Tuulepesa  
 KKK  •  Otsi  •  Liikmete nimekiri  •  Kasutajagrupid •  SmartFeedSmartFeed    •  Registreeri  •  Profiil  •  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  •  Logi sisse
 Tätoveeritud sümbolid kehal. Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Uus teemaVasta teemale
Autor Teade
aksoloti

PostitusPostitatud: Püh Mai 13, 2007 6:20 pm Vasta viitegaTagasi üles

Oskasin põletada inetu armi oma käevarrele ja otsin juba tükk aega sümbolit , mida lasta tätoveerida armile. Kuna avastasin ruuniraamatus sümbolid, mis mulle huvi pakuvad, siis sooviks siiski natuke teie käest infot. Huvi pakub Tulisilm ja Draakonisilm nende sümbolite kohta ei ole kohe üldse kirjutatud millisel põhjusel neid kasutati. Väga tahaks tätoveerida sümbolit Valknut, aga raamatu selgitusest tunnen, et jääb väheks. On keegi kes tunneb neid sümboleid põhjalikumalt või oskab viidata kirjandusele.
Olen uudishimulik ja tahaks teada foorumirahva suhtumist tätoveerimisse. Kas on kellegil veel tatto kehal? Milliseid sümboleid olete ise kasutanud?

Kena päeva teile.

ja veidi minu moodi......
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnum
vikker

PostitusPostitatud: Esm Mai 14, 2007 11:23 am Vasta viitegaTagasi üles

On võimalus suhtuda sümbolisse kui Elusasse ja temaga asuda suhtlema. Sellisel juhul ütleb sümbol sulle juba isiklikult täpselt seda mida vaja. Selleks on vaja kõigepealt vastutust oma teo ees(ja ka kogu järgneva sündmuste ahela ees) -oma kõnetamine tuleb täpselt teadvustada. Siis tuleb alati tervitada, küsida oma küsimus ja kui vastus käes alati (ka vaikus on vastus!) tänada. Tänamine suleb värava, Teretamine avab selle. Mõlemad ON maagilised tegevused oma alguaegadest peale, nüüd nad oma tähendust kahjuks minetamas, kuid nad töötavad endiselt. Kui sellist kõnetamist teha ütleme ühe Kuu ringi jooksul iga päev ja kuni kõnetamine kestab hoida saadud info enda teada, võib tulemus olla sulle endale väga sobiv. Otsesuhted Kõigega on üks inimeseks olemise suuri võimalusi.
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumVaata liikme veebilehteMSN Messenger
Reasta teated:      
Uus teemaVasta teemale

Hüppa:   

Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes