| Autor |
Teade |
üksküsija
|
Postitatud:
Nelj Aug 23, 2007 9:54 pm |
  |
üks väga põgus vestlus ühes foorumis tekitas nii palju küsimusi...teemaks siis saatus. Ma pole kunagi arvanud, et Saatus on midagi kindlaks määratut...arvan, et on igal inimesel teatud eeldused ja omadused ja siis elu käigus selgub, kas ta kasutab neid ja kuidas....
et tegelikult praeguses hetkes sa lood omale tulevikku...otsused, mis vastu võtad ja mõtted, mida mõtled, ka inimesed, kellega suhtled.....see määrab sinu järgnevad elusündmused....
aga on ju olemas mingid tegevused, mida tehes tunned, et oled õigel teel....mõnel on selleks eriala...mõnel hobid...
aga kui pole....hobisid ega mingit mõtet, millisel eriala oleks mõttekas edasi liikuda? Et noh, loomulikult üks võimalus on leida rõõmu olemasolevast ametist...aga kui see absoluutselt rahuldust ei paku...on ikkagi ag edasi liikuda.
See kõlab natuke tobedalt(eriti arvestades, et paljud juba lapsepõlves teavad, millega tegeleda tahavad)...kuidas avastada endas see, millega tegelemisel ka mõte oleks(peale rahateenimise)? Mina nt poolteist aastat tagas hakkasin tundma väga sügavat rahulolematust oma eriala suhtes. Oli selline naljakas ja väga tugev tunne, et ma pean hetkel hoopis mujal olema ja midagi muud tegema... Ja peale seda siis olen 2 korda töökohta vahetanud, üritanud rakendada katse-eksituse meetodit. Aga sellist tunnet, et asi oleks õige...pole veel saanud. Või on selline rahulolematus tööga seotud endaga....? Et kuni pole endaga rahujalal..ei saagi millegi muuga rahul olla....?
Siia teksti mahtus ilmselt mitmeid küsimusi.... |
|
|
  |
 |
see
|
Postitatud:
Nelj Aug 23, 2007 10:04 pm |
  |
pidavat olema ameti valiku testid |
_________________ kas see ikka on nii? |
|
  |
 |
pihlakas
|
Postitatud:
Reede Aug 24, 2007 9:03 am |
  |
uus ring, uued valikud... |
_________________ Muuda oma iseloomu ja Sa saavutad KÕIK! |
|
   |
 |
Midsummer
|
Postitatud:
Reede Aug 24, 2007 9:59 am |
  |
Olin samuti mõni aeg tagasi sarnasel eksiteel ja vahetasin teadlikult suunda, sest ei suutnud enda jaoks ebaolulisi asju oluliseks mõelda. Mõtlesin, et tahan näha reaalset elu ja aidata abivajajaid ning ise õppida. Klishee on, et finantsvaldkonnas võivad olla paremad töötasud näit aga võrdlusena sotsiaalvaldkonnas on keskmes inimene ja mõneti ehk soodsamad tingimused ise inimene olla ja inimeseks jääda. Eks tuleb otsida isiklikult sobivaim suund. |
|
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Reede Aug 24, 2007 10:37 am |
  |
Impulsid, mis tulevad kunagistest valikutest, tehtud tegudest, mõeldud mõtetest, tuntud tunnetest, jõuavad alati oma looja juurde tagasi. Nende kokkupõimumist nimetame sündmusteks ehk siis võimalusteks , mida me siin enda parimal äranägemisel "kasutame". Ja sellest "kasutamisest" ehk siis reageerimistest kasvab välja uus tagajärgede ahel, mis tuleb meile vastu juba kusagil "tulevikus". Kuna hulgaliselt tegusid teeme lihtsalt magades, siis tagajärjedki on vastavad, tekitades meile kannatusi ja arusaamatust, et kes on selle elu selliseks elanud, nagu see hetkel on. Aga elu on selles osas väga õiglane, mida oleme külvanud, seda ka lõikame.
Üks võimalus näha, milliste tagajärgedega oleme siin vastamisi, on uurida astroloogiat. Kahjuks ei tea teemaalgataja vanus aga iga inimene elab teatud aegadel läbi suuri muutusi. Ühed läbivad nad lihtsamalt tehes ise kaastööd, teised vastupunnides kannatavad rohkem. Üks võimas muutumiste aeg on Saturni esimene tiir ehk siis kusagil 29 - 30 eluaasta kanti, samuti ka teine tiir 58-59. Lisaks siis vahepealsed 7-8 aasta tagant toimuvad Elu ülevaatamised( Saturni transiit sünniSaturnile). Kuid 29-30 eluaasta on veel oluline seetõttu, et siis saab otsa sünniga kaasasolnud energia ja inimesel tuleb asuda ise oma energiataastamisega tegelema. Toimetulematusest selle protsessiga räägivad siis igasugused traumad, haigused, mis sunnivad peatuma ja ka kui ei suudetagi energialoomist äraõppida, saab selleks korraks maises kehas ringiliikumine lihtsalt otsa. Numeroloogiliselt toimub kusagil samal ajal ( 27-35 eluaastat) ka esimesest tsüklist teise üleminek ehk siis õppimise staadiumist tegutsemise staadiumi. Õpitu ja kogutu pannakse siis läbi tegutsemise proovile. Kestab see teine tsükkel 3x9 aastat ja siis tuleb lõikuse aeg, kus näeme mida me siis selles elus "kasvatanud" oleme ja muuhulgas ka nn energiat säilitama õppimise periood.
Üks võimas muutuste ja uuenduste aeg on ka 42 eluaasta, kui Uraan teeb sünniuraanile vastasseisu. See on aeg, kus Vabaduse idee tõuseb esiplaanile ja kõik see mida oldi rõõmsalt talutud ja mis ehk isegi ei hakanud vastu, muutub nüüd vastuvõetamatuks. Võidakse üritada teha revolutsiooni sellel ajal, üritakse muuta väliseid olusid ja inimesi, et enda olemine vähekenegi paraneks. Enamasti võidakse sel ajal täiesti uus lehekülg oma elus keerata. Samati võidakse väga selgelt arusaada vajadusest sismiselt vabaneda sellest Elurattast, kus kõik lihtsalt kordub ja jamad ei lõpe iial otsa. Need on siis mõned üldised rütmid, mis puudutavad igat inimest, kuid on veel hulgaliselt üsnagi isiklikke.
| Tsiteerin:: |
Kuidas avastada endas see, mille tegemisel ka mõte oleks ( peale rahateenimise)? |
Üks võimalus on endalt küsida, et kui mida ma teeksin sellisel juhul , kui ma ei peaks mõtlema just selle rahateenimise peale. Mida ma teeksin kogu oma ülejäänud eluga ? Võtta aega selle üle mõtelda nii 3-4 kuud. Arvestades, et mõtted on elusolendid, kes ühinevad, et elustada mõeldud reaalsus. Ja siis võib avastada, et elu ise hakkab tegema muutusi mõeldud suunas.
Ja tasuks ehk veel üritada tabada seda tunnet, mis aegajalt ütleb, et see pole "õige". Räägib see sellest, et sees on elus tõetunnetus, mis räägib vaikselt ja tasa ja kuna ta on sünnist kaasas, siis inimene ei väärtusta eriti seda vaikselt häält enda sees. Küll võivad sealt tulnud vastused olla määravad väga paljudes valikutes. Selline elusa tõetunnetuse olemasolu iseendas räägib pikki ajastuid kestnud pingutusest nn "eelmistes eludes" . Meil on võimalus austada seda Püha Ruumi meis enestes, kus saab rääkida vaikne hääl. Omamoodi on rahulolematus tööga loonud hetkel selle kirja, mida ma kirjutan Kui poleks teemaalgatust, poleks ka neid järgnevaid vastuseid, millest ehk järgmised sama probleemiga vastamisi olijad lisamõtteid mõtlemiseks võiksid saada. Ehk vastused kuidas toimetulla oma rahulolematusega võiksid jagamise korral aidata juba teisi samas olukorras olijaid. Ehk on võimalus avastada kuidas olla rahul kogu inimkonna ühine varandus ? |
_________________ http://heietuli.wordpress.com/ |
|
    |
 |
üksküsija
|
Postitatud:
Reede Aug 24, 2007 11:06 pm |
  |
Tänud Vikkerile nii põhjaliku vastuse...mõttekäigu eest:)
Astroloogiat(kõige rohkem oma sünnikaarti) hakkasin teadlikult uurima kuskil aasta aega tagasi. Vanust praegu 27 ja pool aastat peale...
Et enamus pikaajalisi transiite räägibki sellisest äärmiselt ebamugavast ajast...et elu lammutatakse täiesti ja vajadus alustada täiesti uuesti....uuelt. Olen sellest teadlik ja enam ei ürita muutustele vastu punnida...see vastupanu lihtsalt ei õnnestunud.
Kuidas tegeletakse oma energia taastamisega? Mul mõnikord tunne, et see juba otsa saanud... |
|
|
  |
 |
pihlakas
|
Postitatud:
Laup Aug 25, 2007 8:27 am |
  |
Kuidas tegeletakse oma energia taastamisega? [/quote]
ilusast, heast rõõmu tundmisega |
_________________ Muuda oma iseloomu ja Sa saavutad KÕIK! |
|
   |
 |
teeline69
|
Postitatud:
Püh Sept 02, 2007 12:51 pm |
  |
Tänan, Vikker nii põhjaliku ülevaate eest!
Tunnen samuti rahulolematust praeguses töökohas. Töökohavahetuse tegin tõesti enne 42 eluaastat, enne seda töötasin ühel töökohal alates 18 eluaastast ja oleksin ehk seal kuidagi ka edasi virelenud, kui firma poleks pankrotti läinud. Peale seda hakkas elu- olu samuti tormiliselt muutuma, või juba enne töökohavahetust. Ikka paremuse suunas. Nüüd on praegusel töökohal kuues aasta töötatud ja mingi tunne sees ütleb aeg-ajalt, et see pole "õige." Rahustan siis ennast, et milles siis asi, kuid see sisehääl annab end aina tihedamalt märku. Tänu Vikkeri põhjalikule selgitusele tean siis nüüd, mis tegelikult toimub. Teadmine annab teistsuguse suhtumise, üritan siis edasi kuulata, mitte vaigistada ja mahagi suruda. Tänud!:) |
|
|
  |
 |
vikker

|
Postitatud:
Püh Sept 02, 2007 1:17 pm |
  |
| üksküsija kirjutas: |
Kuidas tegeletakse oma energia taastamisega? Mul mõnikord tunne, et see juba otsa saanud... |
Inimene saab energiat "väljast" justkui kolmest allikast. Maast, Taevast ja suhetest "teistega". Ja lisaks sellele on siis sisemine allikas - AlgAllikas Iseendas. Kuna kaugeneme Loodusest ja enamasti pole ka usaldust Õpetuste vastu, siis jäävadki energiahankimiseks suhted. Suhtesse paneme selle energiaosa, mis on meil "üle" ja loodame saada seda, mis on "puudu". On suur vedamine, kui meie üle on teisel puudu ja meis puuduolev ( ehk siis aktiivselt mitteärganud osa) on teises aktiivsem. Kooselavad inimesed hoolimisega on võimelised "teise" jaoks ka energiat tootma, aga selleks peab teadlikkus olema üsnagi arenenud. On juthumeid, kus pingutame pakkuda teisele seda, mida ise teiselt ootame ja selline tegevus on väga kurnav suhetes. Või siis pakutakse energiavahetuseks küll oma "osa" ,kuid "tagasi" ei tule "seda mida vaja" . Ja on ka variant, et ootame "teiselt", aga ise kas ei suuda või ei tahagi midagi teisele pakkuda. Ja kui puudub ühendus Maa ja Taevaga, olemegi pikemas plaanis väga keerulises seisus, "sõltudes teistest". Nii siis on üks variant leida ühendus Eluga ehk siis Maa ja Taevaga (mis äratab ka Algallikat endas). Maa esindab siis Loodust , keskkonda, meie ümber, ka Emakest Maad. Meie Mina lühivormgi on "Ma", mis tundub vihjavat sellele, et meie esivanemad on niivõrd maaga seotud olnud, et pole ennast suutnud Maast eristada. Igal inimesel on Maal hulgaliselt Väekohti, mis talle sobivad. Elujooksul satub ta neist paljudesse, kui palju ta neid väekohtadena teadvustab see ehk iseküsimus. Väeliseks teeb selle koha Ilu(midagi seletamatut) mida märkame seal olevat. Nii et kui energiat väga vähe, siis üks võimalus on lasta silmeeest läbi kõik paigad ja tajuga siis äratunda Omale sobiv. Isegi mõttes sinnaminemine on kohaleminek. Aga kui on võimalusi tuleks seal ikkagi käia. Mõistes, et pole vahet Mina ja Tema vahel, et kõik ongi tervik Ma(a) |
_________________ http://heietuli.wordpress.com/ |
|
    |
 |
|
|
|
Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|