkem tegelasi.. näiteks 6.majas on Merkuur, Pluuto, Uraan, Marss, Päike..? Lõbus maja Laughing

Tundub, et oma sünnikaardi lugemine on ikka raske.... võhikul käib üle jõu Confused

Tänan.
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumSaada e-mailMSN Messenger
vikker

PostitusPostitatud: Reede Juul 20, 2007 10:51 pm Vasta viitegaTagasi üles

Kui asja tahta selgeks teha, siis tuleks kõigepealt varuda 3-4 aastat üsna intensiivset sümbolite õppimist ja siis hakkab vaikselt see kaardilugemine ka tulema. Tugev planeet tähendab, et tal on hulgaliselt suhteid(aspekte) teiste planeetidega.
Aga sellise 6 majaga on hulgaliselt võimalusi teha elujooksul hulgaliselt tööd, kusjuures inimesele endale tundub tehtu vähene ja mitte eriti märkimisväärne (halvimal juhul märkab seda kuidas teised EI TEE piisavalt ). Lisaks sellele võimaldab see hoolikalt tutvuda tervisega. Olles siis kas tervendaja või haige Smile
soileen

PostitusPostitatud: Reede Juul 20, 2007 11:07 pm Vasta viitegaTagasi üles

vikker kirjutas:
Tugev planeet tähendab, et tal on hulgaliselt suhteid(aspekte) teiste planeetidega.

Mitu on hulgaliselt? Kas kolm aspekti on oluline arv?
vikker

PostitusPostitatud: Reede Juul 20, 2007 11:16 pm Vasta viitegaTagasi üles

Noo kolm on tõesti juba paras arv Smile Tavaelus tähendab see tegelikult seda, et näiteks Kuu teeb ringi 30 päevaga ja ta aktiveerib seda algseisu siis üsna mitmest kohast. Aga oluline oleks meelespidada, et planeedid ei ole kusagi "seal" ja ei oma mõju kuhugi "siia" . Tegemist on ühe suure kellavärgiga ,kus on suuremaid rütme tunduvalt parem jälgida kui väikseid. Nii et küsimus on selles, kas sa tajud selle Saturni ja teiste printsiipide toimimise iseendas ära ja märkad kuidas erinevad energiad end ilmutavad või mitte. Erinevate rütmide vaheldumised võimaldavad meil nii luua ,kui ka näha oma loomise tagajärge. Ja neid rütme on kaardi vahendusel võimalik uurida. See paberipeale joonistatud/trükitud või arvutiekraanilt vastuvaatav "ketas" on sarnane maakaardile. Ta pole "päris reaalsus" , aga ometi annab võimalusi oskajal kaardilugejal orienteeruda.
soileen

PostitusPostitatud: Reede Juul 20, 2007 11:38 pm Vasta viitegaTagasi üles

Hmm... keerukas... kuidagi palju tundub neid aspekte Smile ... Kolmega esindatud kolm planeeti, kahega on ka...

Tundub, et kaardi tervikuks lugemine ongi kõige raskem... Et kuidas need seosed kõik elavalt tööle hakkaksid ja tervikpildi moodustaksid..

Huvitav, kas sünnikaardist saab näha ainult nö sünnipotentsiaali või on sealt võimalik lugeda võimalusi erinevateks eluperioodideks, laiema kandepinnaga infot? Mida üldse on sünnikaardist võimalik oskajal välja lugeda?
vikker

PostitusPostitatud: Laup Juul 21, 2007 1:19 pm Vasta viitegaTagasi üles

Astroloogia on sümbolkeel, mis kirjeldab Loomist ja loomise tulemusi. Meile kättesaadav on üks väike killukene ja pole sugugi kindel, et selle elu jooksul see killukene märkimisväärselt suureneks. See tähendab ,et saame astroloogiast aru täpselt niipalju kui saame aru maailmast ja iseendast. Võiks jälgida, et kusagil sees poleks vajadust lõpptulemuse järele, mis siis antud juhul oleks mõistmine. Kusjuures kummaline on see, et sees justkui keegi teaks, mida nimetada mõistmiseks ja mida mitte. Kui seda nimetatut "kätte" ei saa reageeritakse mõistega - see on raske. Ja sõnale raske reageerib meie keha kiiresti ja üsna pea võime märgata et enesetunne on ka halvaks läinud.

Nii et kui sellest kahesusest hetkel välja ei saa, polegi hullu, aga prooviks kasutada siis selle teist poolt. Et hoolimata milline on olemasolev olukord, öelda endale, et see on kerge. Sümbolkeel annab teadvusele võimaluse kõiki loomisekihte haarata. Nagu sammas(inimese selgroog), mis ühendab ja samas võimaldab teadvusel soovi korral vahetada kihte, mida tajutakse. Sümbolkeele objekti puhul on alati olemas ruum, tühi ruum, mis võimaldab lõputult hankida lisateavet nagu oma teadvuse seisund seda võimaldab. Kui inimesel on lõppeesmärk aga enne uurimise alustamist olemas, see tähendab ta teab ,mida te võiks ja peaks teada saama, siis selle protsessiga hakatakse seda "tühja ruumi sööma"ehk teadvuse poolt enda taipamisvõimalusi piirama.

Selline ruumisöömine annab teatud turvalise maise teadvuse jaoks. Kuid kuna meie enda sügavam loomus on Kõikehaarav ja kui osa sellest kõikehaaravusest piirab end "aiaga", siis ongi tulemuseks protsess, mida tunneb iga inimene. Ja astroloogia puhul siis mida rohkem on teadmatust õppimiseprotsessi juures, ilma seda teadmatust kuidagimoodi nimetamata, seda suurem võimalus on miskit teada saada. Alustaja meeleseisund võimaldab selles tühjal ruumil täituda ja siis selgub ,et see tühi ruum on võimaline ka avarduma, kuigi maine osa meist tahaks ,et ta väheneks ja saaks ükskord ometi "täis".

Inimene saab ilmneda, kuna ta(teadvus) on peatanud energialiikumise. Ja neid energiapeatamise ja seiskamise punkte astroloogiline kaart kirjeldabki. Võib väita, et astroloogia kirjeldab neid "kohti", mille kaudu inimene on kinnistunud elurattasse. See kinnitumine on siis kogum enda loodud tagajärgedest ja Suurest plaanist, mille sisuks võiks olla teadlikkus. Kõik aga liigub edasi ja erineva kiirusega liikuvad printsiibid "mõjutavad" siis neid peatatud energiaga punkte. Ja nende rütmide ja sektorite olemasolu on saab avastada ja neid saab kirjeldada ja astroloogia siis ongi üks selline keel. Ja kuna neid teadmisi on edasiräägitud ja kirjapandud on meilgi võimalik uurida, kas see töötab või mitte. Niipalju kui on astroloogiahuvilisi, nii palju on ka uurimisuundi ja kõikidele huvidele leiab huvilise astroloogia kaudu vastuseid. Aga jällegi on taipamine ikka selles ulatuses kuhu küünib teadvus. Avardub teadvus, avaneb ka astroloogia.
vikker

PostitusPostitatud: Laup Juul 21, 2007 1:24 pm Vasta viitegaTagasi üles

Üks soovitus veel ehk alustajale. Aga las kaart räägib ise. Selleks tuleks ta käsitsi väljajoonistada. Ja siis vaadata , mis jääb silma. Ja seda silmahakanud "miskit" siis ka uurida. Kui uurijale vähegi neid teadmisi vaja on, hakkab miskit ikka silma. Algajale hakkab paremini "silma" kui juba kogenud uurijale, sest tema ruum on veel avar ja pole end teadmistega ärapiiratud.
soileen

PostitusPostitatud: Püh Juul 29, 2007 10:15 pm Vasta viitegaTagasi üles

vikker kirjutas:
Inimene saab ilmneda, kuna ta(teadvus) on peatanud energialiikumise. Ja neid energiapeatamise ja seiskamise punkte astroloogiline kaart kirjeldabki. Võib väita, et astroloogia kirjeldab neid "kohti", mille kaudu inimene on kinnistunud elurattasse. See kinnitumine on siis kogum enda loodud tagajärgedest ja Suurest plaanist, mille sisuks võiks olla teadlikkus. Kõik aga liigub edasi ja erineva kiirusega liikuvad printsiibid "mõjutavad" siis neid peatatud energiaga punkte. Ja nende rütmide ja sektorite olemasolu on saab avastada ja neid saab kirjeldada ja astroloogia siis ongi üks selline keel.teadvus.

Huvitav... kui on näiteks tegu väga kiiresti areneva, nö kõrge teadlikkusega inimesega... kas on võimalik, et ta elu jooksul nö läbistab neid energiapeatamise ja seiskamise punkte ning muundab neid nii tugevalt, et need kaotavad oma mõju? Inimene töötab oma elu ülesanded väga hästi läbi ning sellega otsekui neutraliseerib sünnihoroskoobi... või muudab seda..
Täna mainis üks käelugeja, et inimese käejooned võivad muutuda elu jooksul. Kas sama ei või juhtuda sünnihoroskoobiga? Teoreetiliselt vist mitte... kuid kui tegu on tohutu arenguga...?
pihlakas

PostitusPostitatud: Esm Juul 30, 2007 10:03 am Vasta viitegaTagasi üles

Mina olen küll juba kolmas Mina, ja Elu selles elus ka kolmas.

PostitusPostitatud: Esm Juul 30, 2007 10:43 am Vasta viitegaTagasi üles

Tsiteerin::
Huvitav... kui on näiteks tegu väga kiiresti areneva, nö kõrge teadlikkusega inimesega... kas on võimalik, et ta elu jooksul nö läbistab neid energiapeatamise ja seiskamise punkte ning muundab neid nii tugevalt, et need kaotavad oma mõju? Inimene töötab oma elu ülesanded väga hästi läbi ning sellega otsekui neutraliseerib sünnihoroskoobi... või muudab seda..
Täna mainis üks käelugeja, et inimese käejooned võivad muutuda elu jooksul. Kas sama ei või juhtuda sünnihoroskoobiga? Teoreetiliselt vist mitte... kuid kui tegu on tohutu arenguga...?

nn. väga kiiresti arenev teadvus saab olla juhul ,kui teadlikus oli ka nn eelmiste kattete ajal. Tarkus, mis aktiivselt "leitud" - tehes harjutusi, järgmises kehastuses on passiivses seisundis, mida siis mingi väline tõuge(aktiivset teadvust kiirgav) äratab. Ja tundub ,et keegi teeb väga kiire arengu läbi. Tegelikult aga ärkab endasolevale... Eks Elurattasse kinnistunud punktid jäävad ikka samaks, aga nad nn. ei käi enam pinda. Sünnikellaaeg fikseerib igaühele tema isiklikud valdkonnad, kuhu siis teadvus kinnitub ja nende läbi siis saavad ilmneda meie anded ja võimed. Kui me neisse kinnituspunktidesse siis energiat lisame, ehk siis nn "arendame ennast" ,siis keha vahetudes jääb sellest arendamist järgi enda hindamine. Mida andekam olnud mingis valdkonnas , mida rohkem kuhugi eelmisesse kinnituspunkti energiat pandud, seda kriitlisem ollakse selles valdkonnas, kas siis enda või teiste suhtes. Aga oma andeid ja võimeid, ehk teadvuse kinnituspunkte, mille kaudu voolab Elu, avastame ja oleme üllatunud nende olemasolust. Nii et tuntud lause - Tunne Iseennast - peab igati paika.
Kuu teeb ringi 29-30 päevaga
Päike aastaga, Veenus ja Merkuur käies kord Päikese ees, kord järel enamvähem sama ajaga...
Marss 2,5 aastaga
Jupiter 12 aastaga
Satrun 29 aastaga
Sünnikaardis nad esindavad teadvuse aspekte-Loodusjõudusid-Loomisvägesid, millega Elurattasse oleme kinnistunud. Sünnihetke seis fikseerub, aga liiguvad nad ise ikka kindlas rütmis edasi, andes võimalusi siis luua ja oma loomingut ülevaadata (kannatuse ilmnemise koht!). Nii et energiat ja kirglikust andev Marss on korduvalt käinud mingist punktis üle, enne kui SeaduseSilm - Saturn kohale saabub ja ülevaatab, kuhu ja kuidas energiat paigutatud on ja kas see ka Elu ja Eetikale vastab...
Reasta teated:      
Uus teemaVasta teemale

Hüppa:   

Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes