| Autor |
Teade |
think
|
Postitatud:
Kolm Juun 11, 2008 9:58 pm |
  |
Kas keegi on siit kontakteerunud universumiga?
Nii et iga su mõte omab universumis tähtsust, iga su mõte mõjutab teisi, iga su kujutluspilti näevad teised, iga su näpuliigutus mõjub teistele...
Ma olen muidu fanaatik, aga kui ma kontakteerun universumiga on fantaasiad reaalsed, ükskord ei teadnud mida edasi teha ja otsustasin et loon oma põhimõtted mille järgi elan.
Võtsin piiblipõhimõtte : Ära tee teistele seda mida sa ei taha et sulle tehakse.
ja kui ma ei eksi siis ma nimetan "saatanliku raamatu" põhimõtte : tee teistele seda mida sa tahad et sulle tehakse - muidugi mina mõtlesin seda heas mõttes.
Siis ma mõtlesin et nüüd hakkab kõik nii olema - ma saavutasin teistega kontakti - inimestel silmad särasid mind nähes ma olin läbinähtav - kõik hakkas minu ümbruses toimima nende kahe põhimõtte järgi - läksin kooli ja paljud muutusid närviliseks - kadusid mu silmapiirist - nad ei saanud mu põhimõtete vastu tegutseda - ma nautisin esimest korda koolitöid - ma oskasin ja sain loogikat kasutades kõigest aru - mind huvitas see ja huvitas ka kõiki teisi see koolis - kõik hakkasid järgi vastama - koolis õppima, keegi ei teinud teistele seda mida nad ei tahtnud et neile tehakse.
Ma kontakteerusin inimestega pika vahemaa tagant!
Kooli tulles kõik käitusid viisakalt, kõiki haaras erutus kui ma tulin, mind nimetati isandaks jne. Öösel oli minu maja juures rahvas kes ei tahtnud et nende pale välja tuleb ja tahtsid ei tea mida teha, aga keegi ei saanud midagi teha..
Ma olin vaimselt justkui kõigist üle
Nädala aja pärast ma katkestasin sideme ja mõtlesin jälle et raske on ja et ma olen eikeegi
sellest ajast peale on sidemeid olnud aga tahaks jälle need kaks põhimõtet ellu viia aga raskusi on selle saavutamisega..
Ma olen teiste nimetamist mööda : debiilne fanaatik - kui ma ei ole kontaktis kõiksusega või siis geenius kui ma saavutan kontakti..
Mõtlesin siis et äkki kellelgi on kogemusi mida jagada?
Soovitusi kuidas eksperimenteerida sidemete saavutamiseks? |
|
|
    |
 |
sagi
|
Postitatud:
Kolm Juun 11, 2008 10:53 pm |
  |
Iseenesest väga huvitav enesesisendusviis, kuid küsiks hoopis, et kuidas on võimalik mitte olla kontaktis kõiksusega? |
|
|
  |
 |
truude

|
Postitatud:
Kolm Juun 11, 2008 11:36 pm |
  |
Think ! just nii see kogemus toimibki . Aga nagu Sa tundsid , ei suuda kaua nii olla . Just ! Tekivad pinged ,mida on raske taluda .Nüüd mõistad ,et need , kes suudavad , on väga tugevad ja vastupidavad..ja väga vastutusvõimelised taluma kõikvõimalikke tagajärgi.....
Sinu kogemus on väärtuslik sulle terveks eluks. Hea õppetund .
Õnnitlen ! |
_________________ Helgust !
Viimati muutis seda truude (Kolm Juun 11, 2008 11:37 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
  |
 |
think
|
Postitatud:
Kolm Juun 11, 2008 11:36 pm |
  |
kui su pilk on tühi, sõnad on mitte midagiütlevad ja keegi ei märka eriti sind, teiste meeled tungivad sinu pähe ja tahavad sind kontrollida, tähendab see kui sa ei valitse oma meeli vaid lased teistel oma meele üle valitseda.. |
|
|
    |
 |
think
|
Postitatud:
Nelj Juun 12, 2008 12:51 am |
  |
Peale seda kogemust mõtlesin et olen eikeegi, tahtsin metsa elama minna ja lasin emal end hullumajja toimetada, seal olles tahtsin ma mailma paremaks muuta ja alguses muundasin kuju, tegin end kõigi silmes suureks kujuks kehaliselt, siis tegin kuju samaks aga panin kõik korralikult käituma, mulle piisas sõnadest - ma olen korralik, heatahtlik, kindlameelne, ettevaalik, tasakaalukas ja ma tekitasin endale 4-5 inglit kaitseks.. - see kõik toimus tänu sellele et ma realiseerisin oma kujutluspildid..
Vahepeal tahtsin sealt põgeneda et kõike paremaks teha, arstid hoidsid mind tagasi siis ma nägin et ei ole mõtet, peale seda - ülitundlik nagu ma olen puhkesin nutma ja nutsin teiste pärast et nad ei mõista minu kavatsusi - ma olen eluaeg rohkem teistele mõelnud kui enda peale - ma olengi selline - hulluks nimetab ühiskond selliseid inimesi - kõik töötasid mulle vastu õed ja hooldajad seisid mu ees lõpuks mulle tehti süst - peale seda ma magasin 4-5 päeva, olin jõuetu ja ei suutnud erilist midagi teha, uimane ja pilt oli segane, nägin unes hirmsat unenägu kuidas mu üks silm oli pahupidi ja silmad olid kollased, justkui kurjad jõud tekitasid mulle neid tundeid ja selle unenäo ma ennustan et nii see oligi..
Ma tekitasin heatahtlikkusega segaduse ja üks isiksus toodi kes hakkas mulle vastu võitlema - ta suutis teisi mõjutada nagu minagi ainult et mina suutsin rohkem, ta koguaeg käis mulle närvidele - rääkis mulle tasakaalust ja et on seos, põhjus ja tagajärg - ta töötas mulle vastu ta läks isegi üht inimest kägistama ja see kõik oli sellepärast et ma tahtsin heatahtlik olla, ma mõjutasin teisi inimesi psühhiaater ei tahtnud vahetevahel minuga rääkima tulla, kuna ma oleks oma meeltega ta peas segadust tekitanud ja ta oleks minu meele järgi öelnud sed mida ma oleks tahtnud kuulda, et kuna minema saab..
Ma uskusin et jumalal on minu jaoks plaan ja eesmärk - ma arvan siiamaani et mu elus peab olema suurem eesmärk ja mõte, sest ma olen palju kannatada saanud..
Ma olen olnud sellises seisus et ma arvasin et iga mu näpuliigutus on siivutu ja elasin aasta aega häbis ja piinades mõeldes kes ma olen, ma olin kontrollitud suurte jõudude poolt ja nii ma kontrollisin koolis kõiki - see oli enne põhimõtteid ja hullumaja.
Viimasel päeval hullumajas ma ütlesin et lähen tööle ja elan tavalist elu, siis tulin ära ja hoidsin oma meeli kindlalt paigal et isa ja õde ei pääseks sinna, jõudsin koju siis kavatsesin oma elu alustada, manasin endale enesekindla näo ja savutasin kindlameelsuse, läksin poodi ja peatasin kõik tüübid kes fantaseerivad tavaliselt sellest kuidas mind eemaldada, kõik imestasid mu kindlameelsust, aga peale seda taheti kohta kus ma tahtsin olla juba rentida ja hakati mulle jälle vastu töötama ja mu plaan kadus siiamaani pole tööle läinud, ma ei saa lihtsalt tavalist elu elada - mul on vaja oma põhimõtteid ja kindlat elukorraldust.
praegu tahan oma 2 algset põhimõtet taastada, sest ilma selleta poleks mind nagu olemas, aga raske on..
mõtlen et piiblipõhimõtted rakendaks ellu ja saaks mingisuguse kirikuõpetaja kohale, et inimesi aidata ja nendega rääkida, tulevikus võibolla tulevad suuremad plaanid..
ma tahangi et mu töö oleks teiste aitamine, sest ma suudan palju inimesi mõjutada ja et kõigil hea oleks ja et ei oleks vägivalda ja seda kõike..
Tulevikus võibolla elada kuskil väikses talus oma teooria ja põhimõtete järgi mis ma tahan luua ja selle kaudu inimesi aidata.. |
|
|
    |
 |
säinas
|
Postitatud:
Nelj Juun 12, 2008 9:21 am |
  |
lase sellest enesethsast soovist, inimesi aidata, lahti, saad kaineks. |
_________________ I Want It All |
|
   |
 |
jarwer
|
Postitatud:
Nelj Juun 12, 2008 10:32 am |
  |
tahtsin kunagi kangesti teisi aidata, tegelikult vajasin ise abi
nüüd toetan vahel mõningaid inimesi, sest ma saan aidata
varem olen ühtteist oma elult soovinud, kummalisel kombel on need soovid täitunud, isegi kui huvi on paljuski kadunud
täna soovin ma muud, tean et saaksin neid täita kohe, tean et see oleks vaid näiline, tunnen et tõeline täitumine toimub ise mingil hetkel. |
_________________ Vadistaja ehk tünnikõmina kaja |
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Nelj Juun 12, 2008 11:25 am |
  |
on variant, et teisi päästes istub sees kusagil lootus, et ehk päästab keegi minu. Teiste jaoks ei saa muud teha kui luua neile võimalusi. Ja tõeline võimalus luuakse tegevusega, milles pole mingit märki "päästvast" tegevusest. Inimene lihtsalt teeb valikuid ,mis tunduvad südameteena ja tulemuseks on ka võimalused teistele, sest iseenda võimalus on alati ka teistele võimalus.
Kui võtta astroloogia järgi, siis üle ühe märgi on aktiivsed ja üle ühe märgi on siis nn. sissepoole suunaga, mida miskipärast ka negatiivseteks kutsutakse.
Kord on teadvus suur väljavoolamine, tohutute harudega, kord on teadvuse mingi osa kokkuvoolamine, kus kõik väljavoolamine fokuseerub üheks tervikuks. nagu sisse ja väljahingamine.
Kui võtta et füüsilist elu alustame siin sissehingamisega ja äraläheme hingame välja, ongi taju ehk sissepoole vaatamine esimeseks teadvuse tööks. Ja siis kogedes iseennast voolab tähelepanu väestama energiad ja neid siis maailmaks kokkupanema.
sissepoole energiat aktiivselt fokuseerivad on siis maa ja vee märgid/majad ja neist erilise võimaluse annavad vee märgid/majad. Vähk, Skorpion, Kalad ja 4,8, 12 maja vihjavad sellele et inimene elab selle maise elujooksul väga intensiivse isenda avastamise läbi. Need on ka märgid kus tajutakse tagajärgi. Ütleme aktiivselt toimetav inimene tihtilugu ei märkagi oma töö tulemusi, ta peab siis pausi pidama ja vaatama, et näha tulemust. Ja need veemärgid ja veemajad vihjavad just sellistele pausikohtadele ja vaatamistele. Kuna nähtav pole just kõige meeldivam, siis on neile märkidele omane ka süütunnete , enesesüüdistamiste ilmnemine, samuti vajadus päästa, aidata, hoolida, hoida ja kõigest sellest on võimalik , et kasvab välja kaastunne kõigi kannatavate olendite suhtes, kõikide suhtes, kellel on aistingud, et elu tajuda. Ja ilma pingutuseta kahjuks ei muutu teadvuses midagi ja kõige vägevama hüppe teadvuse avanemises teevadki just nende veemärkide ja veemajade rõhuasetusega inimesed  |
_________________ http://heietuli.wordpress.com/ |
|
    |
 |
chela
|
Postitatud:
Nelj Juun 12, 2008 1:55 pm |
  |
Kui kaks (või ka enam) inimest saavad kokku ja tekib küsimus aitamisest, siis on see karmaline küsimus. Ei ole võimalik teist inimest aidata, kui karma pole selle sündmuse toimumiseks küpsenud.
Aitaja võib küll igati pingutada, aga tõelist abi ta sel juhul anda ei saa. Abi jõuab kohale siis, kui karma lubab. |
|
|
   |
 |
think
|
Postitatud:
Teis Juun 17, 2008 8:34 am |
  |
|
    |
 |
see
|
Postitatud:
Teis Juun 17, 2008 9:05 am |
  |
| think kirjutas: |
| paluks lukku teema |
Paistab, et keegi ei saanud Sinu tunnetele pihta.
Sinu mäng - Sinu võit või kaotus. Sõltub kuidas suhtud. |
_________________ kas see ikka on nii? |
|
  |
 |
flyghost

|
Postitatud:
Teis Juun 17, 2008 9:35 am |
  |
|
     |
 |
|
|
|
Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|