| Autor |
Teade |
Bright-crystal

|
Postitatud:
Esm Mai 28, 2007 11:57 pm |
  |
Kui suur on tõenäosus või kas see on võimalik ja kui on siis kuidas....et teine inimene saab minu mõtteid lugeda? |
|
|
  |
 |
mikela
|
Postitatud:
Teis Mai 29, 2007 8:05 am |
  |
Ma ei tea, kuidas on inimesega, aga loomad tõesti nagu loeksid mõtteid.Meil oli taksikoer, kellele polnud vaja öelda, et ta koju jääb. Paljas mõte sellest tegi ta kurvaks, kui aga peremees mõtles, et täna läheme mets, siis koer oli kohe rõõmsalt ukse najal püsti. Hiljuti poja pere kassipojad jõudsid äraandmise vanusesse ja peremees mõtles, et homme viin ühe poja ära. Kass aga tassis pojad hoopis naabertalusse. |
|
|
  |
 |
Yansay
Külaline
|
Postitatud:
Teis Mai 29, 2007 11:48 am |
  |
... |
Viimati muutis seda Yansay (Nelj Okt 04, 2007 10:19 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
|
 |
vikker

|
Postitatud:
Teis Mai 29, 2007 12:21 pm |
  |
Mingil hetkel on see kõigi inimeste omadus - lugeda/kuulda/näha teise mõeldud mõtted. Tunnete ja emotsioonide lugemine tundub meile juba üsnagi tavaline, enamasti ei aja me sassi kas teine on heas tujus või "halvas". Oma ja teiste mõtete lugemine tekib teatud arenguastmel iseenesest ja on arengu "kõrvalnähtus" vihjates teatud "tasandil" olemisele. Kui see mõtete nägemine juba on tekkinud, on meelekontrolli vajadus juba hädavajalik, samuti kaastunne ja olukorra mõistmine. Sellise olukorraga kaasneb mõttejõutugevuse kasvamine ja nii iga "negatiivne" ja "postiiivne" mõte saab tunduvalt tugevama jõu mõtleja poolt võrreldes ajaga kui mõtteid veel ei suudeta eristada. Nii et kasvab hüppeliselt ka mõtlemise mõju ja seda eelkõige enda emotsioonidele ja tervisele. Nii et mõtetelugemisega kaasneb ka suurem vastutus, mida loetud infoga edasi tehakse.... |
|
|
    |
 |
Yansay
Külaline
|
Postitatud:
Teis Mai 29, 2007 4:36 pm |
  |
... |
Viimati muutis seda Yansay (Nelj Okt 04, 2007 10:05 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
|
 |
Midsummer
|
Postitatud:
Teis Mai 29, 2007 7:45 pm |
  |
Alateadvus mõtlemist ei korrasta, alateadvus võtab kõik tõepähe vastu, mida teadvus ette annab, hindamata või ümberhindamata. |
|
|
  |
 |
Bright-crystal

|
Postitatud:
Kolm Mai 30, 2007 1:49 am |
  |
Mind huvitab mõtetelugemine rohkem sellest aspekstist,et kui mulle vastassoo esindja meeldib aga pole seda talle öelnud,et kas siis kui ma tema ligiduses olen.Kas ta tajub mu mõtteid temast? |
|
|
  |
 |
Midsummer
|
Postitatud:
Kolm Mai 30, 2007 7:53 am |
  |
Olen täheldanud, et armunud inimene(sed) jääb(vad) silma isegi ka siis, kui nad seda ei tahaks. Kaks armunut, kes ei ole teineteisele oma tunnetest rääkinud, näivad üsna totter-koomilised välja. Samuti võivad teised kõrvalt märgata enne, et oled armunud, kui sa ise sellest aru saad, et kaelani sees oled. Armuuim on üks kummaline uim ja segab selget mõttetööd. |
|
|
  |
 |
sõps
|
Postitatud:
Kolm Mai 30, 2007 8:50 am |
  |
| Bright-crystal kirjutas: |
| Mind huvitab mõtetelugemine rohkem sellest aspekstist,et kui mulle vastassoo esindja meeldib aga pole seda talle öelnud,et kas siis kui ma tema ligiduses olen.Kas ta tajub mu mõtteid temast? |
Kas sa ei mõtle siin rohkem nagu tunnete "lugemist"?
Ikka tajub, aga kas ta seda endale ka tunnistada julgeb?! Tunnete koha pealt oleme arad ja õrnad, kardame haavatud saada. |
|
|
   |
 |
õhk
|
Postitatud:
Kolm Mai 30, 2007 9:14 am |
  |
| Kas ta tajub mu mõtteid temast? |
Aga kas sina tajud tema mõtteid sinust? Äratundmine, tajumine, mõtetelugemine, telepaatia jne on enamasti kahepoolne.
Võiks ka küsida, kas sa oled ikka teadvel, mida sa temast mõtled. |
_________________ Õhud õrnad õpetagu. (Rahvaluulest) |
|
  |
 |
chela
|
Postitatud:
Kolm Mai 30, 2007 9:17 am |
  |
| Mind huvitab mõtetelugemine rohkem sellest aspekstist,et kui mulle vastassoo esindja meeldib aga pole seda talle öelnud,et kas siis kui ma tema ligiduses olen.Kas ta tajub mu mõtteid temast? |
Karma on see, mis paneb kaks inimest teineteist muu massi hulgast "üles leidma". See on teatav magnetism, mis hakkab neid teineteise suunas tõmbama. Arvan, et sel juhul pole tegu puhta mõtete lugemisega, vaid mõlemad lihtsalt tunnevad teineteise suhtes samamoodi. Karma on nad määranud oma teatud vahekordi selgitama ja ülesandeid täitma, ja seega need kaks inimest lihtsalt tõmbuvad teatud jõuga teineteise suunas. Tekib ühne tundeväli. Sellelt ühiselt aluselt saab hakata arenema teistmoodi mõtetelugemine. |
|
|
   |
 |
Bright-crystal

|
Postitatud:
Nelj Mai 31, 2007 6:46 pm |
  |
Võib olla olen end valesti väljendanud-temal pole minu vastu tundeid ja minul tema vastu on..siis tekibki mõte,kas ta saab sellest aru?? |
|
|
  |
 |
soileen

|
Postitatud:
Nelj Mai 31, 2007 7:13 pm |
  |
... |
Viimati muutis seda soileen (Kolm Okt 10, 2007 3:37 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
    |
 |
Ülis
|
Postitatud:
Nelj Mai 31, 2007 9:41 pm |
  |
Arvan et saab aru, kuigi sellel pole ilmselt mõtete lugemisega mingit pistmist. Kui tal tundeid pole siis on ju tegelikult kasulikum kui ta ei saa aru, sest muidu hakkaks ta seda olukorda enda kasuks kasutama.
Kusagil sügavamal infovälja tasandil teab ta täpselt, aga see info ei pruugi olla mõistuse tasandil kasutatav ja füüsilises elus realiseeritav. |
|
|
  |
 |
flyghost

|
Postitatud:
Nelj Mai 31, 2007 10:08 pm |
  |
| Võib olla olen end valesti väljendanud-temal pole minu vastu tundeid ja minul tema vastu on..siis tekibki mõte,kas ta saab sellest aru?? |
Kas ta ütles sulle, et tal pole sinu wastu tundeid wõi sa tajud tema mõtteid? |
|
|
     |
 |
Bright-crystal

|
Postitatud:
Nelj Mai 31, 2007 10:57 pm |
  |
Ta on seda pigem öelnud..asjaolud on keerulised tema puhul...kahjuks on mul siiani tema vastu tunded ja hakkasingi mõtlema,et kui me koos oleme,kas ta tajub mu tundeid või loeb mõtteid? |
|
|
  |
 |
Yggdrasill
|
Postitatud:
Reede Juun 01, 2007 11:16 am |
  |
Samahåsti saab sååkest "motetelugemist" teineteise sarnasuse ja uleuldise inimeste tundmise(låhedase inimese puhul muidugi eriti) kaela ajada.
Kuidas uldse lugeda kellegi motteid, et lugeda kellegi motteid pead sa ka lugema seda infot, mis on motete algaineks - nåiteks mote:mul on nålg - oleks lihtne - aga kui teine hakkab hindama mottes mingit keerukat olukorda, siis seisab ta ju kogu oma elu jooksul omandatud teadmiste olgadel...sellised motted ongi ju pohiosa inimese motlemismasinast...ning lugeja peaks lugema ainult tema jaoks arusaamatut pahna...kui mitte lugeda kogu mote moodustanud infi ja seelabi lihtsalt hulluks minema... |
_________________ Minu vaenlase vaenlane on minu sõber |
|
  |
 |
flyghost

|
Postitatud:
Reede Juun 01, 2007 3:37 pm |
  |
| Yggdrasill kirjutas: |
| kui mitte lugeda kogu mote moodustanud infi ja seelabi lihtsalt hulluks minema... |
"nägijaks" saamisel just see etapp tulebki läbi elada ja katsuda mitte hulluks minna korraga tulwawast infist. |
|
|
     |
 |
Sorts
|
Postitatud:
Reede Juun 01, 2007 7:40 pm |
  |
Jälle üks inimene kes otsib teistelt kinnitust mingitele omaenese seisukohtadele ,mõtetele...ja tunnetele.
ise ta kindlasti on mõtetelugeja  |
|
|
  |
 |
Midsummer
|
Postitatud:
Laup Juun 02, 2007 8:56 am |
  |
Aga kui nüüd proovida poolitada - kui palju me saame informatsiooni sõnadest ja kui palju mittesõnalisest, siis me oleme kõik mõtetelugejad  |
|
|
  |
 |
Härmatis
|
Postitatud:
Püh Juun 03, 2007 1:09 am |
  |
Tähtis pole teise inimese mõtete lugemine, vaid nende mõistmine. |
_________________ Liikuja. |
|