| Autor |
Teade |
vikker

|
Postitatud:
Kolm Okt 08, 2008 4:24 pm |
  |
Uks on avanenud. Saturni ja Uraani vastaseis oma toimimisega avab suured väravad. esimese täpse vastaseisu hetkeni on aega, täpsest vastaseisust lahutab meid alla 4 kraadi.
| Tsiteerin:: |
NOV 04, 2008 | 01:24 PM | 180 | 18VI58 | 18PI58R |
| FEB 05, 2009 | 11:11 AM | 180 | 20VI39R | 20PI39 |
| SEP 15, 2009 | 12:43 PM | 180 | 24VI43 | 24PI43R |
| APR 26, 2010 | 11:36 PM | 180 | 28VI46R | 28PI46 |
| JUL 26, 2010 | 04:59 PM | 180 | 00LI25 | 00AR25R
http://tuulepesa.zzz.ee/viewtopic.php?p=7734475#7734475
|
Need on täpsed ajad, kuid tuleb arvestada vähemalt paarikuuse eelneva mõjuga ja paarikuuse mõju lahtumisega. Nii et lainete vahepeal väga suuri hingetõmbamise aegu ei ole. 2009 aasta lõpus lisandub Saturni ja Pluuto kvadraat lisaks.
NOV 15, 2009 | 02:30 PM | 270 | 01LI42 | 01CP42 |
| JAN 31, 2010 | 10:20 PM | 270 | 04LI21R | 04CP21 |
| AUG 21, 2010 | 09:51 AM | 270 | 02LI56 | 02CP56R | |
Ja need kaks väravasamba seisu valmistavad meid ette aastal 2012 toimuvaks Uraani ja Pluuto kvadraadiks.
Saturni ja Uraani vastaseis võimaldab näha oma teadvuses kahe vastandliku jõu olemasolu ja sõltub iseenda teadvustamisest, kuidas sellega toime tulla. Vastaseis on justkui liit, partnerlus, kus pole liidrit. 2 loodusjõudu tuleb igaühel ja inimkonnal tervikuna liita selliselt, kus üks ei suruks teist alla.
Uraan esindab kõike Uut, mis on vajalik teadvuste kasvamiseks. Oma isiklikus kaardis tähistab ta võimalust pidevalt uueneda ja vabaneda. Ja see uus tuleb tihtilugu sellise jõuga ja tema jaoks pole ruumigi tihtilugu ja enamasti pöörab segi kogu olemasoleva elu. Ootamatud haigestumised ( infarktid, insuldid) ja õnnetusjuhtumid on vihjeks, et uuele ja vabadusele pole piisavalt ruumi olnud oma elus. Uraani seisude puhul vallandunud energia tuleb meie ellu just Teadvuse kasvamise Loo tõttu.
Saturni energia toimel on võimalik näha kõiki oma tegude tagajärgi. Selgelt, kirkalt, aegluubis ja läbi suurendusklaasi. Läbi sellise nägemise mingis valdkonnas õpib inimene EluTarkust. umbes 29 aastat kestab Saturnil üks õppeaasta. Esimese 29 eluaasta jooksul tulevad eelmise ringi tagajärjed läbivaatamisele/läbielamisele. Teadvuse arengu seisukohalt pole sünnil ja surmal mingit tähendust. Sündides jätkame sealt kus surres poolelijäi. Kahjuks või õnneks on mälu vahepeal kustunud ja inimene saab uue võimaluse.
Järgmine 29 eluaastat kogetakse juba mäletamisekaugusel olevat. Kel vanust selliselt et vanusest kannatab 29 eluaastat mahaarvata, see on hetkel samas eluringi punktis, aga siis juba "klass" kõrgemal tasandil.
Saturn loodusjõuna on Elu võimalus kontrollida, kas ja kui palju teadvus on iseendast teadlik ja tuleb toime enda kätte usaldatud energiate äratundmise,valitsemise ja loomisega. Tema seisud annavad võimaluse olla Elu Looja , kas luuakse kannatusi või õnnelikkust, see sõltub juba igast ühest endast. On võimalus korrastada ja ümberkorraldada seda ,mida Saturni seisud läbi suurendusklaasi ja aegluubis oleku näitavad. On võimalus arusaada, et teadvus pole ajale alluv ja et kõik seisundid, milles elame on igavesed, juhul kui me nii otsustame ja neid seisundeid oma teadvusega ülevalhoiame. Kui nähtav on sobimatu, polegi muud kui lõpetada oma teadvusega sellesse sisundisse energia lisamine.
On võimalus ka sama seisuga olla depressioonis ja masenduses, sest nähtav pole üldse see mida näha tahetakse. Saturni seisud pakuks justkui igavest elu sellisena nagu me oleme, aga kas me tahaks elada sellistena nagu hetkel oleme igavesti ? Kui vastus on ei, siis annavad Saturni seisud ka väga suure jõu olemasolevat olukorda muuta.
Uraan kingib vabadust valdkonnas mida ta puudutab. Tema 1 õppeaasta kestab 82-84 aastat ja saab rääkida veeranditest, mida läbime. Uraani seisude ajal näeb selgelt kõike seda mis hoiab kinni, piirab ,rõhub ja on ka energia vabanemiseks. Uraani energia tõstab esile Vabaduse idee ja kuidas seda igaüks realiseerib on tema enda vabavalik ( ehk siis eelnevatel harjumustel põhinev). On võimalik mäss kõige "vana ja takistava" suhtes, mis asub väljas ja ei lase "elada" ja on võimalik olemasolev uus olukord rõõmuga vastuvõtta kui teadvuse kasvamiseks ja vabastada oma teadvus "pindakäivatest" nähtustest.
Saturni ja Uraani vastaseis paneb need kaks väge kogu inimkonnale looma ühte ühist võimalust. Ühtepidi toob Uraan sisemise valguse äratundmist, oleku lähedalolu, kus põhiseisundiks on vabadus ja teisipidi seisame vastamisi kõige sellega mis meid veel "kinnihoiab" ja ei lase olla need, kes me tõeliselt oleme. Uus energia mis tuleb on kingitus kõigile haistivatele olenditele ja see "vana" mis takistab on selgelt igaühele endale näha, sõltuvalt arengutasandist siis kas otse või peegeldusena.
Peegeldus tähendab seda, et enda teadvustamata osad delegeeritakse välistele oludele ja inimestele. Et endale jäetakse hüved ja "pahed" on kõik teistele delegeeritud ja siis et endas seda halba muuta on vaja, et peeglid muutuksid ja kuna ise vajab pääsemist ja päästmist, päästetakse väliseid olusid ja inimesi, vahel uurimata kas nad tegelikult päästmist üldse vajavad. Tunnuseks, et tegemist on peegeldusega, on iseenda reageering ärrituse, mure, nööriv tunne, rõhutus, surutus "teise" olukorra pärast.
Saturni ja Uraani vastaseis võimaldab teadvustada iseendas erinevaid vägesid, mis on kasutada ja näha ka seda, mida nende vägedega siis tehtud on ja ka võimalik teha on. Kõik mis on ilmnenud, on ilmnenud tänu teadvusele, kes annab elu kõikidele vormidele. Ja kõik pöördub looja juurde tagasi. Elu rütmilisus võimaldab meil siis näha, millele on antud elu ja aegajalt küsib ka Elu, kas soovitakse samalviisil jätkata või soovitakse teha muutust. Ja Saturni ja Uraani vastaseis ongi üks väga suurt väge ja energiat sisaldav sisaldav võimalus. Olla teadvusena vaba, Looja ja omada valikud luua õnnelikkust sisaldavat või kannatuspõhist elu.
Ajaloolist ülevaadet saab lugeda siit http://valor-tahetark.blogspot.com/2008/10/saturni-opositsioon-uraaniga-33.html |
_________________ http://heietuli.wordpress.com/
Viimati muutis seda vikker (Kolm Okt 08, 2008 4:31 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
    |
 |
Laila
|
Postitatud:
Kolm Okt 08, 2008 4:30 pm |
  |
Mul oleks selline küsimus. Kui Uraanil ja Saturnil ei ole minu sünnikaardis olevate planeetidega disharmoonilisi aspekte, kas siis see seis mõjutab mind vähem?... Ja nt ma siin mõtlen, et väga kaunis ja ilus oleks, et nt kui need toredad planeedid moodustavad mu sünnikaardi planeetidega selliseid toredaid ja harmoonilisi aspekte, kas siis see ehk leevendab seda kõike ? |
_________________ Ärge matkige eluviise vaid eluvaadet. Ära esita kunagi küsimust, kui vastusest midagi ei sõltu. Ei loe mitte see, mida sa ütled, vaid see, kuidas sinust aru saadaks. |
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Kolm Okt 08, 2008 4:35 pm |
  |
Kellel on harmoonilised seisud sellise pingeseisu ajal, selline inimene on suur kingitus kõigile, kellega ta suhtlema satub. Nendel inimestel on võimalus juba oma kohalolekuga aidata harmoniseerida olemasolevat pinget. |
_________________ http://heietuli.wordpress.com/ |
|
    |
 |
Mesi
|
Postitatud:
Nelj Okt 09, 2008 12:59 pm |
  |
Ajendatud laila küsimusest, küsiksin vihjet küsimuste suunas:
Kõik muu on harmoonilisi kriipse täis.
Aga
Uuraan istub kuu otsas ja saturn istub päikese otsas.
Kas sellise punase horisondiga tuleks n.ö pakku joosta ja asi üle lasta või poodiumile ronida?
St. et rebitakse nagu mõlemas suunas.
Mul alati kummitab just see küsimus. Et olles ise katkine (ebastabiilne), siis kuidas suhtuda inimestesse, kes tulevad abi küsima? |
_________________ Olles sees, olen väljas, vahel segaduses. |
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Nelj Okt 09, 2008 4:25 pm |
  |
Eks siin tuleks vaadata, mis majadesse vastaseis langeb. Kui juba loodusjõud äratuntakse, muutub oluliseks majade valdkonnad. Kas inimene peab neid võrdselt olulisteks või eelistab ühte teisele või lausa leiab et üks peab "tagaplaanil " olema ja teine kuulub "eelisarendamisele". Vastaseis aga on partnerlus, mis liigub ühise sihi poole, kus kumbki ei domineeri teise üle, suutes anda sihisuunas liikumisele oma erilise panuse.
Kuu esindab ka kodu, suhteid emaga ning kõike, mis on teadvuse ulatuses väljas. Kuigi terve elu on oldud väga tundlik ja teatud asju, millest paljudel pole aimugi, on ikkagi veel kihte ,mis kättesaamatud. Ja need kihid siis uunevad väga kiiresti ja samas Saturni aegluubis vastaseis võimaldab ka äratabada, millega on tegemist.
Päike omakorda esindab eneseteadvust ja ka elujõudu kehas. Saturni Päikesest üleminekute aegu näeb üsna selgelt, kas antud eluviis toodab endale ja teistele tervist või kahjustab seda. Ja kui seda tervistkahjustavat eluviisi ei suudeta peatada, siis tulemuseks on mingi terviserike. Kergemaljuhul mõni kondimurdmine,hambaprobleemid, raskemal juhul jäädakse mõnda kroonilisse haigusesse, millest paranemine on väga vaevaline. Uraani vastaseis Päikesele annab uuendamise implussi. Nii et on tõesti vaja arukust, et taibata, mida aegluubis ja tasakesti korrastada ja millele on vaja kiiresti ruumi teha, sest kui talle ruumi elus pole, tuleb energia sellise hooga, et inimene tunneb seda lõhkuva väena.
Elus toimib magnetism. Nii et nõu tulevad küsima sarnased ja tasub väga kuulata, mis nõu teisele anname, sest enamasti läheb seda endal ka vaja. Selline abiküsija võib olla iseendale olla võtmeks, mis avab mõistmise. On võimalik ,et teise lugu haarab meid selliselt ja me soovime aidata, et hetkeks unustame iseenda loo. Ja sellisel juhul on otseühendus kõikidele inimestele kuuluva Tarkuse ja Armastuse ühisväljaga ja sealt toodud sõnum aitab nii teist, kui ka iseennast siis juba. |
_________________ http://heietuli.wordpress.com/ |
|
    |
 |
58
|
Postitatud:
Laup Okt 18, 2008 3:47 pm |
  |
| vikker kirjutas: |
| Kellel on harmoonilised seisud sellise pingeseisu ajal, selline inimene on suur kingitus kõigile, kellega ta suhtlema satub. Nendel inimestel on võimalus juba oma kohalolekuga aidata harmoniseerida olemasolevat pinget. |
ma mõtlen, et see pingeseis kestab ju isegi 5 kuud ja sellel ajal tekib isiklikus kaardis nii harmoonilisi kui ka pingelisi aspekte. Et mismoodi seda nagu võtta väga isiklikuks siin vist ei ole mõtet minna aga hetkel endal tundub selline hea seis olevat aga need seisud muutuvad ja kõik muutub  |
_________________ Sõnad on liigsed
Ainult keskendu... |
|
    |
 |
Laila
|
Postitatud:
Laup Okt 18, 2008 5:14 pm |
  |
Ja 58, mina ka vaatan, et oi kui tore saturn ja uraan on nii toredalt mul kaardil paigutunud... Ja aga lühiajalised seisud? Ma jooksin paar päeva tagasi lihtsalt linnast maale pakku, et ma võimalikult vähem kahjustaks inimesi enda ümber... Sest ma sõna otses mõttes magasin ja planeedid mõjutasid mind mitte ei andnud mulle väärt nõu - lubasin sel kõigel juhtuda. Ja praegult maal olles, lihtsalt ei ole inimesi kelle peale ma saaks oma pahameelt välja elada... Ei ole isegi kiusatust... Ja linnas olles... üritad olla naerev ja valgust kiirgav... ja kuidagi nii palju peab pingutama, pigem oleks samasugune mossitav isik kui need inimesed kellega olen koos. Mingitel aegadel on see samas hästi lihtne... Ja kusjuures valiku teen ise, et olen koos nendega... Ja praegult siin lihtsalt ennast välja elades... Ütlen, et kui võtan vastu otsuse nt loobuda sellest seltskonnast inimestest, siis jääb tühimik ( mis kindlasti täitub kohe:))... Aga taipamine on suur sel toredal perioodil...
Ma Kirjutaks siia üle ühe konspekti, mida ma ülestäheldasin ühel astroloogia ringis. See võib ühtida vikkeri kirjutisega...
Saturni seisud õpetavad elutarkust. Kui tervis annab tunda, siis saame õppida terve olemist.
2 karmat- isiku karma ja olemasolu karma. Karma ei ole midagi halva, oleme omastanud sellele negatiivse külje. Elu annab järjest uusi arenemisvõimalusi ja see võib tunduda, et on halb karma ja et oled ala valesti mõelnud või valesti toiminud.
Vastasseis toimib nii, et pannakse meid vastamisi asjaga ( ) Vastas seisavad isiklik jama ja uus pinnas, kus saab inimeseks kasvada. Uraan toob uut vabadust pakkuvat miskit. Korrasta end, ole püsiv, võta uus vastu, tee sellest nähtus millele saab toetuda. Need printsiibid on võimelised meie elu korrastama ja uut tooma. Need tuleks ühildada.
Igasugune vastasseis paneb valiku ette kas see või too ja kolmandat nagu ei oleks. tegelikult on võimalusi lõputult. Seisu ajal on kas mina või tema.
Saturn - Uraan. uued ideed vastandiks takistused. Uraan toob uue energia. Kui ruumi ei ole selleks võivad tekkida äkkõnnetused, infarktid. Uraan on kõrgem Merkuur.
Vastasseisu ajal kannatavad need, kes magavad. Kannatust saab ära kasutada selleks, et öelda, et ma magan. Üleval olev/ärkvel teadvus ei ole võimeline kannatama. Kannatus on tunnuseks, et magad. Ärkvel oleku jaoks on vaja pingutada, magavas olekus mitte.
Vastasseisude ajal ilmnevad sisemised pinged välistes sündmustes.
Tunned, et ühed ja samad probleemid muudkui käivad ja käivad aga kui märkad seda siis see muutub.
Olukorrad ei pruugi olla sellepärast, et me oleksime midagi valesti teinud, lihtsalt need on õppetunnid.
Vastasseis paneb iseennast usaldama.
Elus saavad tulla muutuseda ainult seisude ajal.
|
|
_________________ Ärge matkige eluviise vaid eluvaadet. Ära esita kunagi küsimust, kui vastusest midagi ei sõltu. Ei loe mitte see, mida sa ütled, vaid see, kuidas sinust aru saadaks. |
|
  |
 |
|
|
|
Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|