| Autor |
Teade |
yo
|
Postitatud:
Reede Märts 07, 2008 2:46 pm |
  |
Mind painab üks küsimus , joogatunnis keskendudes oma varbaotstele tajusin seal kohe puhtaid väikeseid kristalle , iga varba otsas üks?? Kas kellelgi on mõni seletus  |
_________________ Julge olla sina ise!! |
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Reede Märts 07, 2008 3:50 pm |
  |
Veri on vedel kristall, sisuliselt inimene ongi kristall. Kuid selleks et teada, et kusagil on kristall, peab olema sees kristallitaju. on variant, et uurida mitte objekti, mida taju tajub, vaid siis läbi objekti keerata ots ringi ja uurida, kuidas saab taju tajuda just selliselt ? |
_________________ http://heietuli.wordpress.com/ |
|
    |
 |
yo
|
Postitatud:
Laup Märts 08, 2008 12:08 pm |
  |
| vikker kirjutas: |
| Veri on vedel kristall, sisuliselt inimene ongi kristall. Kuid selleks et teada, et kusagil on kristall, peab olema sees kristallitaju. on variant, et uurida mitte objekti, mida taju tajub, vaid siis läbi objekti keerata ots ringi ja uurida, kuidas saab taju tajuda just selliselt ? |
Kristallitaju , ma vajaksin mingit põhjalikumat infot sellest ennem , siis ehk saan edasi liikuda oma tajudesse. Kas on kellelgi mõni hea raamat või link soovitada ? Ma lisaksin veel , et kogu selle kogemusega , mis pole ka tänaseni möödunud(need kristallid on seal ikka) kaasneb kõige puhtam , kõvem , värvuselt kirkam ja selgem tunnetus , mis on miskipärast just SEAL kohas?. |
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Laup Märts 08, 2008 1:51 pm |
  |
Igal hetkel on see põhjalikum info koguaeg kättesaadav. Kui objektilt keeraks tähelepanu sellele, kes tajub ja miks tajub. Teadvus jääb "kinni" tajutavasse, tahab nagu selgitust sellele, mida tajuti, aga selgitus ongi endas koguaeg. Lihtsalt tuleb tajuda nii tajumise protsessi kui tajujat kui objekti millel taju peatub. Sisuliselt on Tarkuse Raamat koguaeg meiega kaasas. isegi kui loeme ja kuuleme selle info "väljast" , siis pole see ju mujal kui sees. Pole võimalik mittemillestki arusaada, mida sees poleks. Omamoodi olemegi siin kõik tegemas suurt tööd, taibata, et endas on vastus samal hetkel kui tekib küsimus. Ja teiste vastuseid mõõdetakse selle vastuse järgi mis endas olemas, olles siis kas rahul või rahulolematu kuuldu/loetuga. |
|
    |
 |
Kristallitüdruk

|
Postitatud:
Nelj Apr 10, 2008 4:07 am |
  |
Mina tajun kah kristalle ehk näen oma sisemise nägemisega. Teatud momentidel näen ka teiste inimeste kristalle ja olen isegi neid aktiveerinud. Neid kristalle on inimestes erinevates suurustes, kujudes ja värvustes väga palju. Kui neid aktiveerida siis nad suurenevad ja muudavad oma asendit ( lähevad õigesse asendisse) ning nad valguvad Valgust täis. Kristallides on sees Valgusekera, mille ümber tiirlevad kaks Valguserõngast. Kui kristallid on uinunud asendis, siis jääb mulje nagu seal sees oleks rist. Kuid kui toimub aktiveerimine siis hakkavad need rõngad keerlema, mille tulemusel toimub Valguse kiirgamine läbi kristallide siia reaalsusesse.
Mõned näited aktiveerunud kristallidest: randmest kuni õlgadeni on roosa kristall, mis on nagu pikaks venitatud briljant, mille terav ots on randme juures. Need on ühendatud südame kristalliga, mis hakkab pealaelt ja lõppeb sabakondi juurest. Kujult on nagu oleks kaks püramiidikujulist kristalli põhjapidi koos. See on läbipaistev ja valgus kiirgab välja vikerkaarte lainetena. Nagu siis kui kivi vette visata, tekivad lained. Täpselt samasugused, kuid tunduvalt väiksemad, on käelabade ümber. Nende kaudu saab teisi ja ennast tervendada. Meeltekohtadel on ovaalsed ja oran¾ikas-roosad. Südames see on ehtne briljant, terav ots suunaga jalgade poole jne. Need olid ainult mõningad suuremad. |
|
|
  |
 |
pihlakas
|
Postitatud:
Nelj Apr 10, 2008 8:32 am |
  |
Kas Sa looduses olevaid kristalle ka näed? |
_________________ Muuda oma iseloomu ja Sa saavutad KÕIK! |
|
   |
 |
Kristallitüdruk

|
Postitatud:
Nelj Apr 10, 2008 4:24 pm |
  |
Hea küsimus . Tänan küsimast! Olen siiani ainult inimeste omi vaadanud. Pole ise veel selle peale tulnudki, et loodust selliselt uurida. Lähiajal lähen katsun mõnda puud või taime, eks siis annan teada.
Näen neid otseses kontaktis olles, puudutades käega ehk aktiveerides.
Tänan veelkord! |
|
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Nelj Apr 10, 2008 5:15 pm |
  |
Igasugu aktiveerimistega, märkidepanemistega jne. on üks kindel reegel. Kui seda tehakse vastu inimese enda hingesoovi ehk siis inimese enda teadlikus pole haaratud, et ehk siis ta pole ise oma soovi ja tahet ilmutanud vastavaks tegevusek, nii et kui ta pole teadlik toimuvast, on tegemist musta maagiaga. Sisuliselt selle kõige mustema vormiga, sest inimene kes seda teeb mõtleb enda valgeks ja väga selgeks ja puhtaks. kui veel mängus on kellegi kasu, kas siis inimese enda kasu või tegija kasu või siis mingi ülemaailmne kasu, on tegemist iha väge peene vormiga ja asi viib vabadusest üha kaugemale ja kaugemale. Näeme teiste peal iseenda tegemata jätmisi ja vahel tundub et teises millegi olemasolemine oleks väga hea ja ehk isegi ainuvõimalik. Ja siit see teistepäästmine algabki. Igasugustes vormides. Kõige mustemad teod tehakse valguse nimel ((
Aga kvarts liiv ja kvartsilaadseid kive on eestimaa täis. Füüsiliselt täis. Nende aura on tunduvalt suurem kui poesolevatel. Samuti on nende teadvus vaba. Poodides on tihtilugu "programmeeritud" ja "häälestatud", mis sisuliselt tähendab kiviteadvuse "vägistamist". Nii et meil on vedanud. Vajalikud kristallid on enda kodulähedal  |
|
    |
 |
Kristallitüdruk

|
Postitatud:
Reede Apr 11, 2008 6:19 am |
  |
Vastu inimese vaba tahet ei saa Jumalgi talle midagi teha, rääkimata veel inimesest, isegi maagiaga mitte:) Olgu see siis nii must või valge kui tahes.
Kui kellelgi toimub mingi muudatus, siis on see alati selle inimese enda algatatud, vabast tahtest ja südamesoovist, mida ta väljendab ka oma sõnade ja tegudega.
Looduses leiduvad kivid ja inimeste eeterkristallid on kaks absoluutselt erinevat teemat. Ja aura ei ole sama, mis eeterkristall. Aura võngub 4D tasandil, kuid eeterkristall 5D tasandil. |
|
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Reede Apr 11, 2008 4:43 pm |
  |
Noo jumala taha oma tegusid küll peita ei saa. Kui näiteks inimene lööb inimest, et siis jumal on tahtnud seda. Või mis tapmised toimuvad. Jumal on loonud võimaluse teadvust hankida ja seda kuidas me seda teeme, otsustab igaüks ise. Ikka on valik, kas tappa teine ära või mitte. Ja üks tapmise viise on teise hinge-teadvuse allutamine oma tahtele, mille üheks võimalused igasugu maagiliste märkide teadlik pealepanemine või siis erinevate jõudude aktiveerimine. Eetiliselt käitumise otsustab ikka igaüks ise, jumal tuleb siin mängust väljajätta On loodud võimalus ja selles tuleb olemasolu tänada, kuidas keegi seda võimalust kasutab on igaühe vaba valik. Kividel on ka eeterväli ja nad on siin üks vana rahvas ja mõjutavad inimeste eetervälju ehk isegi rohkem kui me tahaksime  |
|
    |
 |
Kristallitüdruk

|
Postitatud:
Nelj Apr 17, 2008 2:39 am |
  |
Vabanda, kuid tundub et üks räägib siin aiast ja teine aiaaugust Ei ole tarvis mulle mingit kurja nõia silti külge panna, kes tegeleb kõige mustema maagiaga. Minu chakratest voolab ainult kuldset ja mõnest ka rohekat energiat ning ümbritseb hõbedane energia. Võin vajadusel ka hiljuti tehtud aura-chakrate fotot tõestuseks näidata, kui on uskumisega raskusi. Minu teod ja nägemised tulenevad Armastusest ja on kooskõlas Kõrgeima Jumaliku Tahtega. Rääkisin siin kristallidest soovist toetada neid inimesi, kellele avanevad uued taedvuse tasandid.
Kui millalgi oma valgustumise teel jõuad 4D ja 5D tasandile siis mõistad seda.
Valgust ja palju Ingleid teile! |
|
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Nelj Apr 17, 2008 3:05 pm |
  |
Paluks mitte isiklikult võtta, Siin foorumis on peale sinu ka inimesi, kes lugemas käivad Kui tunned , et silt tahab külge jääda, siis on tõesti põhjust sügavalt järgimõelda. Kui ma oleks isiklikult pöörduda tahtnud, oleks kasutanud erakirju, siin avalikus foorumis räägitakse asjadest üldiselt ja kui ringivaadata, siis vastutustunne puudub paljudel täiesti. Vastutustunne pakkakse sellele "jumalale" keda teenitakse ja kui tulemuks on hingede vangistamine ehk siis iseendaga energiaga sidumine, ja selline nähtus on musta maagia, mis ehib end valgusega. Kõige ehtsamaga. Kahjuks nii peenega, et seda on väga raske avastada, nii tegijal endal kui ka neil kes satuvad selliste tegelaste juurde. Kui chakrates voolab kulde energia, peaks ju olema läbinäha, millisest kohast on kirjad kirjutatud ja et isetu tasand ehk siis oma isikupõhine lähenemine peaks puuduma. Iga inimene võib ja saab ja peabki väitma, et temas voolab kuldne energia, sest nii see ongi. Kui keegi võtab selle oma eriliseks seisuks on seegi üsna tume tegevus. Kõik inimesed on juba Kristallid, ühed teavad seda ja teised ei tea, selles vahe ongi. Aga kristallidega inimene ei saa kinkida ehk aktiveerida teises midagi , sest need kristallid tuleb aktiveerida Ise seestpoolt. Nii on ikka ja alati olnud ja ega ei saa kunagi teisimoodi olema. On asju ,mida peab inimene tegema seestpoolt, ilma ühegi välise mõjutuseta, sest siis on see püsiv ja igavene ja seda saab teha inimene, kellele on kingitud vabadus. Hinge vabadus olla Ise.
Olgu mis tasand tahes eetika on igalpool oluline. Iga toetamine on seos toetaja ja toetatava vahel ja jah laste puhul , vaimsete laste puhul, on see lubatud. Nagu ikka lasteaias, toetakse. Aga valgustumise teema pole lastele ja pole mõtet enda ja teisi petta, arvates endale võimalusi ,mida pole.
Vaata südamesse, Oma südamesse ja sa näed, et teisi pole
Kes siis sellisel juhul toetust vajab
Ikka Ise
Valgust ja palju Ingleid teile ! |
|
    |
 |
pihlakas
|
Postitatud:
Reede Apr 18, 2008 8:37 am |
  |
Kui kõik inimesed oleksid juba Kristallid, poleks meie maailma lihvimismasina näol vaja. Kas lihvib elu(tihti saab tulemuseks tuhk tuules) või võtab inimene lihvimise raske töö enda kätte.
Vähesed Kuldsed võiksid omavahel kokku hoida, sellest saaks suur jõud. |
_________________ Muuda oma iseloomu ja Sa saavutad KÕIK! |
|
   |
 |
Liisi
|
Postitatud:
Reede Apr 18, 2008 8:38 pm |
  |
Ma olen tänulik Vikker, et sa panid sõnadesse sellise info - nagu siin eespool. See sõnastas ka minu tunnet ja küsimust mis mul oli nö "õhus". Ja veel pani see mõtlema ja tähelepanema ennast ... jahh.
Olen näinud igasugu eriliste võimetega inimesi ja mõtisklen - kui inimesel on nö "võime" ei tee see tema ego olematuks... Pigem võib see isegi ego kinnistada. Aga las siis olla ... see ju ka valik. |
|
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Laup Apr 19, 2008 1:17 pm |
  |
Kehad, milles on see valgusesähvatus, on ideelt kristallilise loomusega. Platoni kehad on meis enestes. Võtame maise näite, mis ehk pole väga hea, aga noo võtame . Kui mul on auto ja lennuk. Ja ma ei tea, et mul on auto ja lennuk. Näen neid teistel ,siis saan teada ahaa, mul on auto ja lennuk. Mulle nad meeldivad,sellised ilusad läikivad ja olen teistega sarnane. Aga siis selgub et mõni sõidab autoga ja mõni lausa lendab lennukiga. Mul võib võti käes olla. ja kui ma ei leia seda "kohta" ja kui ma ei "keera" seda vastavalt, auto tööle ei hakka. Ja kui hakkab, peab veel sõita ka oskama. Kristallidega ongi samamoodi mis on koguaeg olemas, et nad ootavad teatud hingeküpsust, kõigepealt näeme, et teistel On, siis näeme, et Iseendal On ja siis on vaja teatud võtit. Inimene isegi meenutab võtit, kui võtta pealuu ja selgroog. Ja õnneks tõesti "kogemata" ei saa midagi käivitada :)Sest kui ollakse faasis, et teistel on lennuk ja auto ja mina olen ilmajäänud, tekib tunne et nad on selle "kusagilt" hankinud. Kui keegi oma teadmatusest seda üritabki kristalle käivitada, siis parimal juhul lõhub teise hinge ära ja jätab hinge endaga sõltvusse ja läheb elusid enne kui hing jälle vabaks ja tervek saab, et oma teekonda jätkata. Me siin olemegi ju läbitegemas seda hetke, kus "teised" objektidena kaovad. Ja tuleb sügavkõrge vastutus Iseenda eest. Ja kuna oleme loomult ehk ehituselt ühesugused, siis iseendas leitud valgus, iseendas käivitatud kristall julgustab ja näitab teed. Aga Tee tuleb igaühel Ise läbida. Saame üksteisele luua võimalusi selle Tee läbimiseks, mis see täpselt on, eks jällegi igaühe enda otsustada.
Siinjuures tuleb arvestada 2 nähtusega. On Vaimne Elu ja Maine Elu. Igaühe elus on mõlemaid. Vaimne Elu on suunaga vabadusele. Kui uurida astroloogiat, ingliteadust, kristalle , ruune, tarot jne, jne siis iseenesest ei i ole see vaimsusega tegelemine. Vaid see kui hangitud teavet ja teadmisi kasutatakse hinge vabanemiseks. Kui neid valdkondi kasutatakse lihtsalt paremini elamiseks on tegemist Maise Elu elamise osaga. Ka Maine Elu vajab tasanditõstmist. Lihtsalt pole ehk mõtet nimetada vaimseks asju, mis seda sisuliselt pole. Meil on hetkel kättesaadavad raamatud ja kursusi toimub ka koguaeg. Ja siin on kaks maine ja vaimne õpetus segamini nii tegijatel kui järgijate. Kui pole teadlikust ja väga selget "omanägemist" võib juhtuda, et Maise Elu elaja arvab ent õpetavat või õppivat Vaimset Elu ja Vaimsed õpetajad tihtilugu ei nimeta end kuidagi. On üks otsus, mida budismis nimetatakse varjupaiga võtmiseks ja mis peaks olema kõigis vabaduse võimalust kinkivates õpetustes. See otsus pöörab loodusjõud teisipidi toimima. Nii et meil on siin kahetepidi loodusjõudude alaseid inimesi ja igaühe enda asi on äratunda, mis endale sobib. Füüsilise keha vahetusega otsus jääb püsima, nii et siin liigub ringi hulgim inimesi, kes on Vabaduse Teel. Kui nüüd inimene, kes Elab Maist elu üritab ilma selle otsusta Vabaneda, on tulemuseks segadus, sest noo ei saa vabaks, sest "võtit " pole keeratud. Kõik kes pakuvad abi selle võtmekeeramisel, petavad ennast ja ka teisi ja parimal juhul saab anda soovitusi paremini oma eluga toimetulekuks. Ka sellise õpetuse inimestele kinkijad teevad suurt tööd. Vabadusega pole sellel aga midagi pistmist, nähtust võidakse nimetada vaimseks, kuigi tegemist on materialismiga ehk siis saadakse juurde mateerias elamise oskusi. Selline õpetus on kellegi "teise" käes hulk aega ja ise tundunud siis "rumalana" ja teises olev tarkus on "kättesaamatult kaugel"
Kui see lubadus on antud, siis jällegi veidi elu paremaks tegevate õpetustega pole suurt miskit peale hakata, sest see "sogane ja segane" ja hinge rahutukstegev olukord jätkub ikkagi, Hing tunneb kergendust alles kogedest väikesi "vabaduse hetki", milles ongi Tee vihjed. Ja siin ühel hetkel tuleb avastus et Õpetust on endas, Õpetajad on endas. Kogu info on koguaeg kättesaadav, kuid see vajab Vaikust, et seda kuulda ja kogemust, sest küsimuse peale vastatakse siin üks kord. See sisemine äratundmine tekib hetkel kui on kohtutud kellegagi, kes on seestpoolt oma võtit keeranud ja omad kristallid käivitanud. Ja see võimaldab sellel, kes on valmis Iseendasse näha.
Kui ollakse midagi juurde saanud, on tegemist vaimse õppimisega. See on ka väga vajalik ja oluline.
Kui ollakse millestki vabanenud, on tegemist vaimse õppimisega.
Kursused, nimetagu nad end nii vaimseks ja kõrgeks kui saavad, kui Hing pärast kogeb, et on saanud midagi juurde, siis on tegemist vaimse materialismiga, mis võimaldavad seda elu siin paremini äraelada.
Kursused, kus oleme vabanenud millestki, olgu nad pealtnäha nii maised kui tahes, siin võib öelda, et tegemist on vaimse nähtusega.
Olen selle siin ja kõik eelnevad kirjad kirjutanud kõige sügavamast aususest iseenda vastu, mis hetkel minul on olemas. Võimalik , et ma eksin. Kuid hetkel minu jaoks kirjutatu elus. Ja igal lugejal on võimalus lugedes Iseendasse vaadata ja küsida kuidas talle sobib. Ja siis on "sobimatust kirjatükist" väga suur abi, sest ta aitab meil endale sobivat leida. Iseendale sobiva leidmine on esimene samm Iseendaks olemise teel ja esimene samm on ju pool teed  |
|
    |
 |
soileen

|
Postitatud:
Püh Apr 20, 2008 12:04 am |
  |
Suur tänu Vikkerile kirjutatu eest. Selle piirini, kus saab veel asju sõnaliselt väljendada, on siin väga selgelt räägitud asju selgeks.
Mul aga mõned mõtted, veidi vist sarnased Liisi kirjutatuga... võib-olla... Et kui palju on üldse seotud omavahel eetika ja nö võimed (ütleme siis need võimed, mida enamasti erilisteks nimetatakse)? Mingil ajal olin veendunud, et ilma puhta eetikata ei ole ka võimeid, kuid nüüd olen selles kahtlema hakanud.
Võimalik, et nad ei ole omavahel eriti seotud - võib küll omada võimeid, kuid kasutada neid mitte just eriti eetiliselt ja ka vastupidi. Ja muidugi on ka võimalik omada nö täispaketti või siis hoopis mitte midagi. Aga kas nad sõltuvad üksteisest? Kas on võimalik võimete areng eetilise arenguta? |
|
|
    |
 |
chela
|
Postitatud:
Püh Apr 20, 2008 8:16 am |
  |
| soileen kirjutas: |
Et kui palju on üldse seotud omavahel eetika ja nö võimed (ütleme siis need võimed, mida enamasti erilisteks nimetatakse)? Mingil ajal olin veendunud, et ilma puhta eetikata ei ole ka võimeid, kuid nüüd olen selles kahtlema hakanud.
Võimalik, et nad ei ole omavahel eriti seotud - võib küll omada võimeid, kuid kasutada neid mitte just eriti eetiliselt ja ka vastupidi. Ja muidugi on ka võimalik omada nö täispaketti või siis hoopis mitte midagi. Aga kas nad sõltuvad üksteisest? Kas on võimalik võimete areng eetilise arenguta? |
Arvan, et võimalikud on mõlemad variandid.
Eetika "täispaketi" kohaselt elamine toob automaatselt kaasa teatud võimed. Sel juhul on inimesel alus, millelt neid võimeid õigesti rakendada. Rakendamine omakorda suurendab võimeid. Ja just seetõttu, et neid kasutatakse õigesti, isetult, seostamata neid iseenda mina ja egaoga.
Teisel juhul, ilma eetikata, on ka võimete arendamine võimalik. Need n-ö kangutatakse lahti mitmesuguste kiirtehnikate abil. Kuna aga tõeline eetiline alus puudub, on võimete kasutamise suunajaks ego ja isekus ning tagajärjeks on siis teiste kahjustamine, iseenda isekate soovide täitmine.
Nende kahe tee kohta on inimarengu käigus tuua ju palju näiteid. Kahesuunaline maagia jne. Loomulikult puutume me nende nähtustega kokku ka meie igapäevas, näiteid piisab... |
|
|
   |
 |
pääsusilm
|
Postitatud:
Teis Apr 22, 2008 4:57 pm |
  |
Jah, ja kui võimeid kasutatakse ainult enda egoistlikke soovide rahuldamiseks, siis ....julgen arvata, et selles pole inimesele endale edasiminekut. Inimene, kes teisi kasutab on samasugune vang, kui need , kelle endale vangi pettusega saab. Arvatavasti veel suuremgi. Aastateks...isegi siis, kui ohver juba lahkunud või köidikutest välja rabelenud!
Nüüd ei ole enam seda hirmu, et päris turuplatsil ära põletatakse....nii, et võib järgida küll ilusaid ideid ja mõtteid. Võibolla on siis elu täisväärtuslikum ja armastus koguaeg su kõrval. |
|
|
  |
 |
yo
|
Postitatud:
Teis Apr 22, 2008 10:28 pm |
  |
| vikker kirjutas: |
| Hing tunneb kergendust alles kogedest väikesi "vabaduse hetki", milles ongi Tee vihjed. Ja siin ühel hetkel tuleb avastus et Õpetust on endas, Õpetajad on endas. Kogu info on koguaeg kättesaadav, kuid see vajab Vaikust, et seda kuulda ja kogemust, sest küsimuse peale vastatakse siin üks kord. See sisemine äratundmine tekib hetkel kui on kohtutud kellegagi, kes on seestpoolt oma võtit keeranud ja omad kristallid käivitanud. Ja see võimaldab sellel, kes on valmis Iseendasse näha. |
Lugedes tabasin end mõtlemas , et see ,,vabaduse hetk,, ongi ju minu jaoks kristalliline , kus tunda on puhast selgust ja teadmist ja kus kõigele on oma vastus .See oleks nagu ukseavamine kõige puhtamale . , mis on avanenud siis,kui on palju omaolemist ja vaikust. Kas see võiks ka kunagi lahti jääda ...??
Küsija on väga tänulik, sest sai põhjaliku ja avatud vastuse.... |
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Kolm Apr 23, 2008 10:55 am |
  |
Tänud küsimast, sest see teema kuulub nende hulka, mida ei saa võtta lihtsalt niisama käsitlusele. Osa teavet, mis sisaldab tarkust on niivõrd passiivses olekus, et ta vajab aktiivset, energiatsisaldavat ( tõelisest hingevajadusest lähtumist), et ta ärkaks aktiivsesse seisu. See on isegi nii, et kui ei teki neid aktiivseid küsimisi, ei saa teadja isegi teada , mida ta teab. Eestimaa on selliseid teadjaid, kes tegelikult arvavad, et and ei tea, aga nad tegelikult teavad, täis. Kuna see teadmine on passiivne, pole teda võimalik teistele ja endale nähtavaks teha enne, kui kellelgi tekib see hingepõhjast üleskerkiv vajadus küsimuse näol. Seetõttu on oluline suhtlemine, just see tõeline hingevajadusest lähtuv. Et räägitaks asjadest mis on "hingepeal". Tõsi eks peab seltskonda valima ja usaldus peaks olema, sest hingesolev ratsionaalse mõistuse jaoks on tihti absurd ja ilmseim rumalus. Ometi on ta Hinge jaoks Elu ja Elusolemise lugu.
Võiks isegi väita, et tõeline tarkus on see ,kus ajutine aktiivne teave, muutub igavesti olemasolevaks, tühjusest väljakasvaks kohaloluks, mida pole võimalik kuidagi märgata peale peegelduste. Ja siin võib väita teadja puhta südamega, et ta ei tea , mida ta teab. Sest pole midagi aktiivset ( näiteks küsimust), mis tooks sealt millest midagi ei teata, teadvusesse teadmise. Netisuhtlemise vägevus on see, et isik jääb ikkagi kõrvale. Väljanägemine , hääletoon, kõnemaneer jne, jne. ja siin kohtub lugeja Iseenda Tarkusega. Seisund , kus teine tundub rääkivat Elusat Teavet, on tegelikult kohtumine Iseendas oleva "miskiga" ,millest isegi pole teada, et teatakse. NIi et tuleb olla tänulik kõigile neile, kes on aidanud teadasaada. Väline on võrdne sisemisega ja sisemine on võrdne välimisega. Võib väita et pole muud kui Ise ja võib väita, et mind pole olemas. Sina ja Mina oleme üks, nii Sinus olev elustab Minus oleva ja Minus olev äratab Sinus oleva just sellest ühtsuses olemise seisundis. Et justkui on piiratud mina ja piiratud sina, aga tegelikult pole neid piire kunagi olnudki , mujal kui ainult piiride sees. |
|
    |
 |
pääsusilm
|
Postitatud:
Laup Apr 26, 2008 6:32 pm |
  |
jah, piire pole. On küll sünd ja surm ning Sina ja mina, kuid piire pole. Aega on tohutult, kiirustada pole mõtet! Lapsena on kerge ja loomulik sulanduda piirideta maailma. Ühel hetkel sead piirid ja koguaeg kannatad, oled õnnetu, nõuad teistelt seda, mida nemad ei saa anda. isegi ema mitte!....Siis taipad...lased lahti piirid, sulad kõigega ja kõigiga üheks võibolla Jumalaga (kui talle on juba selline nimi pandud)....üksindus kaob! ja, jälle tead, et sünniga ei alanud algus ning surmaga ei lõppe lõpp. |
|
|
  |
 |
|
|
|
Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|