Tuulepesa  
 KKK  •  Otsi  •  Liikmete nimekiri  •  Kasutajagrupid •  SmartFeedSmartFeed    •  Registreeri  •  Profiil  •  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  •  Logi sisse
 Telekineesi harjutused Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Uus teemaVasta teemale
Autor Teade
isko

PostitusPostitatud: Kolm Dets 12, 2007 11:50 pm Vasta viitegaTagasi üles

Tere tuulepesalased .. palun andge mulle mõningaid telekineesi harjutusi Razz
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnum
Sorts

PostitusPostitatud: Nelj Dets 13, 2007 12:21 am Vasta viitegaTagasi üles

Kujutle et sul ei ole üldse käsi aga sa tahad just käega midagi võtta..

See telekineesi soov on täpselt samasugune. Alustama peaks sellest ,et tuleb omale kasvatada mingi jäse mida kasutada.

Kuidas sa seda telekineetilist jäset omale kasvatad on juba sinu asi.
vikker

PostitusPostitatud: Nelj Dets 13, 2007 1:57 pm Vasta viitegaTagasi üles

Kõikide võimete aluseks on keskendumine ja lõdvestumine. Keskendumine vajalik selleks, et me suudaks igas olukorras meelt valitseda. et üksi väline keskkonna mõju ei lülita meid sisse meie tahte vastaselt. Ja lõdvestumine vajalik selleks, et taastada ja ülesehitada iseennast ehk siis luua sellised kasutusvahendid muutusalaset energiast, nagu meil vaja on.
//edit ja maailm millesse sa satud tänu harjutamisele sõltub eetikast. Kas paned liikuma jõuahelad, mis kõik ulatavad käe piiratuma teadvusega olenditele või siis satud maailma, kus kõik jahivad iseendale väge, võimu ja energiat.

PostitusPostitatud: Nelj Dets 13, 2007 8:29 pm Vasta viitegaTagasi üles

Sorts kirjutas:

See telekineesi soov on täpselt samasugune. Alustama peaks sellest ,et tuleb omale kasvatada mingi jäse mida kasutada.

natuke raske ülesanne (a)
aken

PostitusPostitatud: Reede Dets 14, 2007 10:12 am Vasta viitegaTagasi üles

isko kirjutas:
Sorts kirjutas:

natuke raske ülesanne (a)
Siis prroovi sama mis telepaatiagi puhul - silmad kinni ja punnita.
isko

PostitusPostitatud: Reede Dets 14, 2007 6:48 pm Vasta viitegaTagasi üles

kuule sa võid ise punnitada . vaata et püksi punnitad
Sorts

PostitusPostitatud: Reede Dets 14, 2007 7:28 pm Vasta viitegaTagasi üles

Punnitamine on kindlasti kasulik motivatsiooni tekitamiseks ja vajaliku psühholoogilise pinge loomiseks , läbi ebaõnnestumistunde Laughing .

Vaatasin ka mida netis selle kohta räägitakse.

http://www.crystalinks.com/telekinesis.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Psychokinesis

Tundub ,et praegune teaduslik teooria isegi lubab sellist fenomeni Very Happy
Ja mikrotasandil sündmuste mõjutamine ei tohiks isegi väga raske olla , näiteks mitmesuguste juhuslike sündmuste mõjutamine.

+ http://www.skepdic.com/kinesis.html
igatsorti vaimsed hälbed ja friiklikus võib ka abiks olla selliste võimete kujunemisel , või siis tekitab lihtsalt usu et need võimed on Rolling Eyes
isko

PostitusPostitatud: Reede Dets 14, 2007 8:17 pm Vasta viitegaTagasi üles

Sorts kirjutas:
Punnitamine on kindlasti kasulik motivatsiooni tekitamiseks ja vajaliku psühholoogilise pinge loomiseks , läbi ebaõnnestumistunde Laughing

kui ma punnitada tahan siis teen seda potil . mitte istudes või üritades telekineesi teha.
Sorts

PostitusPostitatud: Reede Dets 14, 2007 8:37 pm Vasta viitegaTagasi üles

isko kirjutas:
Sorts kirjutas:
Punnitamine on kindlasti kasulik motivatsiooni tekitamiseks ja vajaliku psühholoogilise pinge loomiseks , läbi ebaõnnestumistunde Laughing

kui ma punnitada tahan siis teen seda potil . mitte istudes või üritades telekineesi teha.

..muideks inimese toitumisharjumistest võivad ka mõned võimed sõltuda. Olen lugenud kuidas keegi kirjeldas ,et kehas tekkisid igasugused elektrilahendused ja öösel oli naha all lausa välke näha. Selline nähtus sõltus mingisugusest menüümuutusest tal. Kuigi arvatavasti see toitumine siis oli tervislik ja mingeid punnituseffekte ei tekitanud.
Dolores

PostitusPostitatud: Püh Dets 16, 2007 4:39 am Vasta viitegaTagasi üles

vikker kirjutas:
Kõikide võimete aluseks on keskendumine ja lõdvestumine. Keskendumine vajalik selleks, et me suudaks igas olukorras meelt valitseda. et üksi väline keskkonna mõju ei lülita meid sisse meie tahte vastaselt. Ja lõdvestumine vajalik selleks, et taastada ja ülesehitada iseennast ehk siis luua sellised kasutusvahendid muutusalaset energiast, nagu meil vaja on.
//edit ja maailm millesse sa satud tänu harjutamisele sõltub eetikast. Kas paned liikuma jõuahelad, mis kõik ulatavad käe piiratuma teadvusega olenditele või siis satud maailma, kus kõik jahivad iseendale väge, võimu ja energiat.

Smile Siin ongi kirjas kokkuvõte, vähemalt minu jaoks. Aitäh!
säinas

PostitusPostitatud: Püh Dets 16, 2007 7:09 pm Vasta viitegaTagasi üles

"edit ja maailm millesse sa satud tänu harjutamisele sõltub eetikast. Kas paned liikuma jõuahelad, mis kõik ulatavad käe piiratuma teadvusega olenditele või siis satud maailma, kus kõik jahivad iseendale väge, võimu ja energiat."

võim on vist puhtalt siinse maailma teema. vähemalt mina pole teda mujal kohanud kui siinsamas reaalsuses.

algul paneb rännakute sihi paika alateadlik taotlus. pigem satub inimene kohtadesse, kuhu on vaja sattuda. eetika on tunduvalt hilisem teema, kui inimene on oma valikutest teadlik juba.

ka kiirema teadvusega olendid võivad jõudu jahtida.

PostitusPostitatud: Püh Dets 16, 2007 7:11 pm Vasta viitegaTagasi üles

põhimõtteliselt tahtsin ölda, et selles lõigus kirjutati ei klapi kuidagi minu kogetuga. aga ma pole hiromant, et oskaksin öelda, kuidas asjad tegelikult on.

Külaline

PostitusPostitatud: Püh Dets 16, 2007 7:22 pm Vasta viitegaTagasi üles

...

Viimati muutis seda Yansay (Esm Apr 14, 2008 7:20 pm). Kokku muudetud 1 kord
säinas

PostitusPostitatud: Püh Dets 16, 2007 7:38 pm Vasta viitegaTagasi üles

korra on õnnestunud õun laua pealt maha ajada, öösel. sama öö proovisin sakutada ka riiulist triikrauda, aga oli riiulis kinni nagu käepide. aga miks hakkasin neid üldse üritama, pole aimugi, vist mingi eetiline dilemma. ise tahtsin unenägemisse sattuda, seega käsi näha. sel moel neid siis nägin omaenda kodus toas.

aga miks üldse piirduda jäsemega, kui on võimalik enda teisik tihedaks treenida.

PostitusPostitatud: Püh Dets 16, 2007 8:23 pm Vasta viitegaTagasi üles

Tsiteerin::
aga miks üldse piirduda jäsemega, kui on võimalik enda teisik tihedaks treenida.

Selline tegevus võtab äkki liiga palju energiat ja mõjub halvasti meie normaalsele teadvuseseisundile..
Teema algataja eesmärk ilmselt oli siiski toimine reaalses ja mitte vaimses maailmas.
Rolling Eyes ja reaalses maailmas enamasti ei lähe sugugi vaja selliseid asju, sest füüsiline keha on piisav enamuste probleemide lahendamiseks.
säinas

PostitusPostitatud: Püh Dets 16, 2007 8:50 pm Vasta viitegaTagasi üles

oled sa kindel, et kui inimene proovib mõttejõul midagi nihutada, et ta teisik ei tee midagi? mina pole. ja olen ka üsna veendunud, et see pole mõte, mis asju nihutab. kõigepealt koondad paar ämbrit seksuaalenergiat ja siis vbla selle abil teeb midagi ära. ikka pigem üsna tihedas eetris. enregiat kulutab igal juhul rohkem kui seksimine. aga ka igasugune paras uitamine kulutab suht palju energiat. täna öösel sain kätte ühe ärakaranud hingeosa ja seestusin sellega, et näha, mis talle ei meeldinud. hommikul olin nagu kudend kala.

aga mis sellel kõigel mõtet on, ma ei tea. ma ei plaani neid juhtumisi.

PostitusPostitatud: Püh Dets 16, 2007 8:53 pm Vasta viitegaTagasi üles

aga miks üldse piirduda jäsemega, kui on võimalik enda teisik tihedaks treenida.[/quote]

kuidas treenida oma teisik tihedaks ?????????????????????????
Sorts

PostitusPostitatud: Püh Dets 16, 2007 9:21 pm Vasta viitegaTagasi üles

Võibolla peeti selle ''teisiku'' all silmas seda ,et lood omale vaimse keha millele hakkad siis energiat lisama et selle abil ka materiaalset maailma jaksaks mõjutada. mina saan sellest niimoodi aru.

Confused samas on see kõik üsna kurnav ja siis tekib küsimus ,et kuskohast tuleb see vastav energia, sest oma elujõudu tasub kulutada siiski füüsilise keha toimimashoidmiseks. .. Mad et ilmselt siis kindlasti peab mingeid aeganõudvaid jooga jms harjutusi tegema energia suurendamiseks ja liikumapanekuks.
isko

PostitusPostitatud: Püh Dets 16, 2007 9:33 pm Vasta viitegaTagasi üles

energiat saab varastada ka .
Sorts

PostitusPostitatud: Püh Dets 16, 2007 11:34 pm Vasta viitegaTagasi üles

isko kirjutas:
energiat saab varastada ka .

Tegelikult ei saa Very Happy . See on selline illusioon. Kõik energiavargad on sisemiselt ikkagi samaõnnetud ja jõuetud nagu ennem. Kui nad suudaksid varastatud energiat endas hoida , siis oleks palju vähem energiat nõudev seda juba ise toota. Sest terve inimene ei pea sisuliselt mitte midagi tegema ja energiat talle tuleb niikuinii. Rohkemaks on vajalik pingutus ja see võib olla isegi väiksem kui too ''energiavargus''.

Üldiselt sõelas ei ole mõttekas vett hoida! Laughing
säinas

PostitusPostitatud: Esm Dets 17, 2007 10:23 am Vasta viitegaTagasi üles

isko,
ma olen üsna laisk kirjeldama, pead Castaneda raamatud ise läbi lugema, pööra tähelepanu unenägemisele.

Sorts,
energiat saab varastada küll. seda teevad inimesed alateadliklt niigi. ma ei pea õpetama.

aga mõned asjad seoses energia kokkuhoiuga ja sihipärase rakendamisega:

1. seksuaalakt ise raiskab üsna vähe energiat, kui just pole tegemist viljastava aktiga. enamus energiat kulub sexi hankimisele. hankimise all mõtlen nii otsest otsimist kui ka sotsiaalset lävimist. viimase põhiliseks alateadlikuks eesmärgiks on seksimisvõimaluse hoidmises. ka abieluinimesed hoiavad sotsiaalset suhtlust üleval hirmust, et võivad millalgi ilma jääda. aga TELER, INTERNET JA SOTSIAALNE LÄVIMINE röövivad igaüks energiat rohkem kui seksuaalakt ise.

2. suunamise seisukohast on oluline ära tunda kehas, kus asub kiim ja teda veidike vaadelda. seksuaalenergia ülejäägi tavaline väljund on kiim. aga igaühel on vähemalt paar tegevust, mis köidavad rohkem. näiteks mõni valib jalgpalli sexi asemel. see on suhteliselt osav alateadlik manipulatsioon. sarnane manipulatsioon tuleb teha iga asja suunas, mida tahad.

3. ära taha asju. enamusel inimesel ei jagu energiat rohkema kui 3 asja tahtmiseks. peab tegema valikud.

PostitusPostitatud: Esm Dets 17, 2007 10:41 am Vasta viitegaTagasi üles

4. kui on huvi, et mõtlemise teel asju mõjutada, siis võib proovida "seksuaalset" loitsimist. alguses on kiim, suunad selle soovitule ja lased sõnadel tulla.
kui tundub võõras, võib jälgida kedagi, kes osavalt naisi ära räägib. sellel, mis suust tuleb pole tähtsust, tulemus on oluline.

5. algust ongi kõige kergem teha kahejalgsete peal. neil on omal jõud ja jalad, sinu poolt ainult tahe. Järgmisena proovi ette võtta olendid. Püüa tuuleiile, mis pole tuul. kutsu neid, räägi nendega.

PostitusPostitatud: Esm Dets 17, 2007 6:52 pm Vasta viitegaTagasi üles

tenno kirjutas:
sellel, mis suust tuleb pole tähtsust.

Mul millegipärast just kogemus, et sellel, mis suust tuleb on wägagi suur tähtsus.
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumSaada e-mailVaata liikme veebilehteMSN Messenger
säinas

PostitusPostitatud: Esm Dets 17, 2007 10:55 pm Vasta viitegaTagasi üles

oleneb kontekstist. ja selge see, et vastutad oma sõnade eest. aga vastutad ka alateadvuse eest.

aga antud näites kaob igasugune iva, kui sõnu seadma hakkad.

mäletada muidugi tasub, saab igasugu asju enda alateadlike soovide kohta teada. ja kuna need asjad on alateadvuses olemas niikuinii, siis toob nende teada saamine siiski pigem kasu inimesele.
___

näiteks sina ei tahtnud alateadlikult kah seda, mida kirjutasid.

PostitusPostitatud: Teis Dets 18, 2007 9:54 am Vasta viitegaTagasi üles

sellest piibli fraasist, et kõikse enne oli sõna, pole ma aru saanud. vähemalt pole ma tema toimimist inimeste hulgas märganud. kui sul on mõni juhtum, anna tulla, kuulan huviga.

PostitusPostitatud: Teis Dets 18, 2007 6:36 pm Vasta viitegaTagasi üles

tenno kirjutas:
sellest piibli fraasist, et kõikse enne oli sõna, pole ma aru saanud.

Ei ole olemas ühtegi ilmingut siin maailmas meie teadwuse jaoks enne, kui me pole seda nimetanud. Olgu see nimetamine wõi umbmäärane (miski).

Tsiteerin::
vähemalt pole ma tema toimimist inimeste hulgas märganud. kui sul on mõni juhtum, anna tulla, kuulan huviga.

minu meelest on üsna tawaline ütlus : "ära sõna ära".
see hoiatus on üsnagi omal kohal ju, selline kogemus on kindlasti paljudel.
Ekstreemsemaid juhtumeid ei hakkaks siinkohal kirjeldama, liiga uskumatud kõrwalseisja jaoks. Olgu nii palju öeldud, et mingil perioodil katsetasin lausa sobimatute sõnade kokkupanemist ja sain ikka tagasiside, hakkasin märkama, et maailm justkui wäänduks wastawalt sõnade wäljaütlemisele.
Õnneks ei toimi tõesti kõik sõnad liiga suures mastaabis.
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumSaada e-mailVaata liikme veebilehteMSN Messenger
säinas

PostitusPostitatud: Kolm Dets 19, 2007 10:21 am Vasta viitegaTagasi üles

sellele, et ainult sõna abil saab teadvustada, räägib mu enda taju vastu.
teadvus hoomab asju omasoodu. mõistusesse jõudmiseks ja sisedialoogi ehitamiseks on sõna vaja.

ja asjad on ära "sõnatud" enne sõanade ütlemist. need võiks ka ütlemata jätta. ka siin on minu arust sõnad sekundaarsed. pole mõtet üritada asju, mille tegemiseks ilmselgelt jõudu napib.

kui kellegi alateadlik tahe on mingi minu tahtmise vastu, siis mina eelistan seda inimest enda tegemistest eemal hoida. õigemini hiiln ise minema.
mehena pean ütlema, et enda tegemiste juures ei saa pidada naisi, kellel on midagigi minu või mu tegemiste vastu. neil lihtsalt on suurem tahe.

vahepeal mõtlesin veel vastutuse üle. inimene saab seda mida tahab (tahte, mitte sõnade mõttes). tahe aga on seotud pigem alateadvusega.
olen nõus, et inimene kutsub ise sündmused välja, aga see on alateadlik. määrangust - et mina olen hea, on vähe.

kui keegi on oma tahtest teadlik, olen nõus, et ka ta sõnad maksavad. enne seda podisegu mida tahab.

PostitusPostitatud: Kolm Dets 19, 2007 3:38 pm Vasta viitegaTagasi üles

Sõnal on mitmeid vorme. Ka see kui meid tabab idee, mida harutame lahti ehk aastakümneid või siis otsime talle siin kaustusel olevaid mõisteid, mida tähitsame ka sõnadega. Idee, näiteks ehitada maja, tuleb äkki, hõlmab kogu olemuse ja seda tulnud Sõna tõlgime aastakümneid veel, üritades sõnaliselt selgitada teistele seda Sõna, mis elab sel hetkel iseendas. Nii et nagu inimeseski on Sõnal muutumatu osa ja muutuv osa. Ja paljud väljaöeldud sõnad tegelikult polegi sõnad, vaid pigem lärm ja müra, millel pole tähendus ei ütle jaoks, ega ka kuulaja jaoks just seetõttu, et tegemist pole Sõnaga.
Kirja Sõnu kirjutame Tähtedega. Tähed olid taevas enne kui nad paberile tulid ja nendest Tähtedest moodustub ka muuhulgas tähendust, mis elustab kirjutatud kirjasõna. Tähendus aga on elus siis kui Sõna elab südames Smile

Siit tuleb välja see et kui läheneda läbi oma isiku, eeldame seda, et rääkija mõtleb nagu "mina" ja siis tundub kogu teise väljaöeldu kui täitsa sobimatu, enda seisukohast vaadatuna. Ja tekib ahvatlus sellepõhiseltsuhtlema hakatagi. Üks võimalus on aga lähtuda teemast ja vaadata endasse, mida selle teema piires minus tõest on. Ja lõpeb sõda teise öeldu suhtes on variant, et teemapõhiselt arutledes tekib üks avaram ruum kuhu kõik erinevad vaated sissemahuvad ja kus Sõna saab kõigis elus olla. Tõde on seal kus 2 vastandlikku arusaamist üheks terveks sulavad ja mõlemil ongi õigus sealt kuskohast ausalt iseennast ja maailma uuritakse. Ja seal Ühtses olemises elabki Sõna ,mida me siin sõnadena üritame üskteisele kirjeldada ja kes ei kaota midagi oma terviklikkusest kuigi arutajana võin üsnagi piiratult temaga ringi käia.

Ja et teema juurde tagasi tulla, siis ütleks, et võimed väljenduvad Tervikus. Ühtses olemises. Siis kui teadvuseseisund on püsiva elukoha sissevõtnud ajatus kihis

Mille järgi äratunda, et teadvus on veel ajalises ehk muutustealases Elus...
Teine peegeldab meid ennast. Mida rohkem vajame ise miskit, seda enam peegeldab see siis teisele. Ja nii on vaja teisi päästa, õpetada, harjutada, treenida, "arupähe panna", valelt teelt õigele teele suunata jne. Toimunud situatsioonides harutatakse pigem teise käitumist, arengut, mõistmatust, lollust või tarkust ja võetakse teise eest enam vastutust kui iseenda eest. Samuti vihjab peegelmaailmas elamisele ka see et teised justkui teevad meile miskit. Ründavad, sõdivad jne. Ja et sõja lõpetamiseks tuleb kindlasti teist sundima muutuma. NIi et telekineesi võimete harjutamisel on oluline kasvada Terveks , kus saab siis väljenduda Sõna, mis seestpoolt loob telekineesi võimalused.

PostitusPostitatud: Kolm Dets 19, 2007 4:48 pm Vasta viitegaTagasi üles

selle jutuga nüüd see lugu, et kui nii üldiselt kirjutada, mahub üldise jutu sisse kõik muu ära. aga, isegi, kui ma aiman, et sellised olekud, mida kirjeldasid, on olemas, jääb puudu jõust ja oskustest, et rakendada. mäletan castaneda raamatust seda kõiksuse näidet, et su ümber on kõiksus, aga selle väärtus =0, sest puudub jõud selle teadmisega midagi ette võtta. aga muidu hea jutt.

aga sellest õpetamise osast ei saanud päris aru. kas midagi oli valesti? üks inimene küsis, teised vastasid - enda oskuste ja teadmiste/teadmatuste piires. ma ise olen väga häppy, kui ma küsin ja keegi räägib, kuidas tema tegi või koges, või näitab ette. märkasin, et jälle räägin endakeskselt...

Uus teemaVasta teemale

Hüppa:   

Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes